«Я ТАПАЮ ІГРИ В ТЕЛЕГРАМ», а як вивести кошти? Читайте в матеріалі

Багато людей доєднались до ігор в Телеграмі на яких можна заробити криптомонети. Але до нас часто звертаються на наш канал як вивести кошти, якщо вже відбувся дроп в грі.

Розберімося як підготуватись до дропу, щоб не проґавити ціну монети та мати можливість її вивести. У вас є запитання звертайтесь в чат нашого каналу!

Перше, що вам потрібно розуміти це в якій мережі відбувається дроп. Наприклад ви фармили Notcoin, він в мережі TON, тому відповідно у вас повинен бути гаманець цієї мережі. Ще одна відома тапалка Tapswap – вона в мережі Solana, гаманець потрібний в цій мережі.
Ми розібрались в першому питанні, що дальше?
Друге, вибрати мобільний гаманець в тій чи іншій мережі та зареєструватись у ньому. Гаманці безкоштовні та можна вибрати той гаманець, який вам найбільше підійде:
- популярні гаманці в мережі TON: гаманець від Телеграму @Wallet – його знайти можна знайти в пошуку в самому месенджері. Tonkeeper, MyTonWallet – їх можна завантажити з App store або Google Play.

- Мережа Solana – Phantom, Solflare – завантажуємо також в App store або Google Play.
- Універсальний, якщо можна так сказати Bitget Wallet, MetaMask – підтримує мережі Ethereum, Arbitrum, Binance Smart Chain, Optimism, Polygon, Avalanche.

Якщо ви збираєтесь забрати монети в грі в Телеграм, то вибираємо перші, але звертаємо увагу на мережу.

Третє, потурбуватись, щоб на гаманці була мінімальна сума для оплати комісії мережі, в цілому 1 долара буде достатньо. Чому є комісія? Блокчейн-мережа, в загальному, являє собою ланцюжок блоків, що складається з підтверджених транзакцій. За роботу, приймання і обробку транзакцій ця мережа бере плату, яка називається комісією блокчейн-мережі, яка грає роль певної комісії, яку відправник платить за здійснення платежу в криптовалюта. Комісія блокчейна не фіксована, вона не залежить від суми здійсненого вами платежу.

Четверте, граєте в гру і слідкуєте за новинами від організаторів, вони повідомлять коли буде дроп і як отримати криптомонети. Ми у своєму каналі часто повідомляємо основні новини, тому якщо матеріал корисний для вас і вам цікаво слідкувати за останніми тенденціями та точно знати коли дроп і де він буде відбуватись – тоді підписуйтесь!

Також, зібрали для вас перелік цікавих ігор та роздач криптомонет (про дані проекти можна почитати тут або в нашому телеграм каналі :

Ігри-клікери в які варто зайти:

-        Chain game

-        Fuel Mining

-        LimeCoin

-        Mine POO

-        Capybara

-        BBQCoin

-        Wormfare Slap

-        MemeFI Coin

-        Hamster Kombat

-        AVACoin

-        Bitton

-        YesCoin

-        Dragon

-        Catizen

Роздачі монет:

-        Notcoin Inu Airdrop

-        TonApeBot

-        Shuttle

-        FlokiTon Airdrop

-        $DICK GROWTH

-        PONKE TON DROP

-        Water bot

-        Addex

Майнери:

- Grass – дуже перспективний проект, читайте про нього тут

- Blum

- CyberFinance

- Vertus

- NEAR Wallet - mine HOT

- Bull Run - Mine Bull

- PocketFi

- KINGY GM TON

- Bnb Wallet - Mine COLD

- Fuel Mining

- MomoAI

 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Пісочниця
Пісочниця@Volodymyr.PR

Ділюся власним досвідом

15.1KПрочитань
16Автори
28Читачі
На Друкарні з 2 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

По трасту зараз є ряд моментів та новин

Вам також сподобається