UCW SmackDown, 104 випуск

Грає музика Рока, зал вибухає криками та оваціями, нарешті виходить він сам, титул знаходиться на його плечі. Він йде до рингу, залазить на тернбакл і підіймає титул вгору. Зал ще більше галасує. Він злазить, бере у руки мікрофон і каже:

Нарешті, Скеля повернувся до Києва! Перед вами стоїть ваш шанований, титулований, неймовірний, прекрасний і дуже апасний, батько всіх реслерів, мати всіх титулів — і просто ваш чемпіон СССкеля! The Rock ! І вам, мабуть, цікаво, що Скеля вийшов сьогодні вам сказати? Рок прийшов нагадати, що він ваш чемпіон. Що на його шляху було багато тупих пик і ще більше небитих дуп. З кожним днем побитих дуп все більше і Скеля бачить, бачить, що це все не дарма. З кожним днем, коли Рок носить цей титул — тупі дупі горять, горять полум'ям зависті. Скеля продовжить ці гарячі дупи тушити й трощити! Скеля чув, як дехто каже як сильно він заслужив на перемогу! Так, Дрю? Дрю, Дрю, Дрю. Час йде, а ти не змінюєшся.. Не суйся туди, де зависоко для тебе. Не знаючи броду не лізь у воду. Але на цю мить ти сунешся не у воду. Ти зараз у підніжжя гори і Рок тобі щиро радить не лізти далі. Чим вище ти залізеш, Дрю, тим довше тобі падати. Знай свою роль, закрий свого рота та вгамуй свої амбіції. Тепер, коли це все сказано — почнемо шоу, летс гоу бойс!
————————————————————
На рампу виходить Пентагон, світло приглушене, натовп мовчить і слухає:
Привіт усім! Усім людям, чемпіонам, темним силам, темним чемпіонам, що тримають титул України в тому числі. Я вийшов сюди сказати, що дещо мушу зробити, дещо важливе і дещо, що поверне хід моєї історії назавжди. Я маю перемогти. І це не просто перемога заради перемоги, це дещо більше, моя нова ціль це Українське чемпіонство та доведення факту того, що я найкращий лучадор цієї компанії. Так сталось, що ці дві цілі перетинаються на одній особі. Його майже не видно, майже не чутно, але я відчуваю, що він тут і що він мене чує. Містер Сін Кара, я не збираюсь казати, що не боюсь тебе, бо це звучить як стара і дивна казочка, я збираюсь показати це, показати, що я готовий викликати тебе і, що маю зброю проти усього, що в тебе є. Я знаю, що гідний виграти тебе, і забрати твій титул. Точно знаю це і мушу зробити. А коли все буде зроблено, я стану найкращим чемпіоном України з усіх що були і будуть. Проте мій шлях не варто розпочинати з гучних слів, ні… Мій шлях до чемпіона варто почати з глибин цього бренду, я викликаю на бій Ріка Буґза.

Рік Буґз проти Пентагона — матч один на один 

Переможець: Рік Буґз

Оцінка: 4

Деміан Пріст виходить на ринг і починає говорити:

Як ви всі знаєте, не так давно пройшов матч за “Гривні в Кейсі”. І так, я програв. Я не зміг забрати свій шанс на титул, натомість це зробив повний нуль в цій компанії — Курт Енгл. Я міг би сказати багато про цього пихатого бовдура зі зламаною шиєю та психікою, проте це не матиме жодного сенсу. Що матиме сенс, так це вилити увесь накопичений мною гнів, увесь негатив на якогось бідолашного бовдура, який випадково мене зустріне за лаштунками, вилити у формі побиття. Хоча... Ні... В мене є краща ідея. Минулого тижня, сидячи вдома, на дивані, я помітив досить цікавий матч, Роб Ван Даун бився проти Томмасо Шелбі і мені стало цікаво. Це два повних нулі, проте, на жаль, і я не на вершині цього бренду. Що було б, якби замість Ван Дауна у тому матчі був я? Тож, Томмасо, чому б тобі не відповісти на моє запитання тут і зараз?

Після цього заграла музика Томмасо Чампи і сам Томмасо не змусив себе довго чекати:

Ха-ха-ха, "Томмасо Шелбі", непогано, Пуерториканська принцеса, ти мене навіть змусив усміхнутись. Так, а ти хочеш бійки? Ти її не отримаєш! Ти отримаєш побиття!

Чампа кинув мікрофон і швидко йшов до рингу

Деміан Пріст проти Томмасо Чампи — матч один на один

Переможець: Деміан Пріст

Оцінка: 4

На ринг виходить Король Труф:

Всіх вітаю у своєму королівстві, якщо дехто лисий забув, то я нагадаю. Я Король Р-Труф, я король SmackDown, я король UCW! Вам, мабуть, цікаво чи вразив мене Курт Енгл своїм матчем минулого тижня проти Хурікейна? Я скажу вам відразу — ні, не вразив. Хурікейн виглядав краще, але йому не пощастило і він несправедливо програв. Курт Енгл переміг лише тому, що вітер удачі подув йому прямо в сраку і він переміг, по суті вітер удачі зґвалтував Курта Енгла. Ну добре, відійдемо від цих цікавих фактів. Курте, ти назвав мене клоуном минулого тижня, обіцяв показати що буде зі мною, якщо я буду втручатись у твій власний простір. Знаєш, я то побачив і вирішив, що тут боятись нічого. Я хочу з тобою поєдинок на SummerSlam за кейс Money in the Bank. Я не хочу бити такого лисого та старого як ти, але я хочу забрати своє. Тому в останнє пропоную тобі здатись та віддати мені, Королю Р-Труфу, свою медаль та мій кейс Money in the Bank. Якщо ти відмовиш, то ти відсмокчеш мені на SummerSlam, як це робив всю свою кар'єру, кретин.

Король Труф проти Хурікейна — матч один на один

Переможець: Король Труф

Оцінка: 1.75

Починається MizTV. На ринзі знаходиться Міз в оточенні декорацій. Міз:

Доброго вечора, громадо UCW! Радий вас привітати на своєму ПРИГОЛОМШЛИВОМУ шоу MizTV! Його доволі довго не було в ефірі, власне як і мене, тому уявляю як ви зголодніли до моєї персони, і через це не буду змушувати вас чекати ще довше. Знаю, ви маєте багато питань щодо минулого випуску SmackDown і я готовий дати на них відповідь. Але спочатку я хотів би оголосити сьогоднішнього гостя. Ним буде людина, яка на своїх плечах утримувала компанію, поки я був відсутній. Людина, що намагалась самотужки протистояти беззаконню у командному дивізіоні. Пані та панове, ласкаво прошу – CM Панк!

Лунає музика СМ Панка, він йде до Міза на ринг, вони тиснуть руки, Панк сідає на стілець навпроти Міза і бере мікрофон у руки:

Привіт, Міз, доброго вечора панове фанати, радий всіх вас бачити і чути. Приємно чути визнання, що компанія дійсно була на моїх плечах після моєї перемоги над тобою. Але ж ми не про це прийшли говорити, га? Гадаю нам з тобою варто прояснити дуже багато чого, друже, і найважче питання це...з чого б почати. Давай з найпростішого, мені особисто вельми цікаво почути твою відповідь, чому ти допоміг мені минулого тижня?

Міз:

Знаєш, Панк, найбільше я не люблю дві людські якості – дурість, та пихатість, за умови, що людина нічого не варта. І як раз ці якості поєднуються майже в кожному, у командному дивізіоні SmackDown. Саме тому я й вирішив допомогти тобі, бо ти вирішив протистояти цим нікчемам, які тільки й вміють, що випрошувати нові можливості раз за разом, нічого для цього не роблячи. Ти викликав мою повагу, Панк. Але знаєш, маю до тебе зустрічне питання. Чому ти вирішив покращувати стан командного дивізіону? Чи не є це простим прикриттям для свого бажання отримати хоч якийсь титул?

Панк відповідає:

Знаєш, а можливо і прикриття. я не думаю про це в такому ключі Мізе. Моя асоціація з тим, що я бачу в наших дивізіонах сьогодні — нудно. Все стало нудно, від цього всього тхне сталістю. Я знаю що всім все подобається, тим хто за цим стоїть і тим хто в цьому задіяний і ніхто не хоче нічого змінювати, проте так не буде, поки я тут. Я обрав саме цей дивізіон, адже ще ні разу не намагався в нього йти, тож це буде перша спроба. Я впевнений в успіху, адже всім і так зрозуміло, що я один вже більший ніж весь цей дивізіон і всі його зірки. Тож настав час усім це показати. Ось така буде моя відповідь. Я гадаю часу в нас не обмежено, але все ж зведемо все до ще одного питання, гаразд?

Міз:

Не те що я думав почути, але мені подобається хід твоїх думок. Проте маю для тебе одне зауваження. Якою б великою зіркою ти не був, самому у командному дивізіоні тобі нема чого робити. Тебе знесуть кількістю такі ж невдахи як Династія Хартів. Навіть я не впевнений, що зміг би самотужки протистояти усім цим ідіотам. І це ще одна причина, чому я допоміг тобі минулого тижня, і чому ти маєш прийняти мою допомогу. Разом, ми зможемо показати їм…

Міз показує рукою на глядачів

Яким має бути командний рестлінг, після чого сама ж громада UCW буде проти команд-невдах. А тепер задавай своє питання.

Панк відповідає:

Нам варто б обговорити назву, кожній команді треба назва, і я от думаю..як щодо..

Звучить музична тема APA, яка перебиває СМ Панка. Фарук каже:

DAMN! Хлопці, ви заблукали, ваше ток шоу більше схоже на перше побачення, вилазьте з рингу та йдіть у парк чи ресторан, чи де там фріки як ви зустрічаються.

JBL каже:

Так, пацанятки, вилазьте з нашого рингу та йдіть кудись дуже далеко, бо усе що ви кажете не має жодного сенсу, натираєте дупу олією одне одному і не кажете нічого по суті. Командний дивізіон менший ти один ти, Панк? Ти справді так вважаєш. Що ж, а я вважаю що мій JBL молодший більше ніж у вас обох сумарно, як тобі таке, га? Говорити не мішки тягати, дорогенький, а говорити це все що ви можете.

Фарук продовжує:

Тож у нас проста пропозиція, ви або вимітаєтесь з нашого рингу по хорошому, або ми влаштовуємо матч, і якщо ви програєте, то ваших пик у командному дивізіоні на Smackdown ми не побачимо найближчий... Хм.. Скільки б вистачило.. Рік. Що скажете?

Панк відповідає:

Мізе, чуєш що вони кажуть? 

Панк сміється

Фарук, JBL, ваші б таланти у стендап, але ви обрали чомусь реслінг. Тож слухайте сюди уважно, ви вийшли на мою арену на моєму бренді, і кажете такі речі? Ми згодні на матч, хлопці, і хоч побиття вашої нікчемної команди особливо нічого нам не дасть — це буде уроком усім за лаштунками, що коли йдеш проти того, хто краще за тебе, то усе що на тебе чекає це коліно у лице. До речі, на чому я так зупинився… Ах так, чуєш Мізе, поки я слухав цих клоунів, у мене була лише одна думка, і мені здається вона чудово ляже в назву нашої команди... APA, все що я можу вам сказати це те, що ми - Better Than You.

Better Than You (Міз та СМ Панк) проти APA — командний Tornado матч

Переможці: Better Than You

Оцінка: 2.5

ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається