10 основних тез із сесії питання-відповідь про TapSwap від розробників в рамках TON Space

19 червня TON Space провів AMA (сесію питання-відповіді з розробниками) TapSwap.

Анонс (про що говорили): Чому змінили блокчейн Solana на TON? Про команду TapSwap. Про плани на майбутнє.

Запис AMA доступний в мережі X (Твітер) на акаунті @ton_blockchain. (Трохи більше години на англійській). Далі короткий виклад.

Запис AMA на X акаунті TON

Основні тези:

  1. TapSwap вирішили змінити Solana блокчейн на TON, тому що їх бот-гра в Telegram, і вписати їх плани в цю систему їм виявилося простіше технічно. Плюс TON Foundation запронувала їм підтримку їх додатку.

  2. Зараз TapSwap має більше 50 млн користувачів, що для боту в телеграмі просто нереальна цифра, він знаходить в топі Telegram, і з ними по кількості користувачів, може позмагатися лише Hamster Kombat.

  3. З команди TapSwap був Джон Роббін (John Robbin, посада: Head of Communication, його локація: Мінесота, США). В якості інтерв’юєрів була команда TON Space.

  4. Команда TapSwap є мультинаціональною і має більше 25 спеціалістів з великим досвідом Web3 та іграх. Хоч і спікер від TapSwap був з США, більшість команди TapSwap знаходиться в Європі.

  5. TapSwap є безкоштовним, але у нього тимчасово були додані платні бусти (x2, я писала про них у іншій статті на Друкарні читати тут). Це було викликало певних конфуз у деяких користувачів (одні засмутилися і не розуміли, що відбувається, а інші - зраділи такій можливості), але це була тимчасова можливість, помножити натапані монетки для бажаючих.

  6. Токен TapSwap буде випущено на блокчейні TON. А дати запуску токена та лістинга будуть оголошені після 1 липня 2024 року.

  7. Токенономіка та більшість правил Airdrop вже визначені, але деталі будуть пізніше, бо зараз ще ідуть переговори з біржами та платформами. Команда TapSwap активно спілкується з біржами Tier1. І скоро будуть анонси про це.

  8. Іде активна протидія проти автоботів та нечесних гравців, які намагаються натапати монети не чесно. І саме це затримує вихід токену. Бо команда намагається зробити чесний розподіл токенів.

  9. Команда TapSwap прагне розвиватися в майбутньому в платформах AI, SocialFi і Quest. І також за межами Web3, в тому числі в маркетингу.

  10. Обговорювали проблеми тапалок (користувачі витрачають багато часу на тапання, але не всі ці проєкти приносять бажаний прибуток, що розчаровує), а також крипто проєктів одного дня, які злітають і падають. І що є такі проблеми в світі крипти.

Надіюся вам був корисний мій довільний переклад та інтерпретація сесії.

Мій канал в телеграм, де про схожі web3 ігри і крипту: https://t.me/+MP5PdFdmYBU2Zjky

Скрін спікерів, які були на AMA про TapSwap
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Victoria Ovdiienko
Victoria Ovdiienko@victoria.ovdiienko

6.4KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Нова web3 гра OrbitonX Game. Огляд, як грати

    OrbitonX Game - це ще одна тапалка та симулятор криптобіржі, яка доступна в Telegram, яка перейшла до бета стадії та вже має 1 млн користувачів.

    Теми цього довгочиту:

    Orbitonx
  • Tap Swap. Покроковий гайд по web3 грі

    Tap Swap - це ще одна тапалка (клікер-гра) у світі web3, яка інтегрована в бот Telegram. Розказую, як грати.

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається