Як звичайній людині освоїти навичку фрілансу і заробляти на ньому від 50-100 $ на день?

Тут як у вузі, спочатку перші 2-3 курси працюєш на заліковку, потім вона працює на тебе. Тому створивши свій обліковий запис і оформивши профіль, треба зайнятися його наповненням і почати качати навичку, роблячи роботи демпінгуючи ринок, збираючи відгуки. А вони ох як вирішують.

Для початку скажу вам таке:

Щоб придбати базові навички в будь-якому напрямку, наприклад, відеомонтаж (сьогодні про нього просто говоримо), то вам потрібно максимум тиждень.

За тиждень ви дивитеся відеоуроки на ютубі, і паралельно відкривши монтажну програму просто повторюєте ефекти та прийоми за автором. Все. Максимально просто, чи не так?

Те саме стосується тих, хто монтує з телефону, той же CapCut або InShot, не важливо, про них також є відеоуроки. Взагалі вертикальні відео скоро обженуть у попиті на "монтажників" класичні старі-добрі горизонтальні.

200-300 $ на день. Як?

Реєструємось на Upwork або Fiverr. Заповнюєте все очевидно на латиниці, тому що ваші замовники будуть конкретно англомовні. Тому логічно буде шукати замовлення там, де народу більше, а у зв'язку з війною та загальною економічною ситуацією, вибухом крипти та повною тотальною цифровізацією життя і тим більше бізнесу тягне за собою зростання попиту.

Під проекти потрібні відеоролики, сайти, програмісти (пишучі додатки та ботів), загалом найжирніше треба брати.

Розберемося з відеомонтажем. Тут реально українцю, середньостатистичному так скажемо, при належній вправності витягувати по 3-5 тис. за день роботи. Це навіть не "космос" оплата, адже ставку у перерахунку за годину ви підвищите так чи інакше, коли буде купа відгуків, реальні виконані роботи (всі кейси треба пакувати одразу в портфоліо – за ним судять).

Постійно під рукою Google перекладач. Без нього ніяк. Або знання англійської - вам в плюс буде!

Так, а що там з відеомонтажерами?

У принципі непогано, якщо дійти хоча б рівня в 25$ на годину. Дівчина з України.

Ви, звичайно, можете і самі все перевірити, зайшовши на сайт і знайшовши профіль, і глянути, чи не намалював я всі ці скрини :)

Ось трохи з історії її виконаних замовлень:

Простий робочий день, але тільки ось заробила вона у перерахунку на нашу валюту, це цілих 6 тис. гривень. За робочий день.

А коли заглянете до неї в портфоліо, то вам не здасться, вона справді робить роботи використовуючи шаблони, ось вам і "монтажер". Бере вона їх на таких сайтах як, наприклад, videohive.net.

Коротше, я це все до того, що у вас також може вийти все те, що ви хочете досягти. Просто робіть.

Ось ще персонаж, Микола з України, так само з двома руками, і двома ногами, голова, два вуха. Результат за весь час роботи там понад 100к$:

2D анімація хлопці. Ви самі глянете як він робить і що робить, ви здивуєтеся, цьому навчитися можна з безкоштовних або злитих навчань простої анімації.

А ось на цих анімаціях ще й у ютубах стріляють, заводять канали на монету (англомовні) та качають звідти монету, просуваючи канали лише через кінцеві заставки.

Анімації ліпити можна під будь-яку популярну тематику. Думаєте, Майнкрафт помер? А ось і ні. Просто ви не правильно дивитеся на тренди. Та й взагалі ви не користуєтеся інструментами, так що просто зрозумійте, завжди одне з одного витікає і приносить ще більший прибуток.

Що заважає?

Що заважає навчитися? Робити анімації та малювати, хоча б просто, і самому проект запустити та іншим допомагати через фріланс, тим більше, що на заході грошей все одно як не крути більше.

На завершення хотів би сказати вам про те, що не варто думати про конкуренції, про те, що не вийде або що немає компа і все, кінець, адже є альтернативні варіанти вирішення завдання - комп'ютерні клуби, яких стало так багато, що не найкрутіший якщо знайти, то там цінник буде дуже демократичним і його цілком вистачить, щоби почати.

Розглядати як початкові вкладення у собі. Чому ні? Під лежачий камінь вода не тече. Наводьте суєту, але тільки грамотну, а не хаотичну, і тоді у вас обов'язково все вийде.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

389.4KПрочитань
10Автори
358Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається