$2,000 халявних грошей: Як отримати гроші за перегляд відео (7 легальних платформ)

Я знайшов безкоштовний додаток, де можна отримувати гроші за перегляд відео. Я не тільки покажу 7 легальних платформ, де ви можете отримувати гроші за перегляд відео на YouTube, але й три різні способи заробити до $2000 безкоштовних грошей на місяць.

Перший метод стосується цих 7 різних додатків. Потім я покажу вам різні стратегії про те, як ви можете налаштувати системи, щоб заробляти гроші в Інтернеті, переглядаючи відео на YouTube.

Прочитайте цю статтю повністю, щоб дізнатися про всі 3 методи, які допоможуть вам заробити до $2000 за місяць.

Третій метод є моїм улюбленим, і ви побачите, чому саме.

Але спочатку давайте почнемо з додатків, які знову обіцяють платити гроші за перегляд відео на YouTube:

1. Cashstar.com - це безкоштовна платформа, де ви можете отримувати гроші за перегляд відео на YouTube, пошук в Google, відеоігри та багато іншого. Однією з них є перегляд відео на YouTube. Причина, чому вони платять вам за перегляд відео на YouTube, полягає в тому, що вони показують вам рекламу під час перегляду цих відео. Таким чином, вони розділять з вами дохід від реклами. Ви можете подати заявку, ввівши своє ім'я та адресу електронної пошти та приєднавшись до пріоритетного списку очікування.

2. Earnably: Це другий додаток у моєму списку, де ви можете заробити подарункові картки для гри у відеоігри, виконання пропозицій та перегляду відео на YouTube. У них є безліч різних пропозицій, доступних по всьому світу. Це безкоштовно, але платять небагато. Вам доведеться поєднати кілька додатків, якщо ви маєте намір використовувати цей додаток.

3. Creation Rewards: Це ще один швидкий додаток, який існує вже деякий час. Ви можете отримувати гроші за щоденні опитування, перегляд відео, пошук на веб-сайтах, участь в акціях тощо. Ви можете зареєструватися абсолютно безкоштовно, ввівши свою електронну адресу та пароль і погодившись з умовами надання послуг.

4. Tube Pay: Ось ще один додаток, який ви можете встановити. Він доступний лише для Android. Тож якщо у вас iOS, він не працюватиме. Ви можете отримувати гроші за перегляд відео на YouTube і виводити їх за допомогою PayPal та кількох інших способів оплати.

5. Insta GC, що означає миттєва подарункова карта, на instagc.com: Тут ви можете зареєструватися абсолютно безкоштовно і отримувати гроші за проходження опитувань, перегляд відео на YouTube, покупки в Інтернеті та пошук в Google. По суті, вони платять вам, ділячись з вами доходами від реклами. Так заробляють гроші і додаток, і веб-сайт. Ви також заробляєте гроші, але знову ж таки, ви не заробите статок.

6. Watch to Earn - ще один додаток, який ви можете встановити, але він доступний лише для Android. Ви можете завантажити цей безкоштовний додаток, дивитися відео на YouTube і заробляти гроші в Інтернеті. Це ще один додаток для заробітку грошей, де ви можете вивести свої гроші за допомогою PayPal. Ви можете збирати монети, які потім можна перевести в реальні гроші.

7. Paid Work - ще один додаток, який ви можете використовувати. Він платить трохи більше, тому що в ньому є кілька завдань, які ви можете виконати під час перегляду реклами та відео. Хоча це не платить багато, ви можете спробувати. Ви можете зареєструватися, абсолютно безкоштовно. Ви можете об'єднати кілька додатків і виконати багато завдань у цих додатках, щоб запустити снігову кулю.

По мірі того, як ви вдосконалюватимете свої навички і приділятимете більше часу, ви зможете почати заробляти все більше і більше грошей за допомогою цього безкоштовного методу, використовуючи ці сім додатків для заробітку грошей.

Другий спосіб заробляти гроші, переглядаючи відео на YouTube, не має нічого спільного з цими додатками для заробітку. Щоб реалізувати цей метод, вам потрібно знайти платний сервіс скорочення посилань, наприклад, shrink me io. Ці платні сервіси скорочення посилань платять, коли хтось натискає на ваше посилання. Отже, ви знаходите довгу URL-адресу і вставляєте її сюди. Вони скорочують її, і коли хтось натискає на це спеціальне скорочене посилання, їм показується реклама, яку вони можуть пропустити. Коли вони пропустять ці оголошення, ви отримаєте додатковий дохід і зможете заробити комісію з цих оголошень. Ви можете ознайомитися зі ставками виплат. Тут ви можете побачити, скільки саме вам заплатять за 1 000 переглядів в залежності від країни, з якої походять ці кліки. Люди, які переходять за вашими посиланнями, не повинні нічого купувати. Вони просто повинні натиснути на ці посилання.

Але, можливо, ви запитаєте, яке відношення це має до YouTube? Якщо ви зайдете на YouTube, то знайдете там вірусні відео, які отримують мільйони переглядів. Просто скопіюйте URL-адресу одного з цих вірусних відео, які мають масову популярність, і перейдіть на shrinkme.io. Зареєструйтеся на сайті абсолютно безкоштовно. Потім ви можете увійти до свого безкоштовного облікового запису. Вставте URL-адресу відео і натисніть «скоротити». Поділіться цим скороченим посиланням зі своїми друзями та підписниками в соціальних мережах, групах Facebook або безкоштовних оголошеннях і отримуйте комісію за 1000 кліків, залежно від країни, з якої приходять відвідувачі. Ви також можете відстежувати свій заробіток. Щоб вивести свої гроші, ви можете натиснути на кнопку «вивести».

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

746.3KПрочитань
11Автори
562Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Чергова інфоциганщина, не раджу шановне товариство на це реагувати.

Вам також сподобається