Заробляємо від 100 $ на день на верифікаціях

Багато хто бачив "ПРОЙДИ ВЕРИФІКАЦІЮ І ОТРИМАЙ 150 гривень"/"СКУПАЮ КОІНЛІСТ 400 ГРИВЕНЬ". Прикол у тому, що потім ці акаунти йдуть за кордон і зливаються по 15-20 $, або навіть у OTC чатах за цей же прайс.

OTC Чат — майданчик для продажу верифікованих облікових записів для крипто сервісів/лаунчпадів, продажу розхідників під їх реєстрацію, або просто верифікацій. Загалом там продається все, що відноситься до крипти, також є внутрішній гарант.

Уявіть, за один аккаунт ви отримуєте 600 гривень чистих, але прикол у тому, що 1 особу можна зареєструвати на трьох біржах відразу:

  1. Coinlist - китайці купують 20-30 $

  2. Huobi - китайці купують 15-25 $

  3. Binance - 15-20 $

Тобто з однієї людини, враховуючи витрати в 300-450 гривень, ви отримуєте 2500 гривень.

Ця інформація жодним чином не претендує на унікальний авторський спосіб, у мене дуже багато знайомих, які займаються верифікаціями, мультиаккаунтингом. Більшість, звичайно, заводить сотні акаунтів лаунчпадів для себе, але деякі хлопці заробляють саме на продажу.

І так, ось кілька телеграм каналів, де можна продати/купити такі товари:

  • doubletop_otc - за цей чат я ручаюся, всі інші використовуємо на власний розсуд, DYOR як кажуть;

  • Crypto Taverna OTC

  • MarketICOBOG;

  • OTC_Bull;

  • otc_marketplace.

  • WTS - хочу продати

  • WTB - хочу купити

  • KYC - верифікація

  • Escrow - гарант

Так, спілкування в чаті відбувається виключно англійською, в будь-якому іншому випадку вас забанять/кікнуть і т.д.

Але як стати продавцем облікових записів?

Я розглядаю 2 способи роботи у темі:

Посередництво. У цьому випадку ми купуємо дешевше, наприклад на форумах, а продаємо дорожче вже в OTC чатах. Також можна пошукати постачальників COINLIST, у мене, наприклад, є знайомий, який готовий постачати готові акаунти за 15$, що досить вигідно, адже можна легко перепродати з націнкою 5$.

Тут вам якісь конкретні способи пошуку дешевих пропозицій порадити не можу. Не думаю, що для цього можна придумати якийсь алгоритм. Тому пропоную пошукати пропозиції на форумах і в чатах, там же можете скласти пропозицію про скупку акків.

З мінусів цього способу для новачків потрібні вкладення, а заробити хорошу суму зможете тільки на об'ємі акаунтів. Наприклад, ви знайшли Huobi з KYC за 6$/шт, і знайшли покупця на 50 акаунтів за ціною 8$/шт. Покупець закидає 400 $ на гаранта, а вам залишається відправити постачальнику 300 $ за ці 50 акаунтів. Гроші наперед вам ніхто не відправить, тому потрібно ризикувати своїми 300$, щоб заробити 100$ з цієї угоди.

Зазвичай до цього приходять після самостійної роботи з дропами, коли вже щось зароблено, є невеликий бюджет для посередництва.

Важливий пункт цього способу - робота через гаранта, адже без нього вас легко можуть кинути навіть "перевірені" продавці з відгуками. Краще витратити цей десяток-другий $ на комісію, але залишитися з товаром, ніж ризикувати сумою і можливо втратити свій бюджет.

Самостійно шукаємо дропів для KYC - стаємо дроповодом. Думаю це найпоширеніший варіант роботи, оскільки вимагає менше вкладень, а розпочати можна взагалі без них. В першу чергу скажу, що стартувати потрібно зі своїх знайомих, друзів, родичів, так ви пропрацюєте хоч трохи страхів дропа, складете статтю/відос з інструкцією на живому прикладі, заробите більше грошей для оплати наступним дропам.

Вже стільки разів писав вам про це, але напишу ще раз. ПОЧНІТЬ ІЗ ЗНАЙОМИХ! Реально просто почніть і все. На моїй пам'яті, ще ні в кого не виходило менше 10 облікових записів на даному етапі, середній результат навіть 20, якщо знайомий приведе свого знайомого. Ну а 20 аккаунтів Coinlist це 400 $, які відразу ж підуть на бюджет для подальших дій.

З досвіду інших дроповодів.

  1. Обов'язково пропишіть всі інструкції з реєстрації, ВІД і ДО, з усіма скрінами, навіть невеликими моментами куди клікнути мишкою.

  2. Намагайтеся опрацьовувати весь підхід до дрібниць, для кожного сервісу та окремого дропу. Якщо людині не потрібно пояснювати куди йдуть його дані і що взагалі за сайт той коінліст, краще не потрібно, поки він не запитає. А ті хто запитують, скажіть, що брати участь у сейлах плануєте ви, а якщо випаде аллокація ви поділіться профітом. Збирайте реальні приклади, адже, щоб довести, що ці майданчики чесні, потрібно не так багато.

  3. З часом виходитиме краще, зможете нарощувати об'єм за рахунок якості опрацювання кожного окремого дропу, а спілкування та вмовляння на вериф будуть даватися вам все краще і краще з кожним разом.

  4. Намагайтеся шукати в неочевидних місцях, не задрочених джерелах, орієнтуйтеся на іншу ЦА. Поки всі намагаються опублікувати оголошення з пошуком на роботу, риють онлайн дошки оголошень, просто їдьте до гуртожитку і заждіть пару годин, відловіть зацікавлених студентів і заженіть їх на веріф. Можна розклеїти реальні офлайн оголошення, працюють реально непогано. Все це не я вигадував на ходу, а реально здійснив мій знайомий та досить успішно. Також створюйте інста аккаунти з відгуками, закуповуйте рекламу в пабликах, робіть інструкції в актуальних, теж дуже гарний підхід.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається