Тема для когось дуже велика, для когось дуже незрозуміла, і одразу напевно виникають асоціації, що це треба бути якимсь мільйонером, який інвестує у цінні папери, і де гроші роблять гроші.

Насправді стати таким цілком реально, але ми сьогодні не такий рівень польоту теми розбиратимемо, але теж дуже прибуткову і головне доступну широкій аудиторії.

Передмова

Коротше кажу відразу: пасивний дохід, як джерело доходу - існує. Для деякої категорії людей це взагалі спосіб життя, тому сподіваюся з цим моментом скепсису ми впоралися.

Будьте готові до того, що цей вид доходу на початку вимагатиме від вас максимального вкладення часу і сил, і в процесі як правило підтримки.

Чому ми розглядаємо його, а не бізнес на шавермі? - Тому, що тут не доведеться працювати по 12 годин на день, у графіку 5/2, тут взагалі потрібен максимум місяць налаштувань та підготовки, щоб потім почати вже отримувати перші гроші.

Сьогоднішній спосіб може приносити від 100 $ чистого прибутку власнику на день, і називається він PRINT ON DEMAND (друк на вимогу - з Англ.).

Найголовніший його плюс: цілком можна автоматизувати.

Показую зв'язку, за якою менше 1000 $ на місяць у мого знайомого робити не виходило жодного разу.

Є сервіс printful.com – він друкує все, що душі завгодно. Бере на себе виробництво, логістику до клієнта, а все що потрібно від вас – створити дизайн (іноді не потрібно мати диплом і знати "щось" особливе, щоб зробити стильний напис, або піддивитися десь).

Працювати з ним одне задоволення, все дуже зручно та зрозуміло. Перекладач гугл справляється на тверду четвірку, завдяки чому багато моментів прояснюються, в технічному плані:

Модель роботи дуже проста:

  • Беремо футболку;

  • Створюємо фотографію дизайну;

  • Сервіс роздрукує це і доставить після того, як клієнт купить у вас її.

Можна робити не лише футболки, а й кухлі, фартухи тощо.

Чому все на автоматі? І що це за "автомат" такий?

Тому, що він може бути інтегрований (вбудований) в ETSY, EBAY, AMAZON або взагалі у ваш особистий магазин наприклад через SHOPIFY.

Як тільки інформація про замовлення надходить на ваш сайт, вона відразу ж надходить і в PRINTFUL, вони починають його друкувати, упаковувати, і якщо потрібно на упаковку наносити логотип вашого власного бренду, відповідно і доставляють. Ви в цих процесах не берете участі, а платите за рутину виробництва.

Гроші вкладати не потрібно. Тому що ви продаєте насправді те, чого ще не існує.

Ось вам приклад, знайшов на Ebay, такі простенькі футболки (скрин нижче) продаються там великим тиражем, набирають популярність завдяки оперативності таких сервісів-помічників, а так як люди пишуть там відгуки, ebay сам дає трафік і рекомендує покупцям. Тобто вам не потрібно, наприклад, вкладатися в трафік.

За моїми скромними підрахунками, вони приносять по 4000 $ на місяць продавцю.

Де брати ідеї та натхнення?

Найкраще брати все в інстаграмі. Серйозно. Навіть усі ці фразочки:

Потім переходимо допустимо на сайт canva.com, обліковий запис там умовно безкоштовний, але функцій достатньо, щоб без покупок шаблонів зробити придатність.

Розширення дизайном чим більше, тим краще робити, наприклад виставляти 4500х5500, щоб зберігати без білого фону.png (це доступно в про версії)

Потім уже до PRINTFUL додаєте свій дизайн, який без фону.

Порада: як виділитися на тлі конкурентів, на рівні презентацій своїх футболок, беремо шаблони із сайту placeit.net

Почати можна без вкладень, як я вже й сказав, зарегавшись на EBAY і створюючи свої оголошення на різні теми, хоч навіть і текст з клікбейтом.

Також грошей буде більше, якщо продавати додатково до EBAY та AMAZON на своєму власному сайті, зробити його можна на shopify.com, підключивши PRINTFUL до нього. Обходитися він буде максимум доларів 30 на місяць (якщо самостійно контролювати).

Інтегрується в шопіфай дуже просто, а конструктор цей простий і максимально інтуїтивно зрозумілий. Без знань англійської.

Висновок

Розумію. Напевно, залишилося багато питань, з того ж EBAY - як грамотно зареєструватися, як створювати оголошення і взагалі як прогрівати аккаунт, щоб заробляти більше (так, там є ліміти на обсяги).

Не забувайте один неприкладний факт по роботі в даному напрямку - трафік з покупців можна налаштувати безкоштовно, за допомогою контенту в соцмережах, в яких є алгоритми. Таких як: Instagram+Reels, TikTok, YT Shorts, Pinterest, Facebook.

Щоб збільшити зі старту свої продажі, наростити базу покупців і отримувати перші відгуки за товар - робіть мерч на актуальну тему стильно і в жартівливій невимушеній формі. Загалом і в цілому бути в тренді.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

453.4KПрочитань
11Автори
386Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається