Заробіток на HipCamp для оплати оренди в 2024 році

Зверніть увагу! Сервіс працює на території всіх краін світу, але найбльшою популярністю користуються земля на території Великої Британії, США, Австралії та Канади.

Хостинг Hipcamp

Hip Camp - це як Airbnb для кемпінгу. Власники будинків можуть здавати свою землю в оренду авантюрним туристам, які шукають місце, де можна зупинитися на кілька днів.

Сайт дійсно працює, і реальні люди заробляють реальні гроші, використовуючи його.

Насправді, середній господар отримує від $8,000 до $15,000 на рік, здаючи в оренду своє подвір'я туристам.

Hipcamp дуже простий у використанні. Я використовую його з лютого 2023 року, щоб заробляти гроші.

До того, як я почав використовувати Hipcamp, у мене було трохи вільної землі в Англії.

Я завжди мріяв мати якусь сільську ділянку, де можна було б розбити кемпінг. Я купив цю ділянку у 2021 році, тож з роками, звісно, перетворив її на те, чим вона є зараз.

Це не просто порожня земля. Це гарний кемпінг, і я відпочиваю там з друзями та родиною. Іноді я ходжу сам, але я просто розвивав його.

А минулого року, у 2023-му, я почав шукати, як заробляти гроші на пустирях.

І, звичайно, проводячи дослідження і все таке, з'явився Hipcamp, і я запитав: «Що це таке?». Я мало що знав, тож почав читати і вивчати Hipcamp, і врешті-решт побачив, що багато людей продовжують називати Hipcamp Airbnb для кемпінгу.

Тож я сказав: «Так, давайте зробимо це. Чому б і ні?» Я поїхав до свого кемпінгу. Спочатку я проводив там набагато більше часу, але з часом я їздив туди, мабуть, чотири рази на рік, можливо, перевіряючи його час від часу.

Але знову ж таки, я хотів заробити додаткові гроші, і Hipcamp здавався мені прямим шляхом.

Тож, звісно, створити обліковий запис було легко. Я увійшов на Hipcamp і став господарем.

Мені знадобився деякий час, щоб просто зібрати все докупи, тож зробіть фотографії. Отримати хороші фотографії, тому що деякі з них були просто для мого особистого використання.

Але я хотів мати фотографії, щоб краще описати все, показати, як все виглядало, як туди дістатися, загальний вигляд кемпінгу, деякі види діяльності, якими можна зайнятися, наприклад, спостереження за зірками, звичайно, приготування їжі на відкритому вогні і тому подібні речі.

Тож я почав створювати цей акаунт, а потім оновлював його відтоді, як почав, але це було досить просто.

Єдине, що після того, як я створив акаунт і подумав: «Гей, як тільки я завантажу цей акаунт, це буде швидко, я почну отримувати перші замовлення», - мені знадобилося кілька тижнів, щоб отримати перше замовлення.

Спочатку я просто говорила, що щодня перевіряю, чи все налаштовано правильно, а потім просто отримати перше замовлення було дуже хвилююче.

Я хотів переконатися, що все пройшло добре, ще раз переконатися, що я дав правильні вказівки, не ввів нікого в оману щодо того, що таке табір, і переконатися, що це був чудовий, приємний досвід для хіпкемперів.

Тож, як я вже казав, я намагався їздити час від часу, а потім після кожного табору оновлював і покращував сайт Hipcamp для мого табору.

Знаєте, іноді вони рекомендують, кажуть: «Гей, можливо, ви захочете додати це в інструкцію», або іноді я отримую багато запитань.

Люди запитують мене: «Гей, а тут є де посидіти? Чим тут можна зайнятися? Як далеко звідси?». Тому я переконуюся, що в описі табору я оновлюю його щоразу, коли отримую ці поширені запитання.

І знову ж таки, я спробую надати фотографії.

Одна річ, яка мені подобається в Хіпкемпі - це те, що інші люди, в певному сенсі, залишають свої відгуки про табір, і вони додають деякі деталі або специфіку для наступного Хіпкемпера.

На щастя, мені не доводилося стикатися з тим, що хтось засмічував мій кемпінг. Це було одним з головних побоювань: що хтось поїде туди і буде поводитися нерозважливо, спалювати речі, залишати сміття чи робити те, що не можна робити на природі.

Це було моїм найбільшим занепокоєнням, і, на щастя, у нас такого не було.

Я думаю, що Hipcamp робить чудову роботу, відсіюючи людей, які так роблять. Вони залишаються на більш мейнстрімних картах, але Hipcamp, безумовно, є хорошим розпорядником землі.

Знаєте, люди дуже добре ставляться до Hipcamp. Іноді, знаєте, на території кемпінгу буває вітряно, тож нам доводиться підбирати сміття, яке розлітається, або, знаєте, іноді вони забувають якісь речі, тож ми намагаємось це прибрати.

А іноді нам доводиться переставляти табір просто тому, що ті, хто залишився, переставляють його, а потім нам доводиться збирати його назад. Це дві мої найбільші проблеми, але загалом я чудово провів час, приймаючи гостей у Hipcamp.

Одна з проблем, з якою ви можете зіткнутися, якщо вирішите приймати гостей на Hipcamp, полягає в тому, що іноді люди, навіть якщо у вас є детальний опис, не збираються його читати.

Знаєте, на жаль, але ви витратили час; вони не збираються його читати; вони збираються надсилати вам всі ці запитання; вони просто бачать щось і, бум, закидають вас запитаннями.

Тому багато разів я відповідаю на ці запитання, а ви збираєтесь когось туди зарезервувати, тож, звісно, ви хочете мати можливість відповісти швидко і точно.

У мене буває достатньо відпочивальників, тож так і буде; люди будуть ставити запитання, а потім просто продовжуватимуть рухатися далі.

На завершення хочу сказати, що в цілому це був чудовий досвід.

Я б сказав, що це однозначно краще, ніж Airbnb, якщо мова йде про табір.

Якби це був глем-сайт або щось інше, звичайно, це був би зовсім інший досвід, але Hipcamp був чудовим для мене.

Я не заробляю на ньому мільйони, але він допомагає мені сплачувати податки за землю та оренду, і дає можливість людям відпочивати в таборі, дає можливість іншим людям пережити те, що ми переживали весь цей час.

Тож якщо ви хочете почати, я залишу тут своє посилання. Переходьте за ним, ви отримаєте грошовий бонус, я отримаю грошовий бонус, і так ви просто почнете ставати хостом Hipcamper. Безумовно, спробуйте.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

594.7KПрочитань
11Автори
453Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається