Заробляйте $10 на день, завантажуючи зображення з ШІ: Розкрито секретний веб-сайт

Зміст

Заробляйте $10 щодня, завантажуючи зображення ШІ в Інтернеті (секретний веб-сайт) Заробляйте гроші в Інтернеті 2024

Зараз я хочу показати вам, як можна завантажувати зображення ШІ на секретні веб-сайти і отримувати за них гроші в доларах. Якщо ви зацікавлені в тому, щоб дізнатися про це, тоді вам варто залишитися і уважно прочитати цю статтю.

Ця стаття проведе вас через процес заробітку на завантаженні зображень штучного інтелекту на секретний веб-сайт. Я розповім про один з моїх улюблених сайтів для цієї мети, але їх існує набагато більше, наприклад, Dreamstime, Deposit Photos, Getty Images, Shutterstock, Alamy і Freepik.

Реєстрація автора на Deposit Photos

Насамперед перейдіть до Google і введіть «Deposit Photos». Не натискайте на перше-ліпше посилання, а прокрутіть сторінку трохи вниз і натисніть на «Become a Contributor».

Коли ви натиснете на «Become a Contributor», ви побачите, що там написано: «Надсилайте свої роботи і починайте заробляти на тому, що ви любите». Ви можете завантажувати фотографії, ілюстрації, відео тощо.

Натисніть на синю кнопку з написом «Become a Contributor», і перед вами відкриється коротка форма для заповнення. У цій формі, серед іншого, буде запитано ваше ім'я користувача, контактну інформацію, країну і номер телефону. Заповніть форму і натисніть «Зареєструватися».

Підготовка зображень до відправки

Перш ніж надсилати свої зображення, ви повинні переконатися, що вони відповідають стандартам якості сайту. Цей сайт вимагає певного рівня якості зображень, тому вам потрібно буде збільшити масштаб ваших зображень, згенерованих ШІ, за допомогою таких інструментів, як Upscale.media або I.love-image.com.

Після того, як ви збільшите масштаб зображень, вам потрібно буде завантажити п'ять зразків зображень, які представляють тип контенту, який ви хочете продавати. Вас також попросять надати офіційно визнаний документ, що посвідчує особу, наприклад, водійські права або паспорт.

Подання заявки

Після того, як ви завантажите п'ять зразків зображень і документ, що посвідчує особу, вам потрібно буде натиснути кнопку «Подати на експертизу». Цей процес може зайняти кілька робочих днів, тому будьте терплячі.

За цей час ви також можете переглянути зображення, які вже продаються на сайті Deposit Photos. Проаналізуйте найбільш продавані і популярні зображення, щоб зрозуміти, чи зможете ви відтворити подібний контент. Це дасть вам краще уявлення про те, які зображення користуються попитом.

Потенціал заробітку та диверсифікація

Щойно вашу заявку буде схвалено, ви зможете почати завантажувати та продавати свої зображення, створені штучним інтелектом, на платформі Deposit Photos. Сайт розділить заробіток з вами, тож ви отримаєте частину від продажів.

Щоб максимізувати свій прибуток, подумайте про диверсифікацію портфоліо, продаючи свої зображення на кількох платформах, наприклад, на згаданих вище. Це збільшить ваше охоплення і потенціал продажів.

Пам'ятайте, що запорукою успіху в цій справі є створення високоякісних, візуально привабливих зображень, які відповідають потребам і вподобанням користувачів платформи. Слідкуйте за трендовими темами та популярними категоріями, щоб залишатися на крок попереду.

Висновок

Отже, заробляти $10 щодня на завантаженні зображень зі штучним інтелектом на секретні веб-сайти - це реальна і прибуткова можливість у 2024 році. Дотримуючись кроків, викладених у цій статті, а також постійно створюючи і завантажуючи високоякісний контент, ви зможете почати генерувати стабільний потік пасивного доходу. Щасти вам на шляху до фінансової свободи!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

411.8KПрочитань
11Автори
373Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається