Всім привіт, сьогодні хочу поділитися з вами своїм методом заробляти гроші на криптовалюті. Саме головне, що це все на абсолютному пасиві, від вас нічого не потребується.

Вступ.

Останнім часом, тема криптовалюти набирає великих обертів. Особливо, додатки, розроблені на основі Telegram, в яких люди просто клацаючи по екрану, мають можливість заробляти гроші. Але серед таких, є багато ‘‘скам’’проектів, з яких нічого не заробиш. У цій статті, я хочу розповісти про проект, інвестуючи в який, ви отримаєте 135% місяного доходу. Саме та цьому проекті я заробляю, і за 4 днів вивів 240$.

Про проект:

Tronix APP - революційний додаток Mine-To-Earn, створений для пасивного майнінгу криптовалюти на основі Telegram! Tronix - повноцінна, комплексна екосистема. У цій екосистемі будуть запущені різні криптопроекти, кожен з яких внесе свій внесок у пул прибутку, призначений для виплат інвесторам додатку Майнер Tronix APP.

Як заробити на TRONIX?

Кожен новий користувач TRONIX після реєстрації отримує щедрий вітальний пакет, який складається з 1 GH/s потужності майнінгу та 10 000 токенів SHIB. З 1 GH/s ви можете мати 0,44928 TRX на день і 13,4784 TRX на місяць.

Для тих, хто хоче в рази збільшити свої прибутки, ви можете інвестувати в проект та орендувати майнінгову потужність на 30 днів і отримати гарантований прибуток розміром 135% протягом періоду оренди. Ваш прибуток розраховується щосекунді в токенах TRX, щоденна прибутковість становить 4,4928% від вартості оренди. Це означає, що ваш чистий прибуток за 30 днів коштує 34,784%% від початкових інвестицій.

Розумію, що багато з вас не хочуть ризикувати, вкладаючи гроші в цей проект. Але друзі, хто не ризикує, той не пʼє шампанського. Я розумію ваші побоювання та страхи, звичайно чи інвестувати чи ні, діло кожного з вас, але особисто я на цьому заробляю, тому вирішив поділитись. Всі свої виводи з проекту прикріпив.

Як інвестувати?

Крок 1.

У додатку натискаєм кнопку BOOST

Крок 2.

Вибираєм кількість токенів, яку бажаємо інвестувати (100TRX = +- 11.7$)

Крок 3.

Копіюємо адресу TRC-20 та переходимо на біржу, з якої хочемо здійснити депозит

Крок 4.

У вас вже повинні бути на біржі куплені токени TRX. Вибираємо токен TRX та нажимаємо зняття. Вписуємо адресу, мережу та суму. Протягом 3 хвилин токени будуть зараховані в додатку, і швидкість вашого майнінгу буде збільшено.

Як вивести прибутки?

Крок 1.

Заходимо на біржу, шукаємо токен TRX, натискаємо депозит на копіюємо адресу

Крок 2.

В додатку Tronix App біля кількості ваших токенів, натискаємо кнопку SEND

Крок 3.

Вставляємо адресу яку копіювали з кроку 1, та вписуємо кількість токенів, які хочемо вивести

Крок 4.

Фіксуємо прибуток

Висновок.

Отож, з Tronix не заробляє лише лінивий, або той хто боїться інвестувати свої кошти у майбутнє. Tronix - це не просто “вклав, та вивів кошти», Tronix - повноцінна екосистема, яка постійно розвивається та створює нові проекти. Програма дійсно виплачує кошти своїм інвесторам. Всі докази знайдете в телеграм каналі, посилання нижче.

БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ПРОЕКТ ТА ПОСИЛАННЯ З ВІТАЛЬНИМ БОНУСОМ В ЗАКРІПЛЕНОМУ ПОСТІ В МОЄМУ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛІ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кирил Жданюк
Кирил Жданюк@cryptopower

Секрети заробітку на крипті!

12.2KПрочитань
0Автори
8Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Можно фармить не инвестируя ?

Вам також сподобається