Як «спіймати тренд» на YouTube і заробляти граючи в ігри?

Як поєднати тренди, захоплення та заробіток? Це можливо, якщо ти блогер на YouTube. До того ж не бійтеся: купувати дорогу камеру і знімати себе не обов'язково. Сьогодні поговоримо, як знаходити популярні теми на YouTube та заробляти на них у доларах.

Як шукати найпопулярніші теми?

Спочатку подумайте, що вас цікавить. Якщо, наприклад, любите грати в ігри на телефоні чи ПК, то пошукайте, що зараз у тренді на YouTube. Подивіться ролики про які ігри набирають найбільше переглядів.

Забийте у пошук платформи, наприклад, «популярні ігри для мобільного на Андроїд» або щось подібне на вашу тему.

Потім у результатах видачі знайдіть якийсь новий ТОП-10, бажано з великими переглядами. Найпопулярніші ігри автори вказують в описі відео чи коментарях. Тож можете навіть не дивитися весь ролик.

Тепер беріть по черзі назви цих топових ігор і перевіряйте, наскільки автор ролика прав, і чи правда людям цікава вказана гра. Тобто просто забивайте в пошуковий рядок назву, фільтруйте на переглядах, і робіть вибірку, наприклад, за 30 останніх днів.

Візьмемо Minecraft. Є ролики про цю гру, які набрали мільйони переглядів. Який висновок? Напевно, вона подобається людям і ви на цьому заробите, якщо «зловите хвилю».

Буває, звичайно, що обрана тема дуже популярна не лише у глядачів, а й у блогерів. Там і висока конкуренція. Тому дивіться і на кількість конкурентів: чи вистачить у вас захопленості, щоб не відступити та пробитися до успіху.

Щоб виділитися, робіть супер-унікальний та якісний контент.

Як заробити на тренді?

В принципі, вам уже, мабуть, усе зрозуміло.

Щоб заробити на тренді, приєднайтесь до нього. Робіть те, що інші, бажано, звісно, ​​краще.

Щоб отримати прибуток на YouTube від захоплення популярною грою, публікуйте відео про неї на своєму каналі. Що саме показувати, вирішувати вам. Але заробляти можна без зйомки себе.

Дехто просто показує, як грають самі. Знімають процес на камеру, або просто роблять скринкаст екрану з грою.

Ви також можете просто поставити перед собою планшет і грати у вибрану гру. Поруч поставте звичайний телефон, щоб знімати процес. Всі. 20-30 хвилин гри на камеру на день дає пристойний заробіток у доларах. Тому що це дивляться.

Як варіант можна взагалі вести канал, на якому показувати свої різні ігри. Приклади знайдете, якщо пошукайте на запит «граю в планшет». Такі ролики набирають десятки та сотні тисяч переглядів. Навіть у школярів.

Приклад каналу

Яскравий приклад такого заробітку - канал TopGame Adventure. Автор регулярно викладає відео, як грає сам. На фоні розповідає, що й навіщо робить.

Каналу 5 років та «всього» 29,2 тис підписників. Ні, кожне його відео не набирає мільйони переглядів, але він все одно заробляє пристойно. Бо якщо кожен випуск подивиться кілька тисяч осіб, у сумі за місяць виходять мільйони.

Просто перевірте статистику на SocialBlade.

За 30 останніх днів ролики на TopGame Adventure подивилися 53000 разів. Якщо автор заробив на рекламі мінімум того, що показує статистика, це 213 доларів на місяць, на улюблених іграх і без зйомки себе!

Висновок

Заробляти на тренді просто. Просто знайдіть його та приєднайтесь. Все. Якщо хочете вести канал на YouTube, знайдіть теми, популярні на цій платформі. Найкраще у сфері, яка вам цікава.

Якщо цікавитеся іграми, то шукайте ТОП ігор, які привертають найбільше уваги, ролики які набирають перегляди прямо зараз. Потім робіть те, що роблять успішні блогери у цій сфері. Наприклад, покажіть на камеру, як ви проходите рівні у вашій улюбленій грі. Можете просто зняти скринкаст та супроводити поясненнями.

Півгодини гри на день — і ви зароблятимете пристойні гроші. Якщо навіть кожен ваш ролик не набере сотні тисяч переглядів, то за місяць їх набереться достатньо, щоб забезпечити вам гідне життя. Тож ловіть тренд і заробляйте!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

389.1KПрочитань
10Автори
356Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається