Як заробити на Google Maps ($100-$200) в день

Зміст

Заробляти гроші за допомогою Карт Google набагато простіше, ніж ви думаєте. Незалежно від того, чи ви знаєтеся на пошуковій оптимізації, чи хочете допомогти компаніям покращити їхні списки, ви не єдині, хто запитує: "Як заробити гроші на картах Google?".

Чи можете ви заробляти гроші на Картах Google?

Ми покажемо вам, як можна заробляти на Картах Google по-різному. Дроп-обслуговування дозволяє вам наймати дешевших людей для виконання роботи, яку ви найняли. Завдяки цьому ви можете взяти на себе керівну роль у перевірці бізнес-профілів Google; компаніям можуть знадобитися ваші послуги для налаштування їхніх незареєстрованих профілів у Google.

Багато хто буде платити вам за вдосконалення їхньої маркетингової стратегії, наприклад, за управління акаунтами в соціальних мережах і створення рекламних кампаній. Така робота добре оплачується, що робить її гарним вибором для кар'єри, якщо ви зможете знайти відповідні компанії.

Більшості компаній потрібне свіже зображення, тому ви можете допомогти з оновленням фотографій на сайті. Хоча вам, можливо, доведеться зосередитися на одному варіанті для багатьох вакансій, ви можете пропонувати всі ці послуги і працювати над ними одночасно. Це робить його високооплачуваним підробітком, оскільки ваш дохід залежить від кількості відпрацьованих годин і вартості години.

Чи можна заробляти на відгуках на Картах Google?

Відгуки важливі для бізнесу, оскільки вони заохочують клієнтів підтримувати компанію. Вони можуть допомогти вам знайти будь-що - від найкращого місця, де можна поїсти китайську їжу, до найкращих місць для подорожей.

Як зробити так, щоб відгук здавався чесним?

Існують конкретні способи, якими фейкові рецензенти можуть вивести на чисту воду широку громадськість. До них відносяться розповіді про компанію замість того, щоб поділитися своїм досвідом, заявити, що власник чудовий, і зайти надто далеко в похвалах.

Як мені зв'язатися з такими компаніями?

Звертаючись до компанії, важливо дотримуватися професійного тону. Це може бути хорошим способом заробити гроші в коледжі, якщо ви вмієте себе продавати. Навіть якщо веб-сайт компанії ще не створений, у більшості компаній є номери телефонів в Інтернеті.

Спочатку зателефонуйте, а потім спробуйте поговорити з менеджером або власником. Якщо ви не можете зв'язатися з ними, ви можете написати електронного листа. Якщо вони відмовляються від ваших послуг, переконайте їх у тому, що ви можете запропонувати розумну ціну.

Як побудувати бізнес з дропшиппінгу за допомогою Google Maps?

Чи знаєте ви, що дроп-обслуговування - це чудовий спосіб мати працівників без зайвих витрат? Замість цього, ви будете приймати замовлення від місцевих компаній і передавати їх групі людей, готових працювати за меншу плату.

Ви отримаєте лише ті накладні витрати, що залишаться, і матимете більше часу на те, що вам подобається. Подібно до того, як працюють інші компанії, останнім часом виникають етичні питання щодо цього.

Існують сайти на кшталт Upwork, де ви можете знайти людей, готових працювати за меншу плату. Важливо переконатися, що ваша робота є якісною, перш ніж передавати її клієнту. Дроп-сервіс схожий на перекидання свинцю в тому, що його часто не помічають.

Як заробляти гроші на Google Street View

Ви можете заробляти гроші за допомогою Перегляду вулиць. Це може здатися неможливим, але це так. Якщо Перегляд вулиць оновлювався протягом останніх кількох років, ви зможете побачити, які компанії, що знаходяться найближче до вас, потребують оновлених фотографій, вивісок і додаткових відгуків.

Ви повинні дати їм знати, що ви перебуваєте в цьому районі, тому що вони не хочуть мати справу з кимось, хто знаходиться на великій відстані. Якщо ви можете скласти портфоліо, надішліть в офіс електронного листа, щоб вони знали, що ви можете запропонувати. Не бійтеся запитати, як знайти те, що вони шукають.

Чи можу я використовувати Карти Google для розширення власного бізнесу?

Ви можете використовувати ці поради для розвитку свого бізнесу безкоштовно, якщо ознайомитеся з ними. Однак, ви повинні враховувати кількість часу, яка йде на кожну тактику.

Якщо ви найняли компанію, яка надає послуги дропшиппінгу, або виконуєте роботу самостійно, вам слід проаналізувати поточну ситуацію у вашій компанії. Якщо ви об'єднаєте їх з часом, ви зможете забезпечити процвітання вашого бізнесу.

Чи можна працювати з Картами Google на повну ставку?

Не дивно, що люди кажуть, що їхня основна робота - це робота з картами. Робота на повну ставку дає вам можливість отримати багато практики та навичок, а також збільшує ваші шанси на отримання цінного доходу.

Ось на який дохід ви можете розраховувати, виконуючи вищезгадані види діяльності на Картах Google, і чому може бути гарною ідеєю комбінувати варіанти, замість того, щоб просто вибрати один і працювати з ним.

Обслуговування дропів коштує понад $3,000 на місяць, якщо ви добре обізнані, але це може бути повільним процесом, і вам слід розширити своє охоплення, якщо ви цього хочете.

Залежно від вашого вибору, ви можете отримати товари або послуги в обмін на хороші відгуки, відгуки для особистої вигоди або відгуки для оголошень.

Переконайтеся, що ваші очікування від клієнтів зрозумілі; не соромтеся дзвонити і писати їм електронною поштою. Переконайтеся, що ваші розцінки відповідають вашій праці, коли ви отримуєте оплату.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

452.3KПрочитань
11Автори
386Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (5)

Це не працює в Україні, я посміявся просто.

Передруківка з европейскої статті.

Вам також сподобається