Публікація містить рекламні матеріали.

Як прискорити індексацію сторінок сайту

Привіт всім!

Представляємо наш новий сервіс, який допомагає індексувати внутрішні сторінки сайтів та зворотні посилання в Google, Яндекс та Bing - 2index

Ми використовуємо абсолютно білі методи. Google Indexing API та IndexNow. Можете запитати – а в чому новизна, ці інструменти існують уже кілька років і є безкоштовними. Все вірно. Але, щоб їх ефективно використовувати, потрібно "потанцювати з бубном", розбиратися з інтерфейсами Google Cloud Console і не тільки це. А ми всі автоматизували! Зробили зручний особистий кабінет та простий, але зрозумілий формат звітності про надсилання посилань на індексацію.

Вартість індексації залежить від обраного тарифу, мінімальна вартість – $0.00025 за посилання. Це найнижча ціна серед конкурентів. Спробувати можна безкоштовно, на тарифі White Ninja можна відправити 10 посилань. А найлегший тариф Smart Ninja – $1 за 1000 посилань.

На даний момент йде робота зі збору статистики щодо ефективності індексації різних типів зворотних посилань. Тобто. йдеться про посилання, які генеруються від прогонів хрумером та іншими комбайнами. Даних поки що не багато, але з тих, що існують, вже зрозуміло, що якийсь ефект є. Коли зберемо більше даних, зробимо із цього приводу окреме дослідження. Внутрішні сторінки сайтів заходять в індекс відмінно. За нашими даними – понад 80%. Зворотні посилання на форумах і в блогах, навіть у профілях - заходять нормально, середній показник близько 70% Google і близько 50% Яндексу. Зазначимо, що йдеться про ті посилання, які в природний спосіб взагалі не хотіли входити місяцями.

Крім корисного функціоналу самого сервісу, нещодавно ми запустили партнерську програму. Ми не жадібні – даємо 20% реферальних. Мінімального порогу виплат немає. На даний момент виплати доступні на карту будь-якого банку будь-якої країни, а також криптою (USDT).

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
2index
2index@2index

Швидка індексація вашого сайту

17Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 29 березня

Вам також сподобається

Коментарі (1)

це російський проєкт

Вам також сподобається