Trustee Plus оголошує нові можливості: обмін USDT на USDC без комісій та розрахунки у мережі Solana

Українцям випустили платіжну картку на базі криптогаманця Trustee Plus —  Фiнансовий клуб

Однією з головних подій на Solana KUMEKATHON! Meetup, що проходив у рамках Ukrainian Blockchain Week 2024, організованого криптомедіа Incrypted, став анонс від Trustee Plus.

Переходь за посиланням та отримуй бонус !

Команда криптогаманця Trustee Plus оголосила про запуск розрахунків за допомогою стабільної монети USDC у мережі Solana. Це нововведення стало значним кроком вперед, оскільки воно дозволило знизити комісії до мінімуму.

Нова функція, доступна всім користувачам Trustee Plus, дозволяє здійснювати зовнішні перекази стейблкоїна USDC з передбачуваною і дуже низькою комісією завдяки інтеграції з блокчейном Solana. Для здійснення переказу достатньо обрати мережу Solana під час відправки USDC іншому користувачу.

"Кілька місяців тому ми впровадили обмін стейблкоїнів всередині Trustee Plus без комісії. Сьогодні ми додали можливість найвигіднішого виводу USDC у мережі Solana. Це означає, що будь-яку кількість ваших USDT можна обміняти на USDC без комісії, а потім переказати на зовнішній гаманець всього за 1 USDC. Це чудова можливість, якою варто скористатися вже зараз," - заявив Вадим Груша, СЕО Trustee Plus.

На момент написання цієї статті комісія за Gas у мережі ERC-20 становила 6.75 USDC. Це далеко не найвищий показник, оскільки комісія може зростати пропорційно завантаженню блокчейну Ethereum. Комісія ERC-20 може досягати 50-80 USDC і більше, в залежності від кількості користувачів та обсягів операцій. Для порівняння, з блокчейном Solana будь-який зовнішній переказ потребує лише 1 USDC комісії, незалежно від завантаженості мережі.

"Багато представників блокчейн-спільноти говорять про необхідність масового прийняття криптовалют. Однак, варто пам’ятати, що ключем до цього є вигідність, швидкість і надійність. Сьогодні ми робимо ще один крок до мільярда користувачів криптовалют разом з Trustee Plus," - сказав Ден Альберт, CEO Solana Foundation.

Особливо приємно відзначити, що тепер цією можливістю можуть скористатися клієнти одного з найбільш динамічних криптопроєктів України - криптогаманця Trustee Plus.

"Ми високо цінуємо зусилля команди Trustee, спрямовані на популяризацію криптовалют в Україні. За попередніми підрахунками Kumeka Team - партнера Solana Foundation, в Україні налічується щонайменше 100 000 користувачів мережі Solana. Сподіваємося, що завдяки співпраці з Trustee Plus ми подвоїмо цю цифру," - зазначив Марк Лецюк, співзасновник Kumeka Team.

Раніше представники Trustee Plus заявили про безперервну розробку нових продуктів. Подробиці вони не розкрили, але вже зараз клієнти можуть купувати Tether онлайн або інші популярні активи, користуватися безліччю інших можливостей, таких як оплата товарів і послуг платіжною карткою Trustee Plus, P2P-торгівля, виведення гривні на карту та інші переваги. Що ще підготували розробники, дізнаємося зовсім скоро.

Список перевірених криптопроектів для легкого заробітку можете побачити у нашому телеграм-каналі

Дякую за увагу! Ваша улюбена КриптоПанда❤️
https://t.me/cryptobandpand

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
КриптоПанда
КриптоПанда@cryptoPanda

Офіційний акаунт каналу

16.1KПрочитань
2Автори
24Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається