Як заробити на криптовалюті? Аірдропи, NFT, крани та баунті.


Важливо! Інвестиції та торгівля криптовалютою пов'язані з високими ризиками для втрати грошей.

Тому сьогодні ми розглянемо заробіток на крипті з нуля грубо кажучи. А тому про стейкінг, майнінг, трейдинг і тому подібне ми поговоримо у майбутньому, якщо захочете, оскільки ці направлення вимагають певних навичок, досвіду та інвестицій. Але якщо тут вже багато тих хто в темі не перший день, пишіть в коментарях про що ви хочете статтю, мені буде цікаво. Дякую.

Як заробити гроші на криптовалюті з нуля?


Ви можете брати участь у роздачах (аірдропах) та отримувати монети або токени на шару, виконуючи прості дії: підписки, лайки, репост, створення контенту. За кожну виконану дію ви отримуватимете винагороду.

“Не обов'язково потрібно інвестувати свої кошти в криптовалюти”

Скільки ви можете заробити на дропах та баунті?


Дохід може бути від нуля до десятків тисяч з однієї роздачі. Справа в тому що ви можете витратити час і нічого не заробити, якщо ви виконуєте завдання і не слідкуєте за проектом, а він тупо не розвивається, тоді ви змарнували свій час! Отже треба обирати тільки перспективні проекти!

Наприклад, проект UNISWAP роздавав по 400 UNI кожному користувачу, який здійснив принаймні одну підтверджену транзакцію на платформі. На момент роздачі ці токени коштували близько 1300 доларів. Якщо б ви їх отримали і продали через рік після дропу, то могли заробити приблизно 11 000 доларів за простий обмін.
Звичайно, є більш невдалі приклади запуску, не кажучи вже про високу активність шахрайських проектів.

Скільки можна заробити на крипто кранах?


Для початківців у світі криптовалют цікавим варіантом можуть бути криптовалютні крани. Їхня суть у тому, що ви отримуєте скромну суму через певний час, але є ймовірність, що може “накапати” більше. Це один з найпростіших способів почати заробляти на криптовалюті з мінімальними витратами. Для цього вам знадобиться лише телефон або комп'ютер з доступом до Інтернету, а потенційний дохід буде відповідати вашим зусиллям і часу.

Хоча цей метод може бути менш прибутковим порівняно з іншими стратегіями, ми не будемо детально розглядати його, оскільки важко заробити значну суму. Проте для новачків, які шукають швидкий та безпечний спосіб отримати перші криптовалютні одиниці без значних вкладень, це може бути цікавим експериментом.

Скільки можна заробити на NFT?

На NFT заробити вже важче, іноді NFT можна виграти у розіграшах. За виконання якихось дій, наприклад треба утримувати NFT й отримувати за це винагороди, здійснювати злиття щоб отримати рідкісніші NFT, або виконувати завдань щоб отримати більше білетів для розіграшу.

Прибуток від NFT підрахувати теж сладніше, оскільки кожен токен або колекція має свої особливості. Принцип заробітку на NFT полягає у торгівлі товарами: ви купуєте товар за певною ціною, а потім продаєте його за вищою ціною. Заробіток на NFT ще вигідніший, тому що, якщо ви одного разу стали власником NFT ви продовжуватимете заробляти на цьому NFT при кожній відповідній транзакції.

Варто зазначити, що найдорожчий NFT був проданий за $91,8 млн.

Правда, ця сума була розділена на 28 983 покупців. Кожен з них отримав свої роздроблені частини NFT від "The Merge"

NFT від "The Merge"


Залишайтеся в курсі останніх подій крипто світу.
Переходь на мій канал там багато корисної інформації.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Про криптовалюту
Про криптовалюту@procrypto

258Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Скільки можна заробити на криптовалюті у 2024

    Чи можна заробляти на криптовалюті? Просто згадайте що біткоїн з 2011 року який коштував 0.01, зростав у 200, 500 разів до 2017, і навіть після тривалої кризи вартість BTC наразі досягає $71000.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається