UCW NXT, 23 випуск

Звучить музична тема The Bloodline, і натовп вибухає сумішшю букання і вітань. Арена потопає у червоних вогнях, коли Джей і Джиммі Усо впевнено крокують до рингу. Джей Усо бере мікрофон і, посміхаючись, каже:

Так, так, так... Подивіться, хто вирішив вшанувати NXT своєю присутністю! The Bloodline is here!

Букання натовпу посилюються, поки брати Усо насолоджуються негативною реакцією. Джиммі Усо:

Знаєте, таке відчуття, що нас не було лише одну хвилину, але невже ви забули про нас? Ні, ви не могли. The Bloodline керують цим шоу. Ми і є NXT!

Джей Усо:

І давайте поговоримо про щось дійсно важливе. Ми тримаємо ці командні титули вже 273 дні! Довше, ніж будь-хто інший у цьому смердючому промоушені!

Джиммі Усо:

Думаєш, хтось позаду може до нас дістатися? The Kings? Ні, вони у дзеркалі заднього виду. The Motor City Machine Guns? Господи, у них були свої шанси, і кожного разу ми їх зупиняли!

Джей Усо:

Правильно, Ус! Ми побили рекорд The Kings, і зробили це без особливих зусиль. Ми найкращі командні чемпіони, яких коли-небудь бачило це місце, і вам краще це визнати!

Джиммі Усо:

Отже, справа ось у чому. MCMG, ви двоє намагались зробити на нас ім'я. Досить вже. На наступному PLE ми покладемо край цій шараді раз і назавжди.

Джей Усо:

І коли ми переможемо вас, MCMG, у вас більше не буде шансу претендувати на будь-яке чемпіонство в UCW. Ніколи!

The Bloodline кидають мікрофони та йдуть з арени під гучне букання з боку фанатів.

Т-Бар проти EC3 — Extreme Rules матч

Переможець: Т-Бар

Оцінка: 3.5

Нам нагадують як закінчився відеоролик за участі Los Lotharios:

З машини виходить ще одна особа в масці. Знявши маску, Умберто та Енджел впали в ступор. Під маскою була… Зеліна Вега. Вона підходить до Енджела та Умберто та шепче їм щось на вухо. Після цієї інформації вони подивились один на одного і сказали в один голос:

Це не ми!

Зеліна глянула на них, потім на осіб в масках. Вони зняли маски й під ними виявилися Сантос Ескобар, Рауль Мендоза та Хоакін Вайлд. Зеліна повернулася до Умберто та Гарзи і посміхнулась. Сантос витягнув пістолет та направив його на Енджела. Раптом всі відволіктись на машину, яка заїхала у двір. З неї вийшов хтось в масці та направив свій пістолет на Зеліну Вегу.

ПРОДОВЖЕННЯ СЛІДУЄ!

Клоун Джонні проти Натана Фрейзера — матч один на один 

Переможець: Клоун Джонні

Оцінка: 4.25

Кіллер Уєбальскі стоїть за лаштунками. До нього підходять Тоні Ді'Анджело та Джовані Вінчі:

Хей, Кіллеро Уєбанно. Я знаю, що з Ромео у вас напружені стосунки. Але вже час відпустити цю ворожнечу. Дай дорогу молодим. Ти вже он який дід з вусами, як у мене на лобку. Я теж хочу побитися з Ромео за цей титул, але я бачу завжди твою салоїдну пику біля Романо та цього титулу. Тож я хочу мати проти тебе матч. Якщо виграю я, то стану першим претендентом на це золотце. То що, Кілло Уєбанні, ти приймаєш мій виклик?

Кіллер, не довго думаючи, прийняв виклик і вони попрямували на ринг.

Кіллер Уєбальські проти Тоні Ді'Анджело (з Джовані Вінчі) — матч один на один

Переможець: Кіллер Уєбальскі

Оцінка: 1.5

Після матчу на рампі з'являється Роман Мюллер. Він знімає титул з поясу і підіймає вгору. Кіллер зліз з рингу та пішов на зустріч Роману, але його зупинив Джовані Вінчі. Він схопив Кіллера за плече. Кіллер обернувся та замахнувся на Джовані, але Людвіг, підбігши зі спини, не дав Кіллеру вдарити Вінчі. Кайзер вдарив Кіллера. Вінчі теж вдарив Кіллера, але при цьому зачепив Кайзера. Кайзер та Вінчі поглянули один на одного. Вони починають штовхати один одного. Починається бійка між ними, яка перейшла в матч.

Джовані Вінчі проти Людвіга Кайзера — матч один на один

Переможець: Людвіг Кайзер

Оцінка: 2.75

На титантроні з'являється Предатор:

На жаль, маємо для вас прикру новину, народ. Сьогодні до вас на арені ми приєднатись не зможемо, бо, на цю мить, я знаходжуся в деякому особливому місці. Вам цікаво, де ми знаходимось?

Всі на арені затихли й не розуміють що відбувається

Що ж, варто було очікувати, проте ваш інтерес ми зараз отримаємо.

Камера починає віддалятись від Предатора і стає зрозуміло, що він знаходиться на фермі. Він продовжує говорити:

Так, так, ви все правильно зрозуміли. Це ферма. І давайте подумаємо разом, хто б міг нею володіти і на ній проживати? Дивилися фільм "Золотий ключик"? Давайте повторюйте за мною, робимо інтерактивчик.

В залі вмикається музика з того фільму, Предатор починає:

Бро!

Зал повторює "Бро"

К!

Зал повторює "К"

Лес!

Зал повторює "Лес"

Нар!

Зал повторює "Нар"

Предатор каже: Брок Леснааар! Так, так, ви молодці, ви молодці там на арені. Молодці. Чудово заспівали.

Предатор з серйозним обличчям дивиться у камеру, моторошно посміхається, поправляє окуляри й продовжує:

Повернемось до суті, як ви вже допетрали, ця ферма належить деякому хлопаку, ім'я Брок Леснар. Ви можете знати його за таким досягненням як тримання в заручниках головного титулу всього цього бренду. Брок. Враховуючи події останнього тижні, я пропоную угоду, бо, на жаль, обставини такі, що ніяк інакше, ми думаємо, ти б не погодився. Пробач, але ми взяли на себе сміливість зробити цей виклик більш особистим, ніж будь-який інший, який був в історії цього бренду, аби ти точно не ігнорував нас. Про що ми?

Предатор стає за камеру,  наближає і фокусується на вікні головного будинку. Коли кадр сфокусовано, стає видно що за вікном сидить зв'язана Сейбл. Предатор підходить до камери, дивиться у неї і каже:

То що скажеш, Брок, влаштуємо обмін? Титул в заручниках, проти твоєї дружини в заручниках. На SummerSlam. Будемо чекати твоєї відповіді.

Предатор вдаряє камеру і трансляція завершується.

The Schism (Зайон Квін та Кемерон Граймс) проти The Viking Raiders — командний Tornado матч два на два

Переможці: The Schism

Оцінка: 2.75

Після матчу Бадді Метьюз з Джо Гейсі та вони святкують перемогу разом, але раптом Владзьо та Кофі Кінгстон. Владзьо з мікрофоном, каже:

Агов, Бадді. Як тобі, отримати першу перемогу, працюючи цирковим акробатом? Так, я буду, і я хочу казати, що ти й твоя шайка це клоуни. Ви ними були, є і будете. Єдине, що лякає у вас, це ваш одяг, і то, коли віг на вас не одягнений. Я тобі трохи дам статистику: мені знадобилось півтори хвилини, щоб тебе знищити, тобі ж в п'ять раз більше часу знадобилось, і то, я піддався тобі. Вам же, вашій банді, потрібен стимул, щоб якось себе позиціонувати вище плінтусу, так? Ну ось, ти маєш своє. Будуть ще якісь питання до мене, чи до Кінгстона з Мансоном?

The Schism мовчать, тому Владзьо продовжив:

Ну, якщо ні, тоді...

Владзьо та Кофі забігають на ринг і нападають на The Schism та Метьюза. Але їх двоє, тож не вдається заволодіти ініціативою. Едвард Мансон вибігає з палкою Кендо і допомагає Владзьо і Кінгстону відбитися. Починається масова бійка. Виходить багато охорони, за ними Пол Хейман, він каже:

Досить! Я втомився від цих ігор! З мене досить!

Він звертається до The Schism:

Ви, четверо, хочете зіграти в гру?!

Далі він звертається до Едварда, Кофі та Владзьо:

Ви, троє, хочете зіграти в гру?! Ви зіграєте в гру! На наступному PLE, яке буде називатись NXT WarGames! Але до кінця наступного випуску Мансон, Владзьо та Кінгстон мають знайти ще одного учасника їхньої команди, в іншому випадку я знайду його сам!

Після цих слів шоу виходить з ефіру

ОЦІНКА ШОУ - 7.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 5 найкращих букінг рішень WWE Fastlane 2023 (і 5 найгірших)

    Преміальне шоу «Шмаровоз», можливо, і не входило до "великої четвірки", але WWE намагалися сформувати кард, який залишив фанатів під враженнями, продовжуючи різні сюжетні лінії, які тривають останнім часом. Самі реслери проробили багато роботи протягом ночі

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 28.11.2023

    Всім привіт, і ласкаво просимо на черговий огляд щотижневика NXT. Сьогодні Вес Лі попробує востаннє вибороти собі тайтл-шот за Північноамериканське чемпіонство, але для цього йому доведеться зустрітися з трьома колишніми чемпіонами Північної Америки.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 5 найкращих букінг рішень WWE Fastlane 2023 (і 5 найгірших)

    Преміальне шоу «Шмаровоз», можливо, і не входило до "великої четвірки", але WWE намагалися сформувати кард, який залишив фанатів під враженнями, продовжуючи різні сюжетні лінії, які тривають останнім часом. Самі реслери проробили багато роботи протягом ночі

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 28.11.2023

    Всім привіт, і ласкаво просимо на черговий огляд щотижневика NXT. Сьогодні Вес Лі попробує востаннє вибороти собі тайтл-шот за Північноамериканське чемпіонство, але для цього йому доведеться зустрітися з трьома колишніми чемпіонами Північної Америки.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe