🚀 Капіталізація досягла $1 млрд на pre-market. Notcoin 2.0 незабаром.

🚀 Notcoin капіталізація досягла $1 млрд на pre-market

Це сталося після того, як офіційний канал вперше опублікував токеноміку. Вчора мінімальна ціна за ваучер становила близько 13,5 TON або майже 100$. При емісії в 102,7 млрд $NOT одразу потрапив би в топ-100 рейтингу криптовалют, посівши 97-98 місце вище за токен від азійської біржі KuCoin.

🤷 А що сталося?

Команда оголосила про те, що баланс у грі буде конвертуватися в реальний $NOT у пропорції 1000 Notcoin = 1 $Not. У всіх ваучерів на GetGems уже оновилося зображення на 10 000 Not. Токеноміка зафіксувала максимальний випуск у 102,7 млрд $NOT. Ціна флора при цьому практично не змінилася. Однак курс жетона wNOT відреагував зниженням на 20%.

🤔 Однак для багатьох, зокрема для нас, така оцінка стала несподіваною. Річ у тім, що на момент закриття майнінгу лічильник на сайті notco.in показував лише 65,7 млрд монет. До того ж судячи з повідомлень у чатах команда вже виключила з токеноміки монети ботів. Однак замість того, щоб зменшитися, підсумковий саплай збільшився на 37 млрд нових жетонів або на 36%. Ймовірно, pre-market покупці також не закладали настільки істотне зростання випуску, тому ціна ваучерів до лістингів також може змінитися.

Спробуємо розібратися, звідки з'явилися незаплановані монети і як це може позначитися на ціні $NOT.

🔜 22,5 млрд $NOT (22%) для наступних етапів

Ймовірно, йдеться про нові, ніколи раніше не анонсовані монети. Судячи з опису, цей резерв піде на фармінг для залучення ще 265 млн нових гравців. По суті це аналог статті "маркетинг" у традиційних токеноміках крипто токенів. Раніше Саша в одному з інтерв'ю піддав критиці плановий підхід до розподілу монет, коли фаундери заздалегідь ділять увесь саплай за категоріями і проводять сейли.

🎱 Можливо, на рішення Саші міг вплинути запуск $ANON, де 100% токенів було розподілено серед ком'юніті. Зростання кількості холдерів не таке сильне, якого можна було б очікувати.

🎁 15,2 млрд $NOT (15%) на бонуси для контриб'юторів

По суті це теж монети, які не майнилися. Їх додрукували для заохочення активних гравців. Наприклад, близько 1 млрд $NOT спрямовані тим, хто робив пожертвування Павлу Дурову. Також великі бонуси отримали ті, хто відкрив темний скін за завданням із морзянкою "Wake up", ранні гравці бета-версії Notcoin. Але, мабуть, найбільший бонус команда роздала своїм котриб'юторам - по 5 млн монет або 50000 $ за поточним курсом. Саме на цю бонусну статтю і пішла більша частина з 15,2 млрд монет. Крім того, вочевидь, сюди ж пішли і монети, спалені на акаунтах ботів. Інформації про їхню кількість немає, але можна припустити, що це ще щонайменше кілька млрд $NOT.

❌ Поки що призові ноткоїни не можна перевести в готівку, але, ймовірно, ми ще згадаємо про них під час лістингу на біржах, коли 10-15% саплая полетять у склянку на відкуп інвесторам. Навіть незважаючи на анонсований механізм спалювання монет, тиск продавців може істотно вплинути на торги.

Інтрига полягає ще й у тому, скільки з 35 млн гравців затаврують свої $NOT на гаманець і стануть крипто-юзерами. Середній баланс на одного ноткойнера 2-2,5 тис. $NOT або близько 25$. Наприклад, якщо половина гравців не затаврують монети, то це зменшить пропозицію Notcoin на 40-45%. При цьому важливо, щоб отримання монет у грі було обмежене за часом.

✋ Таким чином, команда створила противагу для надмірного зростання курсу Notcoin. З одного боку це дозволить уникнути сильного перегріву активу під час старту торгів. А з іншого боку, трохи зменшить апетити тих, хто скуповував pre-market, розраховуючи на десятки і сотні іксів. Активу зі стартовою капіталізацією $1 млрд куди складніше кратно зростати в ціні. Наприклад, капіталізація оригінального мемкоіна PEPE становить $3 млрд.

Однак Notcoin - це скоріше про інновації в крипті, ніж про меми. Тому в середньо-терміновій перспективі купівля і холд $NOT виглядають досить привабливо.

🤩Що далі? Notcoin 2.0

Розподіл Notcoin у новій версії
Заробіток за виконання задач Notcoin 2.0
Нові механіки гри Notcoin 2.0
Новий Trade bot у Telegram

📈На яких біржах буде лістинг?

  1. OKX

  2. ByBit

Чекаємо з нетерпінням!


🔥Майнінг HOT NEAR Wallet🔥

🦆Майнінг гра QuackQuack🦆

🚀Майнінг XLM xBLAST🚀

🤌Майнінг TapSwap Solana🤌

🌚Майнінг Harvest MOON Meteor Wallet🌚

👾Майнінг PXLs Pixel Wallet👾

🌈Майнінг SWITCH PocketFi🌈

🧨Грай і заробляй TON Tanks🧨

📈Біржа #1 OKX📈

Біржа Binance

🚧Біржа ByBit🚧

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

78.9KПрочитань
30Автори
44Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається