10 суперечливих історій у реслінгу, які ніколи не будуть в серіалі «Темний Бік рингу»

Фанати реслінгу обожнюють інтерв'ю та залаштункові новини, плітки й натяки про все, що відбувається на рингу та за його межами. З цієї любові та обожнювання документалісти (і мега-фанати) Еван Хасні та Джейсон Айзенер створили свій надзвичайно успішний серіал "Темний бік рингу" для телеканалу "Vice". Натхненні бажанням розповісти історію Брузера Броуді, дует вже чотири роки поспіль створює першокласні сюжети про найвідоміших суперзірок та найогидніші моменти в реслінгу. Оскільки творці, безсумнівно, готується до п'ятого сезону, розглядаючи всілякі історії, безумовно, є історії, які, з тих чи інших причин, можуть бути занадто темними для проєкту.

10 "Перша жінка-рефері" - Ріта Чаттерто

Час перебування Ріти в WWE залишився поза увагою через те, що з нею сталося

  • Ріта почала займатися цим бізнесом завдяки своєму братові, який був ярим фанатом реслінгу;

  • Після того, як у неї стався колапс легені, вона продовжила кар'єру рефері замість того, щоб стати реслеркою;

  • Вона була першою в історії жінкою-рефері та покинула компанію незадовго до заснування Rock N Wrestling Connection.

Навіть під час тогорічних звинувачень, висунутих проти Вінса МакМехона, ім'я Ріти Чаттерон згадувалося, але лише в тихих тонах. До того, як з'явилися ці звинувачення, її ім'я ніколи не згадувалося в шоу WWE як першої в історії жінки-рефері. Але вона, безумовно, була нею, і її звинувачення проти колишнього боса були дуже серйозними. 3 квітня 1992 року Чаттертон з'явилася на шоу Геральдо Рівери "Тепер це можна розповісти". Вона стверджувала, що 16 липня 1986 року Вінс МакМехон намагався змусити її зайнятися з ним оральним сексом у своєму лімузині, а коли вона відмовилася, зґвалтував її. Через звинувачення 2022 року в сторону Вінса, її власні звинувачення знову з'явилися в пресі. Але виплата за судовим позовом забороняє їй говорити погано про компанію або детально розповідати про те, що сталося.

9 "Кінець ХалкоМанії" - позов Халка Хогана проти Gawker

Після багатьох років зусиль, спрямованих на припинення ХалкоМанії, цей позов ледь не призвів до загибелі цього руху

  • Позов, який Хоган подав проти Gawker, фактично став причиною закриття сайту;

  • Його коментарі, що потрапили на плівку, змусили WWE відсторонити його від усіх шоу, включно з перезапуском Tough Enough;

  • Згодом він був знову прийнятий в компанію та «повернутий» в історію WWE.

Починаючи з січня 1984 року, більша частина світу реслінгу та фанатів тільки те й робили, що обожнювали Халка Хогана. Навіть коли Халк Хоган зазнав поразки під час свого сюжету NWO, фанати по всьому світу продовжували вболівати за свого героя. Все змінилося, коли завдяки сайту Gawker з'явилися кадри, на яких Халкстер займається сексом з дружиною Тодда Клема, більш відомого як Бубба «Губка Кохання» Клем. Окрім того, що «маленькі Халкстери» були зняті на камеру без його згоди, Хоган також був викритий на плівці з використанням жахливої образливої лексики. Слова, які одразу ж заплямували його кар'єру і призвели до виключення із Зали Слави. Він подав до суду і виграв відшкодування збитків на суму понад 25 мільйонів доларів.

8 "Дев'яте чудо світу" - Чайна

Кар'єра Чайни була на найвищому злеті, коли її життя досягло найнижчого з мінімумів

  • Занепад карʼєри Чайни є одним з найбільш обговорюваних серед фанатів реслінгу;

  • Чайна дебютувала на In Your House Fatal 4 Way, жорстоко атакувавши Марлен;

  • HHH і HBK переконали Вінса МакМехона підписати її, натякнувши, що WCW підхопить її.

Телеканал VICE, який транслює "Темний Бік", вже зробив спеціальний репортаж про Чайну, і це одна з причин, чому Джейсон та Еван відмовилися присвятити годину «Дев'ятому чуду світу». Складніші причини полягають у застосуванні підходу, який раніше не використовувався, а саме: залучення Тріпл Ейча та Стефані; можливо, навіть Шона, які будуть обговорювати цю главу її життя перед камерами. Якщо врахувати, як WWE нарешті визнала її важливість, такий рівень залучення повністю зруйнував би довіру до них у цьому питанні.

7 "Не смішно" - звинувачення проти Білла ДеМотта

Стара школа дідівщини як частина навчання більше не допускається

  • Білл ДеМотт виступав як Креш Термінатор в ECW та Г'ю Морріс у WCW;

  • Він був головним тренером WWE Development протягом декількох років до того, як з'явилися звинувачення;

  • Через цю історію він подав у відставку з посади.

Коли Перформанс Центр WWE тільки відкрився, його головним тренером був Х'ю Морріс. Зараз він має своє справжнє ім'я Білл ДеМотт, і він передавав своїм учням мудрість, яку він отримав за роки своїх виступів, а також в ECW, WCW та WWE. На його думку, це також означало суворіші уроки, які він засвоїв, що містили побиття і дідівщину. Хоча це могло спрацювати в старій школі, це не спрацювало в корпоративному світі WWE. Невелике знущання - це одне, але звинувачення, висунуті проти ДеМотта, величезні, і вони були не лише від людей, які ніколи не досягли успіху і затаїли образу. Їх висунули такі реслери, як Івелісс і навіть Кенні Омега. ДеМотт, звісно, все це заперечує. Але загалом, принаймні в публічному сприйнятті, коли є дим, то є і вогонь.

6 "Реслінг за нафту" - угода між WWE та Саудівською Аравією

  • Угода між WWE та Саудівською Аравією в її нинішньому вигляді розрахована до 2027 року.

  • Після кількох великих домашніх шоу, у квітні 2018 року в ефір вийшло перше в історії PPV "The Greatest Royal Rumble";

  • Партнерство є важливою частиною програми соціально-економічних реформ Королівства Саудівська Аравія "Саудівське бачення 2030".

Вже понад десять років WWE досягає значних успіхів у Саудівській Аравії. Чи вплинули ці успіхи на політику країни, ставлення до жінок та прав ЛГБТ - це вже інша історія. Схоже, що компанія взяла гроші країни, щоб продовжувати набивати свої кишені, всупереч тому, як Саудівська Аравія ставиться до своїх громадян. WWE і багато прихильників вважають, що зміни повинні десь починатися. Але недоброзичливці часто ставили собі питання, чи може компанія, що займається реслінгом, допомогти впровадити зміни в регіоні світу, який вважає жінок громадянами другого сорту, вважає відступництво серйозним злочином, не кажучи вже про їхні погляди на єврейський народ (Хейман і Голдберг, якщо назвати лише декількох).

5 "Кекси та казуси" - бійка на All Out (або принаймні чесна розповідь про те, що сталося)

  • Після кількох чуток, що з'явилися в інтернеті, СМ Панк вирішив використати цей час для того, щоб висловити свої претензії;

  • Невдовзі після його коментарів за лаштунками сталася велика бійка;

  • Панк був відсторонений і реабілітувався від травм, перш ніж ненадовго повернутися у 2023 році.

Залежно від того, чиїй версії ви вірите, - яка фраза стала б у цьому епізоді чистою монетою. На All Out 2022, одразу після того, як СМ Панк виграв чемпіонство AEW, він почав повністю закопувати компанію, Еліту, халтурних журналістів-реслерів і правду про свого колишнього друга Кольта Кабану. Весь цей час, поїдаючи кекси з улюбленої пекарні, його недолугий бос, що сидів поруч, мовчки похнюпився. Кріс Джеріко з AEW, нинішній оповідач "Темної сторони", нещодавно потрапив у халепу, обговорюючи, підписував він чи ні угоду про нерозголошення інформації щодо цього інциденту. Існує велика ймовірність, що він не захоче говорити про це на шоу.

4 "Справжня перша леді реслінгу" - Міссі Хаятт

Забута спадщина повинна отримати трохи поваги

  • У міру того, як її популярність на Територіях зростала, Міссі ненадовго підписала контракт з WWE на власне свій власний інтерв’ю-сегмент "Маєток Міссі";

  • Попросивши її стати Федеретрою, Міссі повернулася до Крокетта та NWA;

  • Міссі Хаятт була недовго одружена з гарячим хлопцем Едді Гілбертом у 1987 році.

З перших днів існування "Територій" жінки майже не з'являлися на шоу. Насправді на плакатах тих часів фраза "плюс ліліпути та дами" була пов'язана навколо, щоб дати фанатам зрозуміти, що в шоу буде якась жіноча участь. Потім з'явилися такі дами, як Міс Елізабет у WWE та Міссі Хаятт у NWA та WCW. Вона подала до суду на WCW за рівну оплату праці для жінок і розповіла про те, що з нею сталося, що стосується сексуальних домагань - пропозиції з боку реслерів/керівництва, і навіть фотографія несправності гардероба висіла по всьому офісу.

3 "Це кінець WWE, яким ми його знаємо" - Вінс МакМехон йде з WWE

Vince McMahon has no plans to leave WWE, still holds considerable power in  the company - Wrestling News | WWE and AEW Results, Spoilers, Rumors &  Scoops
  • Вінс МакVехон керував WWE з 1982 по 2022 рік.

  • За ці роки МакVехон виграв кілька судових процесів, найвідоміший з яких - "Судовий процес щодо стероїдів".

  • Партнерство між WWE та Endeavor фактично завершує існування WWE як останньої “території” в історії реслінгу.

Немає жодного шансу на те, що події, які стали відомі у 2022 році та призвели до “звільнення” Вінса МакМехона з WWE, будуть по-справжньому обговорюватися. Після всіляких звинувачень у тому, що Вінс МакМехон виплачував гроші за мовчання через зв'язки з колишніми співробітницями WWE, він пішов у відставку. Було проведено розслідування щодо того, чи використовував Вінс кошти компанії, чи гроші з власної казни. Його місце зайняла Стефані, яка поїхала виховувати своїх дочок, коли Вінс повернувся в компанію.

2 “Пара ненависників” - Ензо та Кес

Після розпаду команди кар'єра двох друзів у WWE, здавалося, пішла на дно

Enzo Amore & Big Cass engage The Club in a war of words: photos | WWE
  • Після штурму NXT, Реальні хлопці були викликані до основного ростеру в 2016 році.

  • Команда розпалася як на екрані, так і поза ним, але з того часу відродила свою дружбу.

  • Наразі Кес працює в AEW. Енцо зараз працює над реп-кар'єрою під псевдонімом Real1 та виступає в інді під псевдонімом nZo.

Завдяки одному з найкращих талантів за останні двадцять років, був момент, коли здавалося, що Енцо Аморе та Біг Кесу судилося стати великими зірками у WWE. Один лише їхній вихід на ринг змушував фанатів "співати" разом з ними. Але, схоже, щойно команда розпалася, почалися проблеми. У той час, як Кес був не в ладах зі своїм язиком і схильністю йти не за сценарієм, Енцо через свою поведінку за лаштунками, за чутками, виганяли з гастрольних автобусів. Щобільше, напередодні Raw 25 влада Аризони виявила, що Енцо перебуває під слідством за сексуальне насильство, що, на щастя, є політикою нульової толерантності у WWE. Його негайно відсторонили, а потім звільнили через те, що він сам розібрався з ситуацією і не повідомив компанію про те, що з ним сталося.

1 "Тому, що міс Дебра так сказала" - звільнення / розлучення Стон Колда у 2002 році

WWE Raw (1993)
  • Колись Дебра була одружена з іншим відомим Стівом - Стівом Монго МакМайклом.

  • Остін і Дебра були одружені з 2000 по 2003 рік.

  • Окрім штрафів та громадських робіт, Остін мав відбути один рік випробувального терміну.

Через те, що він відчував, що робить послуги Броку Леснару, абсолютно не афішуючи цього, Стон Колд Стів Остін вирішив зробити найбільшу помилку у своїй професійній кар'єрі. Він пішов з WWE. Те, що сталося далі, ймовірно, буде найбільшою помилкою в його особистому житті. На той час він був одружений на Діві WWE Дебрі. Поліція приїхала на виклик до їхнього будинку і знайшла Дебру закривавленою та в синцях. Остіна звинуватили у проступку, який він не визнав і сплатив штраф, а також відпрацював громадські роботи. Дебра виставила на аукціон свою обручку, а виручені кошти передала організації "Безпечне місце".

Автор: Eric Brattberg

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається