Знову легкі 20-35$ від Binance

Призовий фонд

Загальний призовий фонд цієї кампанії становить 1 мільйон $CARV і 30 тисяч USDC. Нагороди в $CARV будуть розподілені на основі пропорції балів, які кожен користувач накопичує серед усіх учасників. Якщо кілька адрес гаманців пов'язані з одним і тим же Binance UID, нагорода буде надана лише обліковому запису з найбільшою кількістю балів. Інші облікові записи будуть розглядатися як Сібіл і їхні нагороди будуть анульовані. Після очікуваного запуску сторінки запиту аірдропу CARV у серпні, учасники зможуть увійти, використовуючи свої адреси гаманців, щоб переглянути та отримати свої нагороди в $CARV. Нагороди в USDC будуть розподілені через аірдроп безпосередньо на гаманці переможців у мережі BNBChain після завершення заходу. CARV залишає за собою право на остаточне пояснення.

Про Binance Web3 Wallet

Binance Web3 Wallet — це криптогаманець з самостійним зберіганням у додатку Binance, створений для надання користувачам можливостей у сфері децентралізованих фінансів (DeFi). Виконуючи роль цифрового шлюзу до додатків на основі блокчейну (dApps), він пропонує безпечний та зручний спосіб управління криптовалютами, здійснення свопів токенів між різними ланцюжками, заробітку доходів та взаємодії з різними блокчейн-платформами.

Про CARV

CARV — це модульний шар даних для ігор, штучного інтелекту та ∞. Присвячений створенню майбутнього, де дані генерують цінність для всіх, CARV розробив CARV Protocol, інтегрований модульний шар даних з понад 40 екосистемами блокчейнів, та CARV Play, свій флагманський супердодаток для ігор. CARV підтримують провідні інвестори, включаючи Temasek's Vertex, HashKey Capital, ConsenSys (Metamask), Animoca Brands, Tribe Capital, Alibaba Group, IOSG, MARBLEX та інших з фінансуванням у розмірі $50 мільйонів.

Що потрібно робити?

▪️Переходимо на сторінку - https://binance-airdrop.carv.io/LJDSCF
(якщо у вас немає біржі Binance тоді реєструйтесь за посиланням https://www.binance.com/activity/referral-entry/CPA?ref=CPA_00WU2X09YW)

▪️Виконуємо прості завдання (підписки і тд)

▪️Кожного дня заходимо, та збираємо поінти, і також можна грати гру.

▪️На балансі потрібно мати декілька центів в BNB в мережі OPbnb, щоб збирати поінти кожного дня.

Вкладень тут практично не потрібно (5-10 центів), тому пропускати точно не варто, тим більше, з таким ринком зараз взагалі немає чим зайнятися.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Наталя Дудко
Наталя Дудко@natali2

32Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 5 серпня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається