UCW RAW, 100 випуск

На ринзі ми бачимо генерального менеджера RAW, Тайтуса О’Ніла. Він виходить на рампу, бере мікрофон, підносить його до рота та починає говорити:

У мене є новина для вас. З сьогоднішнього сотого випуску ми повертаємося до початку. Я, як амбасадор UCW, разом з Полом Хейманом та Стоун Колдом підписали контракт з WWE. Тепер я — головний менеджер RAW. Хочу зазначити, що тепер це не Burning Ground, а саме RAW. Вітаю вас з цим великим днем. І з цього шоу починається дорога до одного з найбільших шоу року — Money in the Bank. Двоє учасників уже відомі. На шоу Halls of Torment свої перемоги отримали Коді Роудс та Казучика Окада. Боббі Лешлі та Барон Корбін теж будуть брати участь у відборі до матчу з драбинами. Але сьогодні за участь у Money in the Bank матчі будуть битися Трей Мігель та Грейсон Уоллер. Тож побачимо, хто насправді заслужив місце в цьому матчі. Гарного перегляду!

Тайтус піднімає руки, каже:

Гав! Гав! Гав!

Тайтус йде з рампи

Трей Мігель проти Грейсона Уоллера (з Рікошетом) — відбірковий матч на Money in the Bank

Переможець: Трей Мігель

Оцінка: 3.5

На ринг виходить Остін Тіорі, Кармело Хейс та Аксіом. Тіорі починає говорити:

На Halls of Torment ти намагався забезпечити собі перемогу, використовуючи свій арсенал — DDT, Punt Kick — всі ті прийоми, які раніше зносили інших. Але знаєш що, Ортоне… Я, чорт забирай, не Ей Джей Стайлз! Я не той, кого можна відключити парою ударів ногою. І ти це прекрасно розумів. То що ж ти зробив, Ортоне? Ти вирішив пробити нове дно. Ти зірвав подушку на тернбаклі, відволік рефері... Хм, а що ж було далі... Удар нижче пояса, Ортон? Ось так ти хочеш перемогти? Ти можеш опуститися так низько, як хочеш, але ти ніколи мене не зламаєш. У той момент, коли ти вирішив піти шляхом боягуза, ти показав своє справжнє обличчя. Ти показав, що ти не Вбивця Легенд, за якого себе видаєш. Ти просто налякана зміюка, яка чіпляється за кожен шанс, щоб зберегти своє дорогоцінне золото. Але бачиш, Ортоне, я стою тут зараз, і мені теж є що показати.

Остін Тіорі вказує на Кармело Хейса та Аксіома, на яких виблискують командні титули Burning Ground

Бачиш цих хлопців? Це командні чемпіони Burning Ground. Вони здобули їх кров'ю та потом. В той час, як ти, тупий виродок, робиш те, що робиш! Сьогодні я мав прийти сюди з золотом на своєму плечі, і ти це сам розумієш. Я вимагаю реваншу! Всі ми знаємо хто ти такий, і що просто зараз ти не наважишся вийти сюди, тому подумай над цим, поки я не прийшов до тебе!

Звучить тема Mox-Gun. На арену виходять Кіп Себіан та Ель Фантазмо. Кіп промовляє:

Так, недоїдки, досить там виясняти свої дівочі справи. Ми сюди прийшли, щоби сказати те, що ви й самі знаєте. Тіорі, ти от сказав, що Стайлз досить просто втратив те, що мав. Але і ти теж по суті, такий самий. Ти втратив шанс носити золото на плечі, ти плачеш, що тебе, бідного, зачепили за мошонку, і який же Ортон поганий, нечесний. Агов, топ-модель! Ти на подіум прийшов красуватись, чи боротись за титул? Ти просто ображений на всіх вилупок!

Далі мікрофон перейшов до рук Фантазмо:

Розумієш, яке діло... Ми не святі, це і так ясно, як і ніхто інший. Але Джону Мокслі не прийшлось напрягатись, щоб стати головним чемпіоном цього бренду. Ортон переміг тим способом, яким захотів, яким йому зручно. Розумієш? Якщо хочеш жити, вмій крутитись. Так і в рестлінгу. А тобі то що завадило перемогти? І давай не виправдовуйся, не вигадуй нісенітниці. Нам ясно і так, що ти та твої дружки — попуски. Незрозуміло тільки, як у таких як ви, можуть бути чемпіонські пояси. Так от що, тепер ми можемо цілком керувати тут всім, ми маємо право на те, що хочемо. І ми відберемо ваші титули. Але ми не диктатори, ми не відбираємо права на слово у таких плебеїв як ви. Майте на увазі, ми уже маємо тайтлшот на поки що ваші пояси, але якщо хочете нас перевірити, то немає питань. Себіану хочеться надерти зад Хейсу. Я думаю, після сказаного йому теж це хочеться. Тож прямо зараз, можемо перевірити сили.

Остін Тіорі почав сміятися:

Звідки у вас тайтл-шоти, придурошні? Невже поразка Pretty Deadly магічним чином дала вам ці можливості?

Тіорі посміхається, коли натовп починає реагувати

Нащо ви сюди приперлись? Сиділи б краще під столом у Мокслі й не вилазили. Я маю на увазі, що цим все сказано, чи не так? Ви виходите на наш ринг і кажете, що збираєтеся забрати наші титули? Що ж, якщо Pretty Deadly — це ваш рівень, то вам доведеться пройти довгий шлях. Я бачив жорсткішу конкуренцію на чаюванні!

Він робить паузу

Сміття? Ні, це занадто м'яке слово для вас двох. Ви навіть не варті того, щоб про вас говорили як про сміття. Гаразд, добре, ми приймаємо ваш виклик! Кармело Хейс, приготуйся зустрітися з... ну, з цим челом!

Кармело Хейс (з Остіном Тіорі та Аксіомом) проти Кіпа Себіана (з Ель Фантазмо) — матч один на один

Переможець: Кармело Хейс

Оцінка: 3.75

Звучить музична тема Ей Джей Стайлза і він виходить на ринг:

Вчора, я вийшов з Мокслі на один ринг в Hell in a Cell. І він дійсно мене здивував. Я зрозумів, що недооцінював його і він переміг мене. Чесно переміг. Джон, я визнаю твою перемогу. Але це не означає, що я готовий здаватись і відпустити тебе з цим титулом. Це титул, до якого я йшов більше року і я не здамся просто так! Я викликаю тебе, на Money in the Bank, на матч по правилам "Останній, хто вистоїть на ногах"! Ти був одного разу краще за мене, Джон. Вдруге це не повториться!

Звучить нова музична тема Джона Мокслі. Він виходить на рампу, на його плечі красується титул. Йдучи повільною ходою, Джон каже:

Стайлз, мені як і до моєї перемоги, так і зараз байдуже, скільки ти там йшов до цього титулу, хочеш ти чи не хочеш відпускати мене. Роби що хочеш, але цей титул зараз і надалі буде мій! Так, ти можеш мене і перемогти. Ми з тобою однаково обдаровані на ринзі, хоч і різні як особистості. Але подивись на цей титул. Титул, який нібито належить тобі... Ха-ха. Наївний. Чувак, це рестлінг. Спадщину за собою можуть залишити лише одиниці. І ти не тягнеш на такого. Так, я теж... Але я це почну робити. Зараз, я головний чемпіон Burning Ground, скоро мої хлопці, Кіп Себіан та Ель Фантазмо, будуть командними чемпіонами цього бренду. Mox-Gun тільки починає творити історію!

Джон зупинився поряд зі Стайлзом, дивиться деякий час йому в очі, і потім промовляє:

Ей Джей... Твій виклик я прийняв ще в першу секунду, коли я утримав тебе до трьох і відібрав цей титул. Ми ще зустрінемось. І не в останнє. Я бачу тебе наскрізь. Ти не заспокоїшся, поки не отримаєш своє. Те ж саме буду робити і я. 

Мокслі піднімає титул догори, і каже:

Зустрінемось на ринзі.

Остін Тіорі проти Ренді Ортона — Backstage Brawl

Переможець: Ренді Ортон

Звучить музична тема Алії, вона виходить на ринг і каже:

Привіт, громадо UCW! Мій коханий покинув цю компанію та пішов на курси до психолога. Він хоче позбутись всієї своєї агресії. Він погано спить вночі, йому сняться одноклітинні. Він більше так не може, тому психологічно лікується короче. Поки йому це не набридло, я прийшла сюди, щоб ви не забували хто такий Шеймус. Я буду згадувати вам про нього кожного тижня, тому що він мій коханий і він багато зробив для мене та цієї компанії. Я тепер тут працюю менеджером. Я отримала дуже перспективного та харизматичного клієнта, якому я вже дещо приготувала, а саме матч у кваліфікації на матч за кейс Money in the Bank. Фактично, я дала шанс своєму клієнтові на світове чемпіонство. Отож, я вже готова представити свого першого клієнта, і це.... Метт Ріддл.

Звучить музична тема Метта Ріддла і він виходить на ринг:

Всім привіт, хлопці та дівчата, як ви? Я повернувся в UCW знову. Я сумував за вами та за реслінгом в цілому. Алія привела мене сюди й дала мені неймовірну нагоду. Я сподіваюсь, що ми з нею дуже добре спрацюємось та досягнемо успіху. Я, принаймні, буду викладатись на максимум із матча в матч. Тому дякую Алії за можливість знову тут знаходитись. 

Алія:

Сьогодні ти проведеш свій перший поєдинок після повернення і ми маємо перемогти!

Звучить музична тема Тайтуса О’Ніла, він заходить до них на ринг, бере мікрофон та каже:

Хей, яка ти козачка, який ти козак. Що ви думаєте про себе? Люди заслуговували місце в Money in the Bank потом і кров'ю. Дехто навіть плакав в спідницю своєї японської мами, яку єб**и в її японську вагіну. Але зараз не про них. Вони вже є в матчі. А ти його ще не заслужив. Сьогодні у тебе буде звичайний матч. Якщо ти покажеш себе, то я подумаю над твоєю кандидатурою. І забери свою соняшникову. І постав на кухні в потужний холодильник. Не сплутай з тумбочкою.

Раптом лунає музична тема генерального менеджера NXT, Пола Хеймана, і він цілеспрямовано прямує до рингу. Він стає перед Тайтусом та хитає головою:

О, Тайтусе, Тайтусе, Тайтусе. Не можу повірити, що ти впав так низько. Ти, як генеральний директор, повинен подавати приклад, бути лідером, підтримувати рестлерів на своєму бренді. Але те, що ти зараз сказав... Це за межею неприйнятного.

Натовп бурмоче на знак згоди, явно на боці Хеймана

Метт Ріддл — це талант, який прийшов з NXT, місця, за яким я з гордістю наглядаю. Він заслуговує на повагу, як і кожен інший рестлер тут. І все ж ти тут, вивергаєш принизливі, образливі слова, яким немає місця в нашій індустрії. Як генеральний менеджер, ти несеш відповідальність за створення атмосфери професіоналізму та товариства. І все ж, ти продемонстрував повну зневагу до цього обов'язку. Ти образив не лише Метта Ріддла, ти зачепив Казучику Окаду й інших рестлерів.

Натовп аплодує, явно оцінюючи захист Хейманом рестлерів

Дозволь мені бути зрозумілим. Такі, як ти, Тайтус, які принижують своїх власних рестлерів, і навіть рестлерів інших брендів, не повинні займати ту посаду, яку ти займаєш. Ти забув, що означає бути лідером, зразком для наслідування, і, відверто кажучи, ти показав себе дуже поганим генеральним менеджером.

Вигуки натовпу стають гучнішими, демонструючи підтримку слів Хеймана

Я стою тут, щоб нагадати, що справжній лідер підтримує своїх рестлерів, незалежно від того, з якого бренду вони походять. NXT, RAW, SmackDown — ми всі є частиною одного всесвіту рестлінгу. І все ж, ти, Тайтусе, вирішив сприяти поділу і негативу. Тож нехай це буде уроком не лише для тебе, але й для всіх, хто дивиться. Ця індустрія процвітає завдяки повазі, спортивній майстерності та єдності. І поки я є генеральним менеджером NXT, я буду відстоювати принципи, які роблять рестлінг таким вишуканим і красивим мистецтвом, яким він є. І Метт Ріддл, коли ти сьогодні вийдеш на ринг, знай, що ти маєш підтримку не лише спільноти UCW, але й спільноти, яка виступає за єдність, повагу та честь.

Метт Ріддл (з Алією та Полом Хейманом) проти Ксав’є Вудса (з Тайтусом О’Нілом) — матч один на один 

Переможець: Метт Ріддл

Оцінка: 2

Тайтус підходить до Ріддла після матчу:

Ріддле, ти молодець. Але я повинен зробити дещо. Тест на заборонені речовини. Ти ж з NXT прийшов. Там люблять грибами закидуватись. MCMG цьому підтвердження. Тож пішли.

Тайтус взяв за руку Ріддла, але його перервав Пол Хейман:

Тайтусе О'Ніл, тобі вдалося зробити щось справді визначне. Ти не тільки зневажив рестлера свого власного бренду, але й примудрився зневажити мій бренд. Я мовчки стояв осторонь, дозволяючи тобі заплямувати принципи поваги та чесності, які повинен відстоювати генеральний менеджер. Але з мене досить! Настав час вирішити цю проблему в лоб, покласти край твоїй неповазі та зарозумілості.

Очі Хеймана звужуються, його тон стає більш напруженим

Ти довів без тіні сумніву, що не придатний бути генеральним менеджером. Ти продемонстрував кричущу зневагу до рестлерів, які перебувають під твоїм наглядом, і жахливий брак професіоналізму. Ось що я пропоную, Тайтусе. Я викликаю тебе на поєдинок. Саме так, ти, Тайтусе О'Ніл, проти головного чемпіона NXT. Бій, який визначить не лише долю чемпіонства, а й долю посади генерального менеджера RAW. Ти вийдеш на ринг проти мого клієнта та чинного чемпіона Asylum 2.0, Брока Леснара. Якщо тобі вдасться перемогти, ти станеш чемпіоном. Якщо програєш, якщо не зможеш перемогти втілення досконалості NXT, я стану генеральним менеджером ще й на RAW.

Тайтус відповідає:

Пол, ти єба***ий? Окей. Цей титул гарно буде висіти у мене в кабінеті. Тож я згоден. Давай зробимо історію.

Тайтус простягнув руку Полу, але тут звучить музична тема Брока Леснара, Пол Хейман з усмішкою дивиться в сторону рампи, звідки виходить Леснар та прямує до рингу. Тайтус О'ніл знімає піджак та рубашку і стає в бійцівську стійку.

Брок Леснар (з Полом Хейманом, Меттом Ріддлом та Алією) проти Тайтуса О'Ніла — матч за головне чемпіонство Asylum 2.0 та звання генерального менеджера RAW

Переможець: Брок Леснар

Оцінка: 2

ОЦІНКА ШОУ - 7.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 10 найбільш переоцінених моментів в історії Козацьких Серій

    Козацькі Серії - одне з найвідоміших платних шоу WWE в історії, яке щороку входить до заходів, так званої "великої четвірки". За десятиліття існування шоу відбулося багато чудових моментів, і деякі з них як WWE, так і фанати вважають класикою.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 13.11.2023

    До початку Козацьких Серій залишилося трохи більше тижня, і головною подією від червоного бренду є матч WarGames між Судним Днем/ДжейДі МакДоною проти Коді Роудса та його друзів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Епохи WWF/WWE

    Ми часто згадуємо про неймовірні перипетії Атитʼюди, довготривалі тайтл рейни Золотої Ери, а також зникнення всього цього в епоху PG. Насправді цих так званих епох у WWE було вже чимало, але виокремлюють декілька основних.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 10 найбільш переоцінених моментів в історії Козацьких Серій

    Козацькі Серії - одне з найвідоміших платних шоу WWE в історії, яке щороку входить до заходів, так званої "великої четвірки". За десятиліття існування шоу відбулося багато чудових моментів, і деякі з них як WWE, так і фанати вважають класикою.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 13.11.2023

    До початку Козацьких Серій залишилося трохи більше тижня, і головною подією від червоного бренду є матч WarGames між Судним Днем/ДжейДі МакДоною проти Коді Роудса та його друзів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Епохи WWF/WWE

    Ми часто згадуємо про неймовірні перипетії Атитʼюди, довготривалі тайтл рейни Золотої Ери, а також зникнення всього цього в епоху PG. Насправді цих так званих епох у WWE було вже чимало, але виокремлюють декілька основних.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe