Ігри-тапалки, чи є майбутнє послідовників Notcoin?

Після успіху Notcoin, аналогічні проекти стали з'являтися, як гриби після дощу, але чи є майбутнє цих ігор?

Яка мета ігор-клікерів?

Основне завдання запуску додатків, із примітивною ігровою механікою, привернути увагу до проекту, який збирається випустити власну криптовалюту.

Користувачам за регулярне відвідування та виконання простих дій нараховують ігрову валюту. Надалі, перед тим, як випустити токен на біржу, проект розподіляє частину токенів серед активних користувачів.

Скільки можна заробити?

Точно відповісти цього неможливо, т.к. кожен проект індивідуальний і багато залежить від вашої залучення до нього.

Розмір винагороди залежить від багатьох факторів, таких як:

Масштаб проекту та план його розвитку;

Наскільки рано ви вступили у проект;

Скільки часу ви приділяєте проекту;

Кількість запрошених рефералів;

Проект

Хто стоїть за проектом і які у нього плани – вирішальний чинник. Якщо за проектом стоять великі IT гравці, які мають ресурси на розробку та просування, а також чіткий план розвитку, то такий проект має всі шанси на успіх.

Навпаки, якщо за проектом стоять невідомі розробник і все зав'язано лише на ігровій механіці, без конкретного плану розвитку, то швидше за все на нього чекає провал.

Проект може злетіти на хайпі, але втриматись на ньому довго не зможе.

Хто раніше встав, того й тапки

Тут все логічно. Чим раніше ви стали учасником проекту, то більше ви наберете токенів.

Залучення

Всі ігрові моделі подібних проектів побудовані на тому, щоб користувач регулярно відвідував програму та виконував завдання в ньому. Відповідно, чим більше користувач приділяє часу проекту, тим більша його винагорода.

Реферали

Якщо ви граєте один і не запрошуєте друзів та знайомих, то швидше за все ваш дохід буде мінімальним – кілька десятків доларів.

Учасники, які залучили до проекту велику кількість рефералів, можуть розраховувати на добру винагороду, від кількох сотень і навіть тисяч доларів.

Чи є майбутнє у тапалок?

Варто зазначити, що серйозні проекти запускають ігри-клікери лише на першому етапі, щоб залучити критичну масу учасників. Потім ігрові механіки замінюють, або доповнюють більш серйозним функціоналом.

Щоб залучити та утримати інтерес аудиторії необхідно постійно змінювати та розвивати ігрові моделі, проекти, які будуть використовувати “заїжджені” механіки, не зможуть залучити достатньої аудиторії та закінчать провалом.

Найближчим часом з'явиться безліч проектів, подібних до Notcoin або Blum, але успіху зможуть досягти тільки ті, які відповідатимуть таким критеріям:

Досвідчена команда розробників, з достатньою кількістю ресурсів;

Чіткий продуманий план кілька років вперед;

Сильна маркетингова підтримка та колаборація з успішними проектами;

Цікаві ігрові механіки та унікальний функціонал платформи.

Іншими словами, майбутнє за проектами, для яких ігрова складова є лише частиною функціоналу, основною метою є побудова екосистеми, навколо якої акумулюватимуться інші проекти.

Якщо у проекту немає реального активу, у вигляді цифрових продуктів чи сервісів, то в середньостроковій та довгостроковій перспективі такий проект втратить інтерес з боку інвесторів і трейдерів.

Жага отримувати "халявні" гроші у людей не зникне ніколи, а значить завжди з'являтимуться проекти, які захочуть скористатися цим бажанням.

Найновіші та найкрутіші тапалки я публікую у своєму телеграм каналі, рекомендую підписатися, так як тапалки дуже швидко починають набирати популярність і важливо заходити одним із перших.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

77.2KПрочитань
0Автори
36Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Лістинг TapSwap переноситься, останні новини проекту

    У нас для вас є погані і справді добрі новини одночасно: наша команда вирішила перенести дату лістингу Тап Свап та заходу щодо обміну акцій на токени. Ви можете спитати, що в цьому хорошого? Просто FUD?

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap
  • Новий майнінг Time Farm, фармим крипту безкоштовно!

    Time Farm додаток для збільшення продуктивності та фарма токенів $SECOND. Засновником програми є Сергій Сергієнко, який і є CEO chrono.tech. Гра запустилася кілька днів тому і зібрала вже понад 2 млн. гравців.

    Теми цього довгочиту:

    Time Farm
  • Corn battles - нова гра, де можна буде заробити криптовалюту та nft.

    Схоже, що ера простих тапалок починає свій поступовий захід сонця, стартує все більше і більше ігрових проектів з куди складнішими і цікавішими механіками. Серед таких і наш герой Corn Battles!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Вам також сподобається