ТОП 10 найкращих додатків для майнінгу криптовалюти в Telegram

Відкрийте для себе найкращі додатки для майнінгу криптовалюти в Telegram, які працюють аналогічно Notcoin. Дізнайтеся, як MemeFi Coin, TapSwap, Yescoin, HOT Wallet, CEX.IO Power Tap, Blum, BANANA, X Empire, Simple Coin, Time Farm дозволять вам видобувати криптовалюту в програмі Telegram та дослідити нові можливості заробітку цифрових активів.

1. MemeFi

MemeFi - це новий гравець у криптоігровому просторі Telegram, поряд з Notcoin та TapSwap, який дозволяє користувачам заробляти монети, беручи участь у захоплюючих заходах у додатку.

2. TapSwap

TapSwap - це популярний додаток Telegram, в якому гравці можуть заробляти токени TAPS, виконуючи різні дії. З більш ніж 60 мільйонами гравців станом на початок липня 2024 гра швидко набрала популярність завдяки своїй простій, але захоплюючій механіці «натисни і заробляй», що дозволяє будь-якій людині добувати токени TAPS за допомогою смартфона.

3. Yescoin

Yescoin — це блокчейн-гра Telegram. Щоб заробити бали, гравці проводять пальцем на екрані свого телефона, щоб збирати монети та брати участь у подіях онлайн-спільноти. Після завершення проекту гравці зможуть конвертувати ці бали в криптовалюту.

4. HOT Wallet

HOT Wallet - це Telegram-гаманець наступного покоління. Створіть обліковий запис, щоб використовувати криптовалюту та почати видобувати токени HOT.

5. CEX.IO Power Tap

CEX.IO Power Tap - це міні-гра, яка тільки-но з'явилася в Telegram! Збирайте токени CEXP, проходьте випробування та отримуйте неймовірну нагороду.

6. Blum

Blum – це гібридна біржа та ігрова платформа, що поєднує функції централізованої та децентралізованої торгівлі в додатку Telegram. Користувачі заробляють бали, виконуючи завдання, граючи в гру та запрошуючи друзів, які можна обміняти на винагороди у програмі.

7. BANANA

BANANA - це гра клікер, розміщена в Telegram і побудована на екосистемі The Open Network (TON). Він працює на основі протоколу CARV, який забезпечує базову інфраструктуру для керування токенами, розподілу винагород та іншої ігрової механіки. Гра дозволяє гравцям заробляти PEEL, які пізніше можна конвертувати в USDT.

8. X Empire

X Empire — це захоплююча гра на основі Telegram, у якій ви можете заробляти криптовалюту, натискаючи та оновлюючи віртуального Ілона Маска.

9. Simple Coin

Simple Coin – це гра майнер та клікер 2 в 1, запущена в Telegram на початку травня 2024 року. Гра є частиною екосистеми Simple, що є необанком, який регулюється в ЄС, поєднуючі в собі функції криптовалютного гаманця та біржі.

10. Time Farm

Time Farm - це інноваційна гра, представлена ​​розробниками фріланс-платформи LaborX. Ця гра надає користувачам можливість заробляти криптовалюту у захоплюючій, простій та зрозумілій формі. Проект зовсім свіжий, додаток в Telegram вийшов 2 тижні тому, але вже активно набирає аудиторію.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
k
katya@katya21

52Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 1 вересня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається