$PEKA TON - дроп від проекту для ранніх учасників

✏️ Знайшов інформацію про новий проект $PEKA TON. На даний момент проходить пресейл токена в боті проекту. Орієнтовно на 7-10 травня призначено бета-тестування проекту. І аїрдроп для ранніх користувачів.

✏️На даний момент є два варіанти участі в проекті: 1 найжирніший, це участь у пресейлі за реальні гроші за формулою ⚡️ Від 25 TON – гарантовано отримаєте 1 NFT випадкової рідкості. ⚡️ Від 100 ТОН - гарантовано отримаєте 1 NFT MYTHICAL та 2 NFT випадкової рідкості. ⚡️ Від 200 ТОН – гарантовано отримаєте 1 NFT ЛЕГЕНДАРНИЙ, 1 РІДКИЙ і 3 випадкові раритети. ⚡️ Від 300 ТОН - гарантовано отримаєте 2 ЛЕГЕНДАРНИХ NFT, 1 МИФІЧНИЙ, 1 РІДКИЙ і 5 випадкових раритетів. ✏️2 Як завжди, я обходжу варіанти фінансової участі у проекті і переходжу до участі без вкладень А без вкладень ми можемо отримати 3800 $PEKA за виконання простих завдань у боті. Плюс додавши до свого ніку $PEKA, ви зможете отримати 250 монет кожні 12 годин

✏️ Крім того, запрошуючи друзів, ви можете за кожного отримати $300 PEKA. Кожен реферал, що зайшов від вас, отримає на свій баланс 150 $PEKA. Скільки коштуватиме монета на лістингу нового проекту, я як і ніхто інший вам сказати не зможе.

✏️Але кожен ранній учасник, за словами команди, має шанс отримати аірдроп у вигляді NFT різного рівня рарності.

📌Кожен реферал який зайшов за моїм посиланням, додатково отримає 50 $ PEKA, написавши повідомлення в телеграм чаті "я прийшов у $ PEKA"

Нехай вам щастить!

💰Влітаємо в проект з посиланням

На цій веселій нотці мій огляд PEKA TON добіг кінця. Слідкуємо за новинами у проекті, і ділимося з вами найактуальнішими.

💰Посилання на новий проект з майнінгу Hamster Kombat

❗️ Відеоогляд проекту з майнінгу Hamster Kombat

Вивчаючи проект HAMSTER KOMBAT, продовжую участь у інших проектах з майнінгом, посилання на які надаю вам мої дорогі читачі.

💰 Посилання на майнінг HERE Wallet - mine HOT

❗️ Не забуваймо заходити в наш новий чат . Тут ви зможете не тільки отримати пораду модератора каналу, але й пройти до команди допомагаючи один одному.

❗️ Наш ТГ канал https://t.me/KryptoFoxChannel

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
КриптоFox
КриптоFox@KryptoFox

2.1KПрочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 22 квітня

Більше від автора

  • Легкий заробіток 10 000 NOT на OKX

    Отже. Наші NOT надійшли нам на баланси бірж. Якщо ви вибрали висновок на біржу. значить, плануєте їх продати. Біржа ОКХ оголосила акцію через яку продавши наші NOT ми можемо ще й заробити собі 10 000 NOT

    Теми цього довгочиту:

    Ноткоїн
  • Blum набирає обертів

    Сьогодні розвивається безліч криптовалют. На централізованих біржах ви можете торгувати, як правило, від 200 до 600 торгових пар, на децентралізованих біржах ця кількість може бути значно вищою, але зробити це, як з'ясувала команда Blum, дуже і дуже складно

    Теми цього довгочиту:

    Blum

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається