Від зародження ідеї до її реалізації

Якщо у тебе є ідея проекту та навички програмування, вважай, що ти вже на шляху до успіху :)

Нещодавно я придбав набір карток для вивчення слів, пов’язаних з IT тематикою. Кожна картка має свій унікальний номер, а на коробці з картками розміщено QR-код. Після його сканування відкривається Google Drive, де зберігаються аудіофайли з озвучкою кожного слова. Однак процес пошуку потрібного аудіо на диску був не таким зручним, як хотілося б.

Тоді в мене з’явилася ідея: створити простий мобільний додаток, який дозволив би вводити номер картки і миттєво отримувати озвучку відповідного слова. Це рішення зробило б процес навчання ще ефективнішим, перетворивши кожне слово на крок до вдосконалення моїх знань у світі IT. А оскільки я працюю з фреймворком Flutter, реалізувати цю ідею не склало для мене труднощів.

Можливо, ви скажете, що я міг би скористатися Google Перекладачем і не витрачати час на розробку, але бажання створити щось власне було сильнішим. До того ж, це чудовий шанс поповнити свою скарбничку pet-проєктів та відточити навички.

Тепер у мене є не лише інструмент, який робить вивчення слів значно зручнішим, але й ще один крок на шляху до самовдосконалення. Кожен маленький проєкт — це новий досвід, і кожна реалізована ідея наближає до більшої мети. Адже справжнє задоволення — не лише в результаті, а й у самому процесі створення та можливості втілення своїх ідей у життя.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
V
Vladislove@vladislove

21Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 2 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається