Ви абсолютно неправильно думаєте про Bitcoin

Чим довше ви перебуваєте на ринку біткоїнів, тим легше стає помітити помилки, які постійно повторюють інвестори. Однією з таких помилок, яка швидко стає очевидною, є те, що люди не розуміють, що таке біткоїн, і яким має бути наше мислення.

Сувора правда полягає в тому, що майже кожен, хто інвестував в біткойн і криптовалюту, потрапляє в цю групу. Ми всі чули історії про людей, які прийшли на цей ринок на початку і швидко розбагатіли.

Нас всіх годували мрією і говорили, що біткойн зробить нас багатими. Що у нас все вийде. Навіть найбільш оптимістично налаштовані Біткойнери заявляли, що BTC зрештою призведе до одного з найбільших переказів багатства, яке коли-небудь бачив світ. Все це цілком може стати правдою, і з плином часу біткоїн, схоже, стає сильнішим. У них більше шансів на те, що це станеться.

Але не в цьому полягає справжня сила біткоїна.

Правда полягає в тому, що біткоїн - це найкраща форма заощаджень, яку ми коли-небудь бачили.

Поки ви тут, подумайте про те, щоб приєднатися до нашого Telegram-каналу, де ви можете БЕЗКОШТОВНО знаходити надійні криптоінсайди!


Проблема в тому, що більшість людей не цікавляться кращим способом заощадити гроші. Сучасні люди мають меншу концентрацію уваги, ніж попередні покоління, і їх більше хвилює, як виграти в лотерею і швидко розбагатіти.

На мою думку, це завжди здавалося такою тупою поведінкою. Люди так важко працюють і проводять більшу частину свого життя на роботі. Сподіваючись, що зможуть забезпечити свою сім'ю і нарешті вирватися вперед у фінансовому плані. Чому б їм не докласти стільки ж зусиль, щоб знайти найкращий спосіб зберегти своє багатство?

Відтоді, як світ перейшов на фіатні гроші, люди, які просто заощаджують, ніколи не досягають успіху. З роками їхні статки роздуваються, а у нас крадуть роки нашої важкої праці. Наприклад, з 2020 року долар США втратив понад 25% своєї вартості. З іншими валютами по всьому світу справи ще гірші. Правда полягає в тому, що якщо ви заощаджували лише готівку протягом останніх кількох років, ви стали біднішими.

Щоб мати шанс вийти на пенсію, ми всі були змушені стати інвесторами. Однак так було не завжди. Кілька поколінь тому був час, коли купівельна спроможність грошей не знижувалася так швидко, а відсоткові ставки в банках були надзвичайно високими, а витрати - низькими. Люди могли дозволити собі жити на один дохід і забезпечувати сім'ю. Все, що потрібно було зробити - це піти на роботу, багато працювати і відкладати якомога більше грошей. Тоді ви були б забезпечені.

Біткойн це виправляє.

Це повернення до того, як було раніше, але ще краще.

У той час як вартість долара продовжує роздуватися необмеженим друком і боргами. Біткоїн - це повна протилежність. Хто знає точно, скільки біткоїнів буде наступного року, і через рік, поки біткоїн не досягне своєї максимальної емісії в 21 мільйон монет. В той час як долар втрачає гроші, біткоїн стає сильнішим.

Це означає, що теоретично людям не потрібно ставати інвесторами, щоб мати шанс досягти успіху в житті. Все, що вам потрібно зробити - це наполегливо працювати, добре планувати свій бюджет і зберігати зайву готівку в біткоїнах. Продовжуючи робити це, поки ціна біткоїна продовжує зростати, ви здивуєтесь, як швидко можуть зростати ваші заощадження.

Біткоїн - це не про те, щоб розбагатіти за одну ніч, а про те, щоб просто зберегти ваше багатство. Надання всім рівних умов для гри. А додавання свободи, яку він може надати, робить біткоїн найбільшою формою заощаджень, яку коли-небудь бачив світ.

Через двадцять років ми всі будемо шкодувати, що не купили більше біткоїнів.

А як щодо вас? Чи є біткойн вашою основною формою заощаджень?

Приєднуйтесь до нашого Telegram-каналу, де ви можете БЕЗКОШТОВНО знаходити надійні криптоінсайди!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

608.4KПрочитань
11Автори
458Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається