Як я працюю 15 хвилин на день на Etsy (і заробляю $1000 на місяць)

Якби я сказав вам, що ви можете заробляти $1000 на місяць, витрачаючи лише 15 хвилин на день, ви б мені повірили? Сьогодні я тут, щоб показати вам, що це можливо. Я також поділюся з вами важливими речами, на яких я зосереджуюсь під час роботи.

Але так було не завжди. Давайте повернемося в минуле.

Був кінець серпня 2023 року. Я вирішив знову почати продавати на Etsy. Etsy - це як зменшена версія Amazon, і ви можете продавати все, що тільки можете собі уявити.

Я відкрив новий магазин на Etsy, де продавав цифрові продукти, в основному настінні картини для друку, в ніші спорту.

Я відкрив свій магазин 22 серпня і до кінця місяця встиг завантажити в нього 40 позицій. У перші 10 днів я витрачав багато годин щодня, щоб запустити свій магазин. Я витрачав 5 або 6 годин щодня. І ця важка праця принесла мені 9 замовлень, і я заробив 31 долар.

У вересні я продовжував наполегливо працювати. Я витрачав від 4 до 5 годин щодня на створення оголошень, і наприкінці місяця у мене було близько 200 оголошень. Ця робота принесла мені понад 400 доларів.

У жовтні все змінилося. Я не працював у своєму магазині так багато, як у перші 40 днів. Однак мені вдалося досягти 361 оголошення в кінці місяця. На початку роботи магазину я створював нові оголошення майже щодня, але зараз я створюю оголошення один-два рази на тиждень. Скажімо, я працював в середньому 2-3 години на день. Моя робота зменшилася, але мій прибуток не зменшився. Я заробив майже 900 доларів. Це вдвічі більше, ніж минулого місяця.

Перейдемо до листопада. У листопаді все змінилося. Наприкінці місяця у мене було лише 404 оголошення. Як бачите, в цьому місяці я не створив багато. Я створив лише 43 оголошення. В середньому я працював максимум 1 годину на день. Але я отримав майже $1200 прибутку.

Перейдемо до грудня. Наприкінці місяця у мене було 445 оголошень. Я працював 3-4 години на тиждень. Але мій прибуток все одно трохи збільшився. Я заробив понад $1200. Це фантастично для тієї кількості роботи, яку я вклав.

У січні я почав працювати в середньому 15 хвилин на день. Це 7,5 годин на місяць. Цього місяця я створив лише 12 оголошень. Буду з вами відвертим. Мій прибуток цього місяця впав. Дуже сильно. Я заробив лише понад 700 доларів. Але в наступні місяці все повернулося до більш ніж $1000 прибутку.

А тепер дозвольте мені показати вам, що я роблю щодня на Etsy.

Кожного дня я прокидаюся. Застеляю ліжко, а потім перевіряю додаток Etsy Seller на своєму телефоні, щоб побачити, що сталося, поки я спав. Я дивлюся на кількість продажів і дохід, який я отримав, що займає буквально 2 секунди.

Потім я молюся, щоб не було жодного повідомлення, але це трапляється рідко. Якщо я отримую повідомлення, це означає, що я повинен відповісти на них, а це означає, що у мене більше роботи. Зазвичай я отримую від 2 до 5 повідомлень. На більшість з них я швидко відповідаю, але деякі з них від клієнтів, які не встигли завантажити свої файли. Це означає, що мені доводиться надсилати їм файли. На щастя, я завантажив всі свої дизайни на Google Диск, і все, що мені потрібно зробити, це знайти дизайн і надіслати клієнту посилання на його завантаження. І все.

Але дуже часто я отримую повідомлення мовою, якою не володію, а в додатку Etsy Seller немає можливості перекласти повідомлення. Вона є в десктопній версії, але не в мобільній. Тож мені доводиться копіювати їхнє повідомлення, заходити в deepl, вставляти їхнє повідомлення, писати свою відповідь українською, перекладати її на їхню мову, копіювати текст і відповідати їм. Це залежить від дня, але, скажімо, в середньому я витрачаю на додаток 5 хвилин щоранку.

Решту дня я використовую додаток Etsy Seller як соціальну мережу. Коли я отримую сповіщення про те, що я здійснив продаж, я раніше щоразу перевіряв, який саме лот продано, але зараз я рідко перевіряю свої замовлення.

Коли я отримую сповіщення про те, що хтось надіслав мені повідомлення, на жаль, мені доводиться відкривати додаток і відповідати на нього. Я отримую ще 2-5 повідомлень протягом дня, принаймні зараз, і так само, як і вранці, скажімо, мені потрібно ще 5 хвилин роботи, щоб відповісти на них.

Коли я отримую сповіщення про те, що хтось залишив відгук, я надсилаю йому це повідомлення, яке копіюю з попереднього відгуку, який я отримав, і просто змінюю ім'я покупця.

Зазвичай я отримую від 1 до 3 відгуків на день. І це не займає у мене навіть хвилини, щоб їх заповнити.

Отже, у нас є 11 хвилин. Куди я витрачаю решту 4?

Нікуди. Я просто називаю це днем.

Я більше нічого не роблю щодня. Всі ці 4 хвилини, що залишилися, я витрачаю на створення та завантаження кількох оголошень один або два рази на місяць.

Процес створення відбувається дуже швидко, тому що у мене є шаблон для всіх типів моїх оголошень. І завантаження відбувається дуже швидко.

Крім того, я встановлюю щоденні продажі, раз на місяць. Я йду і роблю все це за один раз, що займає у мене 5 хвилин.

15 хвилин на день - це середній показник. У деякі дні я не витрачаю навіть 5 хвилин на роботу. Якщо я створюю кілька списків, то можу витратити 45 хвилин в цей день. В інші дні я не проводжу на Etsy навіть хвилини, якщо це не напружений день.

Я знаю, що 15 хвилин роботи на день звучить круто, але погана річ у тому, що вони розділені протягом дня. Я не витрачаю 15 хвилин за один раз і не називаю це днем. Насправді я міг би так зробити і відповідати на всі свої повідомлення та відгуки раз на день. На всі вранці, а потім ігнорувати кожне повідомлення до наступного ранку. Але якщо я так зроблю, то, ймовірно, втрачу частину потенційних продажів, а також отримаю кілька поганих відгуків за недостатньо швидку реакцію.

Не очікуйте, що отримаєте ті ж результати, якщо будете працювати по 15 хвилин на день від самого початку. Я багато працював на початку, створив багато списків, а потім з кожним місяцем зменшував кількість робочих годин. Etsy - це на довгострокову перспективу. Не чекайте, що ваші зусилля швидко окупляться. Пам'ятаю, за перші 10 днів я заробив $31 і працював від 50 до 60 годин. Але ці ранні інвестиції часу дозволили мені сьогодні майже не працювати і мати гарний прибуток.

Але чому б мені не працювати більше, щоб заробляти ще більше грошей? Це була моя таємна мета ще до того, як я відкрив цей магазин. Я не хотів, щоб це був мій основний проект. Я створив крамницю, щоб залишити її, щоб вона працювала сама по собі. Я хочу зосередити свій час на тому, щоб допомогти вам заробляти.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

615.2KПрочитань
11Автори
461Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається