10 найкращих речей, які AEW зробила у 2023 році (поки що)

За свою коротку історію AEW пережила чимало фантастичних моментів, і в 2023 вони також були присутні. Можливо, іноді компанія привертала до себе увагу через негативні ситуації, пов'язані з закулісними проблемами, але в той же час AEW робила багато правильних речей. Що стосується екранного продукту, то протягом цього року було кілька фантастичних моментів, багато з яких запам'ятаються надовго. Це те, що тримає фанатів у напрузі, адже вже розгорнулося чимало цікавих сюжетних ліній і всього іншого.

10 Повернення Адама Коула

Коли хтось тривалий час перебуває на лікарняному, його повернення може мати велике значення. Це, безумовно, був випадок, коли повернувся Адам Коул, і це було для нього ще більш важливим, оскільки існували певні побоювання, що він взагалі не зможе повернутися. Повернення Коула було зустрінуте неймовірними оваціями, і це стало справжнім пострілом для ростеру і всього продукту, враховуючи, наскільки він популярний і талановитий.

9 «Він гей»

AEW добре справляється зі своєю роботою, відзначаючи ЛГБТК+ спільноту, дозволяючи її талантам бути собою. Це допомагає їм подолати труднощі і дає шанувальникам причину спілкуватися з ними, і саме тому момент, коли Ентоні Боуенс гордо заявив, що він гей, посеред рингу на національному телебаченні, був зустрінутий оваціями та скандуванням "Він гей". Це був прекрасний момент, який миттєво став вірусним у соціальних мережах завдяки позитиву, який він створив. Те, що Боуенса по-справжньому прийняли таким, яким він є, створило чудовий момент, якого світ реслінгу ще ніколи не бачив.

8 Трибʼют Джею Бріско

Важко сказати, що данина пам'яті реслеру, який помер занадто молодим, є "великою", але немає сумнівів, що AEW зробили фантастичну роботу, вшанувавши спадщину культового професійного реслера Джея Бріско. Його смерть настала раптово, і, незважаючи на те, що Бріско не були зірками AEW на той момент, Тоні Хан зробив для нього все можливе. Зустріч Марка Бріско з Джеєм Літалом було однією з найемоційніших подій в історії AEW, і цю подію буде важко перевершити. Можливо, людям було нелегко пройти, але це, безумовно, було гідним вшануванням пам'яті дивовижної кар'єри.

7 Возʼєднання Еліти

Еліта завжди була ключовою частиною програми AEW, але пройшло багато часу з тих пір, як Янг Бакс, Кенні Омега та Адам Пейдж об'єдналися на одному фронті. Саме це зробило їх повернення таким особливим, коли вони об'єднали зусилля для боротьби з Блекпул Комбат Клаб. Це викликало величезний резонанс і з того моменту призвело до чудових сюжетних ліній. Повільна сюжетна лінія, яка розгорталася протягом усього існування AEW, зробила повне коло, і результат був вартий того, щоб на нього чекати.

6 Адам Пейдж і Джон Мокслі

Брутальність була важливою частиною матчів AEW, і це було видно на прикладі Адама Пейджа та Джона Мокслі, які отримали законну травму і перетворили її на запекле суперництво. Вони провели кілька блискучих матчів та неймовірних промо-батлів, які принесли нову інтенсивність Хенгмену. Він завершився жорстоким смертельним поєдинком, продемонструвавши жорстокість і садизм, до яких готові дійти обидва чоловіки, і допоміг створити по-справжньому захопливу сюжетну лінію рівня мейн івенту без залучення чемпіонства.

5 Фʼюд ЕмДжейЕфа і Американського Дракона

MJF провів фантастичний 2023 рік, зібравши багато найкращих матчів, сюжетних ліній та промо-сегментів, але одним з його найяскравіших моментів стало протистояння з Браяном Деніелсоном. Американський дракон - це той, хто може змусити виглядати добре будь-кого, але їхня сюжетна лінія в підсумку виявилася захоплюючою. Промо, які вони видали, дозволили фанатам емоційно зв'язатися з ними, а те, що Деніелсону довелося заробити свій титульний бій, дало людям причину вкладати гроші. Потім вони більш ніж виправдали сподівання своїм фінальним поєдинком, який ідеально завершив їхню лінію.

4 Кенні Омега проти Вілла Оспрея

Іноді все, що потрібно зробити реслінговій компанії - це виставити двох талановитих реслерів один проти одного і дозволити їм творити магію. Це саме те, що зробили Вілл Оспрей та Кенні Омега на "Заборонених Дверях", провівши один з найкращих матчів року на сьогоднішній день. Це два виняткові реслери, і це було зрозуміло протягом усього поєдинку. Характер цього надзвичайно фізичного бою виявився дивовижним і, без сумніву, увійде в підручники історії для фанатів.

3 Поєднання Адама Коула та ЕмДжейЕфа

Партнерство між Адамом Коулом та MJF на початку було дуже випадковим, вболівальники очікували на кілька хороших матчів, а потім на хілтерн від одного з них. Однак те, що зрештою вийшло, стало одними з найкращих моментів в AEW цього року завдяки природній хімії, яку вони відчули один до одного. Спостерігаючи їхні веселі скетчі за межами рингу щотижня, глядачі змогли налагодити з ними зв'язок, а на рингу своїми виступами вони завоювали прихильність фанатів. Сюжетна лінія була чудово побудована для мейн івенту All In, демонструючи, наскільки добре вона спрацювала.

2 Повернення СМ Панка

Одна з найкращих речей, яку AEW зробила у 2023 році, - це повернення СМ Панка. З огляду на всю драму, яка оточувала його до травми, була велика ймовірність того, що компанія могла повністю його звільнити. Однак все склалося досить вдало для Тоні Хана, який повернув Панка до складу команди. Панк - найбільша зірка, яку має компанія з точки зору вартості мейнстрімного імені, тому те, що він приносить з точки зору позитиву, переважає потенційну напруженість за лаштунками.

1 Сторілайн Інтернаціонального чемпіонства Оренджа Кессіді

Найкраще, що AEW зробила цього року, - створила забіг Оренджа Кессіді в якості Інтернаціонального чемпіона. Це був один з найкращих титульних забігів, які компанія коли-небудь створювала, і все завдяки чудовій якості матчів, де Кессіді майже щотижня влаштовував дивовижні поєдинки. Сюжетна лінія була простою, ідея полягала в тому, що він поступово стає все більш зношеним і побитим, але він продовжує боротися і захищати золото. Це привернуло увагу фанатів і дозволило Кессіді самостійно стати зіркою найвищого рівня.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Ювілейна WrestleMania 40! Прев'ю Ночі №2

    Перша ніч пронеслася наче стадо буйволів по савані! Тільки но курява вляглася, перед нами постала картина, можливо найкращої РеслМанії в історії! І це тільки перша ніч! Попереду друга!

    Теми цього довгочиту:

    Вве
  • Elimination Chamber 2024

    Всім доброго дня! Цієї суботи, 24 лютого, в місті Перт, Австралія - відбудеться щорічне, чотирнадцяте за ліком ППВ Елімінейшн Чембер!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (1)

Я не згоден з 1 і 2 місцем. Щодо Панка, він вже не той який був. Зараз дід який із всіма свариться і робить якусь дич. Я дуже люблю Кеседі, але його титульний забіг ніяк не запам’ятався, крім того що він довгий. Майже всі захисти були без будь якої історії. На перше місце потрібно було поставити шоу All In

Вам також сподобається

  • Ювілейна WrestleMania 40! Прев'ю Ночі №2

    Перша ніч пронеслася наче стадо буйволів по савані! Тільки но курява вляглася, перед нами постала картина, можливо найкращої РеслМанії в історії! І це тільки перша ніч! Попереду друга!

    Теми цього довгочиту:

    Вве
  • Elimination Chamber 2024

    Всім доброго дня! Цієї суботи, 24 лютого, в місті Перт, Австралія - відбудеться щорічне, чотирнадцяте за ліком ППВ Елімінейшн Чембер!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe