Як працюватиме 10% національний кешбек

Які банки відкриють карту "Зроблено в Україні"

У вересні уряд запускає програму "Національний кешбек" в якому обіцяють 10% кешбеку за українські товари, але не більше 3000 грн на місяць. Спробуємо розібратися, як це буде працювати.

Як працюватиме 10% національний кешбек

Основне:

1. Для того щоб отримувати кешбек потрібно буде відкрити картку «зроблено в Україні». Це та картка, на яку вам нарахують кешбек і яка повертає гроші.

2. Кешбек буде нараховуватися за купівлю маркованих товарів «зроблено в Україні» будь якою вашою картою, якщо така картка заведена в «Дію» і ви надали згоду на доступ до операцій по цій карті. 

Якщо, для прикладу, ви відкрили картку «зроблено в Україні» для отримання кешбеку в Sense bank, а хочете купувати ці марковані товари карткою monobank.Тоді вам в "Дії" потрібно буде підтягнути свою картку монобанку і надати доступ до перегляду транзакцій по вашій карті монобанку. Таким чином ви даєте доступ до перегляду ваших операцій по цій карті монобанку. 

Зверніть увагу:

  1. Кешбек не буде нарахований, якщо ви купуєте товари українських виробників карткою, для якої не надали доступ до операцій у «Дії». Система не зможе ідентифікувати покупця, тому й не знатиме, кому нарахувати кешбек.

  2. Доступ надається лише для перегляду транзакцій по карті, яку ви підключили.

Якщо когось лякає ось ця передача даних, то рішення є і воно ну дуже просте:

Відкрийте картку в банку, де у вас ще немає рахунку, і використовуйте її виключно для покупок товарів українських виробників. У такому випадку податкова, уряд, великий брат, інопланетяни... (цей список можна продовжувати за бажанням) бачитимуть лише ті операції, що здійснені цією карткою, тобто поповнення рахунку та купівлі українських товарів.

Тому ті, хто дуже боїться таких переказів - просто відкривайте рахунок в іншому банку і спіть спокійно, ніхто не дізнається, скільки у вас Bitcoin на Binance.

А тепер пропонуємо попередній список банків, які вже готові відкрити для вас карту "Зроблено в Україні"

Приват банк

Сенс банк

monobank

Укргазбанк

Ощадбанк

Укрексімбанк

ПУМБ

Глобус банк

Укрсиббанк

Попередньо усі банки розпочнуть відкривати картки "Зроблено в Україні " вже 24 серпня.

Кешбек можна буде витратити на послуги - медичні, комунальні, спорт, кіно, квитки на потяг та інші. Або задонатити на ЗСУ чи купити військові облігації.

Накопичені за місяць кошти приходитимуть на створену картку раз на місяць до 20 числа наступного місяця.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Smart Wallet
Smart Wallet@smartwallet

512Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається