Заробляємо 200-300$ на 1 аккаунт, граючи гру.

Tevaera - це проєкт на мережі ZkSync, тут пояснювати не потрібно, всі і так зрозуміли маштаби. Можна зайти на сторінку ZkSync в Twitter і впевнитись, що вони просувають цей проєкт, просто прописавши в пошуку постів "Teavera"

Два дні тому їхня команда запустила подію, в якій гравцям потрібно проходити два щоденні квести у грі та крутити рулетку, де випадають окуляри карми. Окуляри карми є ігровою валютою, яка конвертується в токен $TEVA 1:1.

Не буде мільйон сезонів, і не потрібно чекати роками. Всього буде один етап еірдропу, після цього відразу TGE і лістинг. У нас є 43 дні, щоб назбирати чим побільше карми, період проведення: 6 травня - 19 червня.

Отже, що потрібно робити?

Переходимо за посиланням та натискаємо "Login" -https://tevaera.com/

Але перед тим, як натискати "LOGIN" бажано змінити мережу на ETH(zkSync era) в Metamask:

Це не обов'язково робити, воно при авторизації автоматично запропонує змінити, але показав, щоб ви розуміли.

Далі натискаємо "Continue with Metamask", все підтверджуємо та авторизовуємось:

Далі, нам потрібно купити ігровий пропуск за 0.0001 ETH(1$)

Я купував через Telegram бот з банківської карти (так саме простіше і швидко), Ви можете закинути будь-яким зручним для вас способом. Потрібно закинути на свій гаманець Metamask 3-4$ в ETH(zkSync) для покупки ігрового пропуска та оплати всіх комісій в подальшому і доступу до щоденних квестів (для захисту від ботів/абузерів, кожного дня потрібно платити по 1 центу, щоб взяти квест)

Показую як робив я, переходимо в telegram бот - @bnb_faucet_bot та натискаємо ETH:

Далі, нам потрібно скопіювати адресу свого гаманця, на який ми отримаємо ETH. Для цього в матамаску натискаємо "Recive":

І копіюємо номер свого гаманця:

Далі вписуєте суму(я купив 0.0010 ETH - 3$), сподіваюсь мені вистачить на 40 днів. Вставляємо номер гаманця і натискаємо "Погоджуюсь"

Вибираємо банк на який вам буде зручно оплатити

Після оплати, натискаємо "Я оплатив"

Кошти приходять на ваш Metamask протягом 10-ти хвилин. Я ПРОСТО ПОКАЗАВ ЯК ЗАКИДАВ Я, ВИ МОЖЕТЕ ЗАКИНУТИ БУДЬ-ЯКИМ ЗРУЧНИМ ДЛЯ СЕБЕ СПОСОБОМ. (АЛЕ В ЦЬОМУ БОТІ ВЕЛИКА КОМІСІЯ, КРАЩЕ РОБИТИ ЧЕРЕЗ БІРЖУ OKX. Там купуєте ETH за гривні через P2P і скидаєте на гаманець metamask)

Після того як кошти прийшли на гаманець, повертаємось назад на платформу і натискаємо "Mint Gamer ID":

Як бачимо, у нас з балансу списується 1$. Натискаємо "Підтвердити"

Якщо все зробили правильно, то у вас з'явиться ось така табличка:

Далі натискаємо "SKIP"

Тут придумуємо собі нікнейм:

Внизу натискаємо "Play Now"

Далі, натискаємо "QUEST", оплачуємо комісію 0.01$ і проходимо квести кожного дня. Виконавши 2 квести за день, ви зможете покрутити рулетку з якої і випадає ця карма яка нам потрібна(токени $TEVA)

Також можна грати з телефону IPHONE/ANDROID .

Натискаєте на "додаток", далі завантажуєте на телефон і вписуєте код який у вас висвітиться, або авторизовуєтесь через свій метамаск(але через код лекше)

В проєкті впевнений на 1000%, не рекомендую вам пропускати таку халяву, дроп токенів ГАРАНТОВАНИЙ і важкого абсолютно нічого немає.

На величезний заробіток не розраховуємо, в найгіршому випадку очікуємо 200-300$ на аккаунт за 40 днів гри, але сподіваємось буде більше.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
KlinCrypto
KlinCrypto@KlinCrypto

1.3KПрочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Що таке Tap Swap?

    Tap Swap — це інноваційний додаток, який за своєю механікою нагадує популярний Notcoin. У цій грі учасники збирають монетки, просто натискаючи на екран, але це лише початок пригоди.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається