Публікація містить рекламні матеріали.

Напевно, кожен із читачів чи користувачів цього блог-майданчика успішно використовує ресурс для просування своїх груп у соціальних мережах чи сайтах. Це справді приємний етап розвитку блогерства в Україні. З іншого боку, безглуздо заперечувати той факт, що сьогодні ресурс експлуатують переважно для просування своїх реферальних посилань у різноманітних криптовалютних проектах, багато з яких навіть не потраплять у лістинг на біржах.

Хочеться трохи збільшити ширину сприйняття потенційної вигоди від використання безкоштовних контентних платформ. Розповімо про способи заробітку на своїх групах та контенті.

Що таке Affiliate marketing?

Партнерський маркетинг (Affiliate marketing) – це спосіб взаємодії бізнесу з партнерами, у рамках якого перший ділиться прибутком за залучених покупців, передплатників чи відвідувачів. В інтернет-маркетингу це дуже ефективний інструмент, що дозволяє непогано заробляти як блогерам, так і звичайним авторам, використовуючи свої творчі задатки для просування послуг/продуктів.

Заробіток на партнерських програмах

Щоб заробити на партнерських програмах, необхідно використовувати реферальне посилання, або UTM-мітку (спеціальний параметр в URL) за допомогою якого магазини можуть відстежувати свої рекламні кампанії в Інтернеті.

Ваше завдання – отримати унікальне посилання, за яким ідентифікуватимуть залучених вами клієнтів чи покупців.

Як знайти партнерські програми:

  1. Аналізувати окремі магазини/компанії;

  2. Підключитись до Admitad.

Остання компанія є деяким агрегатором партнерських програм. Вони виступають у ролі посередника між авторами та бізнесом.

Ви можете підключити: Групу у соціальній мережі; Канал у YouTube або TikTok; Свій власний сайт.

Далі, Ви вибираєте відповідну компанію: від світових торгових марок до найпопулярніших торгових мереж, включаючи фастфуд, інтернет-магазини, ресторани, послуги IT, подорожі, інше.

Для будь-якої тематики блогу є відповідні партнерські програми, які можна використовувати для заробітку.

Як заробити на партнерському маркетингу?

Насамперед, потрібне джерело трафіку! Це може бути власний сайт, група, обліковий запис на будь-якій контент-платформі, включаючи «Друкарню». В останньому випадку потрібно рекомендувати свої групи в соціальних мережах, адже вони дозволять досягти додаткової монетизації.

Дохід від груп в Telegram про знижки на 250 користувачів та Aliexpress
До речі, підписуйтесь на наш Telegram, якщо цікава тема заробітку в Інтернеті.

Окрім іншого, можна використовувати форуми та трафік інших соціальних мереж для просування своїх посилань – реферальних або партнерських посилань. У разі контент-блогів Ви не зможете підключити їх до програми Admitad. Для прямого заробітку можна використовувати лише реферальні програми – читайте список популярних та актуальних на сьогоднішній день.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Блог | Заробіток | Ідеї
Блог | Заробіток | Ідеї@fFz6sN2PDtSjFzx

1.5KПрочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається