UCW NXT, 25 випуск

Пол Хейман виходить на ринг та починає говорити:

Пані та панове, прошу вашої уваги. Я знаю, що ви з нетерпінням чекали на результат певного суперництва, і сьогодні я повідомляю вам новину, яка, безсумнівно, прокотиться по всьому всесвіту UCW. Як ви всі знаєте, бої на ринзі UCW — це не лише атлетизм і видовище, вони часто мають глибокі наслідки для учасників. У сазі, що триває між The Motor City Machine Guns та The Bloodline, до їхнього протистояння у WarGames додалася умова. Умова, яка має серйозні наслідки. Умова, запропонована The Bloodline, була абсолютно чіткою. Якщо The Motor City Machine Guns не вийдуть переможцями, їм буде заборонено брати участь у титульних матчах у цій компанії. Це сміливий крок, який ставить на карту все, а в NXT ми дотримуємося умов. Тепер, після ретельної оцінки ситуації, враховуючи історію, я з жалем повідомляю вам, що з цього моменту The Motor City Machine Guns більше не є частиною UCW. Це рішення не було легким. Прагнення до чемпіонства — це серцебиття кожного реслера, і, на жаль, The Motor City Machine Guns не досягли успіху в цьому прагненні. Втрата своєї мети, посилена минулими суперечками, призвела до цього складного вибору. Йдеться не лише про перемоги й поразки, йдеться про суть конкуренції та про відповідальність, яку ми несемо за збереження цілісності UCW. Я дуже ціную внесок Алекса Шеллі та Кріса Сабіна, але прийшов час розійтися.

Ми чуємо змішану реакцію натовпу

NXT рухається вперед, і, як завжди, ландшафт буде розвиватися. Дякуємо, The Motor City Machine Guns, що приділили нам час. Бажаємо вам всього найкращого у ваших майбутніх починаннях.

Чутно суміш оплесків, вигуків і приголомшеної тиші, коли Хейман залишає ринг і шоу виходить на рекламу.


Після реклами ми чуємо:

Леді та джентльмени, зустрічайте найобговорюванішу зірку сучасності! Момент мейкер, Ікону стиля, ваш хост The Grayson Waller Effect, Грейсон Уоллер!

Уоллер стоїть на ринзі в гарній шубі з логотипом The NOW. Уоллер починає говорити:

Ох і прохолодно тут, Полтаво. Як ви ще не позамерзали тут насмерть. Ох, я забув вам представити мого сьогоднішнього ко-хоста. Зустрічайте Р-р-рікошет!

Рікошет виходить на ринг до Грейсона. Уоллер продовжує:

На минулому NXT хоч ми й програли, але свою місію виконали. Остін Тіорі сказав нам, що треба розширювати склад The NOW. Тож ми пішли до Пола Хеймана. Все це обговорили та можемо тепер і вам розповісти. Зустрічайте нашого нового учасника.

Глядачі поглянули на рампу в очікуванні цієї людини. Грає музична тема… Девіда Вайта! Глядачі в захваті від його повернення. Він виходить на ринг та вітається з Грейсоном та Рікошетом. Ріко дістає футболку з логотипом The NOW та дарує її Девіду. Девід одягає її та красується в ній перед глядачами. Після цього шоу виходить на рекламу.


Вес Лі проти Чада Гейбла — матч один на один

Переможець: Вес Лі (по згортанню)

Оцінка: 4.25


Людвіг Кайзер виходить на рампу:

Леді та джентельмени, дозвольте вам представити найкращого в історії, людину, яка на NXT WarGames просто знищила Кіллера та вашого чинного та вічного Asylum Ultimate чемпіона — Роман Мюллер!

Вмикається музична тема Романа Мюллера, згодом з'являється і сам рестлер. Він дістає пістолет, направляє на Людвіга Кайзера. Людвіг Кайзер дістає сигару та вони її підпалюють. Роман Мюллер бере сигару, закурює і йде до рингу. Глядачі дуже гучно його освистують, Роман Мюллер підходить до барикад і обтрушує попіл з сигари дітям на голови. Заходить на ринг, розкидує скрізь гранати й каже:

Злякались, смоктунці? Ха-ха-ха! А я пожартував! Ці гранати вашим дітям я приніс у подарунок, щоб вони дивились на них і пам'ятали, хто побив їхнього кумира Кіллера Уєбальскі. Повірте, що оці гранати — це лише початок з того, що я для вас приготував. Так що, хоча б заради цікавості, почніть вболівати за мене. Я не бажаю вам зла…

Роман Мюллер викидує недопалок в натовп фанатів. Роман Мюллер продовжує:

Я всього лиш виконую свою роботу, бути мною дуже важко. Ви не уявляєте, що таке бути Романом Мюллером. От уявіть собі, прокидатись кожного ранку з відчуттям програшу 45 року. І так кожного дня. Гаразд, я жартую знову. Мої жарти точно ніколи не доведуть мене до добра. Я так жартую, бо мене від самого початку ви захотіли бачити фашистом, але це не так. Я не підтримую те, що робила моя країна під час другої світової війни. Треба було краще просто зосередить на одному напрямку, а не завойовувати всю Європу. Треба було знищити всіх клятих росіян і тоді було б все добре у світі. Ну добре, щоб не пудрити вам мізки, я скажу дещо важливе вам, я чудовий рестлер, і це факт. Я побив Кіллера, Віра Махаана і поб'ю всіх своїх інших суперників. Ніхто не зможе мене зупинити!

На арені лунає музична тема Владзьо. Він бере мікрофон, вилазить на ринг, і каже:

Привіт, стендапер. Жарти любиш, так? Хех, я теж. Але я не впевнений, що ти жартуєш. Тебе так не відпускає тема Третього Рейху. Ти так і не хочеш пожартувати про інші глобальні теми. Ну, про росіян ти кажеш правду, це єдине з чим я погоджусь з тобою. Але… коротше, не суть. Я не прийшов грати з тобою у політику. Ми з тобою відносно недавно тут з'явились, на цьому бренді, у цьому промоушені. І ми з тобою більш-менш схожі. Просто по-різному нам поталанило. Ти зараз з титулом, до якого в тебе неважка дорога була, а мене то італійці чіпають, то клоуни дістають, бо в них відібрали їхні червоні носи. Але я їх знищив, вони більше не можуть мені нічого пред’явити, бо знову будуть побиті. Я заслужив на те, щоб теж поборотись за цей титул, що на тобі. Жартуй скільки хочеш, носи цей фрикуватий костюм скільки хочеш, ну, все роби. Але не тікай від мого виклику. Я знаю, ти мене не боїшся, хоча варто було б. Тому, я сподіваюсь, що хоч тут ти проявиш повагу до опонента. А ні, ну, вини себе тоді, як щось буде не так. Ти мене почув, Мюллер, до зустрічі.

Після цих слів шоу вийшло не рекламу.


За лаштунками ми бачимо Веса Лі, який вітається з усіма. Підходить до Натана Фрейзера та обіймає його. Повертається в інший бік та вітається з Андре Чейзом. Повертається назад і бачить зелену маску Клоуна Джонні. Джонні каже:

Привіт, Вес. Давно не бачились. Пам'ятаєш як ми…

Вес зупиняє Джонні та каже:

Хто ти? Я тебе не знаю.

Джонні каже:

Як ти мене не пам'ятаєш? Ти ж мій друг.

Вес, агресивно, каже:

У мене не було таких друзів. У мене не було друзів клоунів. Відчепись від мене, фрік!

Вес відійшов на пару кроків, але Джонні двома руками хватає його за плече та б'є Веса в обличчя. Вес падає, перед Джонні стає Андре Чейз. Чейз каже:

Хей, клоуне. Я не хочу, щоб ти чіпав мого друга. Ідемо на ринг прямо зараз.

Клоун Джонні посміявся та прийняв виклик. Шоу виходить на рекламу.


Клоун Джонні проти Андре Чейза — матч один на один 

Переможець: Клоун Джонні

Оцінка: 2.5


На ринг під свою музичну тему виходить Мустафа Алі. Глядачі дуже раді його поверненню на ринг. Алі каже:

Добрий вечір, Полтава. Мене звати Мустафа!

Глядачі кричать: 

Алі!

Мустафа Алі продовжує:

Дуже радий бачити усіх вас. Глядачі, я за вами справді скучив. І перемогою на WarGames я довів, що ви для мене найдорожчі. Але повернувся я не просто так. Маю тут незакінчені справи. Хочу звернутися до керівництва, а саме до головного менеджера NXT, Пола Хеймана. Бачив би ти своє лице, коли я вийшов на ринг перед WarGames. Ти був наляканий, бо знав, хто я такий. Повернемося трохи в минуле. Ти усілякими способами хотів не дати мені той титул, на який я заслуговував більше, ніж той клятий Кріс Джеріко! Але часи змінились, чемпіон вже інший. Але я не змінився. Я досі прагну цей титул. І я його отримаю, хто б не був чемпіоном. Я — перший претендент на цей титул. І це не думка, це факт. Тож на наступному…

Звучить музична тема Едварда Мансона, він прямує по рампі та каже:

Мустафа, ти говориш про незавершені справи, і ти до біса правий. Але не забуваймо, хто забезпечив нам перемогу на WarGames. Без сумніву, це були спільні зусилля, але я відіграв значну роль у досягненні успіху цієї команди. Я поважаю твої амбіції, Мустафо. Я знаю, що таке жага до чемпіонського золота, і я теж її відчув. Але давай прояснимо дещо. Якщо хтось і повинен бути першим претендентом на цей титул, то це я. Я неодноразово доводив, що можу піднятися після падіння, подолати труднощі та досягти успіху, коли це має найбільше значення. Я поважаю тебе, Мустафо, і я поважаю твої цілі. Але шлях до чемпіонства пролягає через мене. Тож, поки ми святкуємо твоє повернення, і це справедливо, пам'ятай, що в цій гонитві за золотом може бути лише один, хто стоїть попереду. І це Едвард Мансон.

Алі відповідає:

Ед, я тебе знаю вже давно, але не ображайся на те, що я зараз скажу. Ти ще не доріс до рівня титульної сцени. Я з першого дня доводив, що я зірка світового масштабу. Тож зараз саме я стану претендентом на Asylum World чемпіонство.

Пол Хейман виходить на рампу та починає говорити:

Зачекайте, якщо ви справді думаєте, що звання першого претендента на Asylum World чемпіонство досягти настільки легко — ви помиляєтесь. Ми не розкидаємося тайтл-шотами наліво і направо, ви маєте його заслужити. Отже, наступного тижня на NXT відбудеться поєдинок. Мустафа Алі, Едвард Мансон, ви зустрінетеся один з одним у поєдинку, який вирішить, хто дійсно заслуговує вийти на ринг зі звіром в якості першого претендента на Asylum Wolrd титул.

Після цих слів шоу вийшло на рекламу.


The Bloodline (c) проти D’Angelo Family — матч за командні титули Asylum

Переможці: The Bloodline

Оцінка: 2.25


ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 23.10.2023

    Ми наближаємося до Арабського Руднічка, і значна частина епізодів Raw вже пройдена. Сет Роллінc готовий захищати титул чемпіона світу у важкій вазі проти Дрю МакІнтайра, який все ще поводиться трохи дивно.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW Day 1 за 01.01.2024

    Вітаю всіх в новому році, шановні читачі. Сьогодні на нашому огляді перше, новорічне шоу червого бренду - Day 1. Шоу обіцяє бути цікавим, як мінімум вивіска нам це обіцяє. Чемпіон світу у важкій вазі Сет Роллінс поставить на кін свій титул проти небезпечного Дрю МакІнтайра.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 речей, які Брей Ваятт так і не досяг у WWE

    Брей Ваятт підписав контракт з WWE у далекому 2009 році, тобто вже чотирнадцять років, як він дебютував у FCW. За цей час він встиг зробити чимало, від участі як частина угрупування Нексус до створення персонажа Брея Ваятта і навіть звільнення та повернення.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 23.10.2023

    Ми наближаємося до Арабського Руднічка, і значна частина епізодів Raw вже пройдена. Сет Роллінc готовий захищати титул чемпіона світу у важкій вазі проти Дрю МакІнтайра, який все ще поводиться трохи дивно.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW Day 1 за 01.01.2024

    Вітаю всіх в новому році, шановні читачі. Сьогодні на нашому огляді перше, новорічне шоу червого бренду - Day 1. Шоу обіцяє бути цікавим, як мінімум вивіска нам це обіцяє. Чемпіон світу у важкій вазі Сет Роллінс поставить на кін свій титул проти небезпечного Дрю МакІнтайра.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 речей, які Брей Ваятт так і не досяг у WWE

    Брей Ваятт підписав контракт з WWE у далекому 2009 році, тобто вже чотирнадцять років, як він дебютував у FCW. За цей час він встиг зробити чимало, від участі як частина угрупування Нексус до створення персонажа Брея Ваятта і навіть звільнення та повернення.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe