Настав час покласти край правлінню Романа Рейнса?

Стрік Рейнса безглуздий і втомлює

Настав час покласти край рейна Романа як Беззаперечного чемпіона. Досить, і є дуже багато причин, чому його перебування в статусі чемпіона вичерпало свій термін придатності. Роман Рейнс захищатиме титул Беззаперечного чемпіона на Арабському Руднічку, але нещодавні нахрюки можуть вказувати на те, що він не буде присутнім на Козацьких Серіях. Виходячи з цього, цілком ймовірно, що Роман не буде захищати пояс до Королівської Битви, що створює ще більше безглуздого часу без захисту чемпіонства. Давайте розберемося, чому настав час закінчити чемпіонський рейн Романа.

Роман Рейнс був чемпіоном світу протягом майже трьох з половиною років, і поки що, схоже, не видно кінця-краю його титульному правлінню. Чи добре це для бізнесу? Як ми побачимо, є багато причин, чому це погано для WWE та суперзірок компанії в цілому.

Ранній успіх

Чи був теперішній чемпіонський забіг Романа повним провалом? Ні, але чим довше він триває, тим більше шкоди він завдає WWE та іншим реслерам, ніж приносить користі Роману та Бладлайном.

Спочатку хілтерн Романа був добре сприйнятий і добре виконаний, особливо коли він об'єднався з Полом Хейманом і врешті-решт змусив своїх кузенів Джея і Джиммі Усо приєднатися до нього. Перший рік чемпіонства Романа став прикладом того, як можна реабілітувати групу реслерів за допомогою сильної сюжетної лінії. Не тільки Роман отримав такий необхідний ковток свіжого повітря, але й власне брати Усо.

Успіх Бладлайну був очевидний з реакції натовпу, продажу квитків та сувенірної продукції. WWE явно зробили правильний вибір, повернувши Романа хілом і давши йому потужний чемпіонський забіг. Вони витратили час на його підготовку, і це принесло свої плоди, оскільки Роман став кращим оратором і, меншою мірою, кращим реслером.

Роман Рейнс не приваблює без чемпіонства?

Роман Рейнс насолоджується величезним пушом, але що б він робив без свого світового чемпіонства? Чи був би він все ще головною фігурою, якою його вважають фанати? Якщо ні, то чому WWE зберігає за ним пояс? Яка кінцева мета WWE і чому так важливо, щоб пояс залишався у Романа, навіть якщо його виступи стають все рідшими і рідшими.

Хоч WWE і виставляє Рейнса найбільшим реслером сучасності, це безпідставне твердження. Як ми бачимо, Роман мало що виконує із традиційних ролей світового чемпіона. WWE може похвалитися всіма його численними нагородами, але якщо він не виконує роль повноцінного чемпіона, його лаври не мають сенсу.

WWE втрачає перспективу

В той час, як Рейнс продовжував свою кар'єру в статусі Всесвітньоного чемпіона, WWE почали втрачати з поля зору суть світового чемпіона - продавати квитки, підвищувати рейтинги, піднімати престиж чемпіонства та перемагати суперників. Ви можете стверджувати, що Рейнс зрушив ситуацію з місця з квитками та рейтингами, але він мало що зробив для піднесення світового чемпіонства чи своїх опонентів. Давайте розглянемо кілька прикладів.

Рейтинги та товари

Коли мова заходить про продаж квитків та рейтинги, загальноприйнятою є думка, що Роман допоміг підняти рейтинги SmackDown та преміальних шоу WWE. Деякі прихильники Романа вважають, що він зіграв важливу роль у рекордних доходах WWE. Його товари добре продавалися, і в якийсь момент продукція Бладлайн була лідером продажів. Однак, наскільки сильно Роман підвищив рейтинги і продажі квитків? WWE має сильний продукт протягом останніх півтора року.

Що стосується загального доходу WWE, наскільки успіх WWE пов'язаний з попитом на живі події після пандемії та загальним успіхом WWE за останні півтора року? Як бачили фанати, обмежений графік Романа означає, що він рідко з'являється на домашніх шоу, а його графік PLE набагато обмеженіший. Якщо Роман відіграє таку важливу роль в успіху WWE, чому WWE так добре себе показує, коли він не з'являється?

Невдача Романа в підвищенні статусу світового чемпіонства

Тривалий чемпіонський забіг - це хороший спосіб підняти як самого реслера, так і його титул. Все пішло шкереберть, коли WWE змусили Романа об'єднати Всесвітнє чемпіонство з чемпіонством WWE на РеслМанії 38. Це був класичний палкий букінг, і в результаті WWE позбавили фанатів RAW можливості бачити на своєму шоу світове чемпіонство. Фанати SmackDown почувалися трохи краще після того, як Роман перейшов на більш обмежений графік.

Хоча фанати чули про можливі сценарії втрати Романом свого титулу (або розділення чемпіонств), нічого не сталося. Натомість WWE довелося створити нове чемпіонство світу, щоб дати фанатам на RAW шанс побачити чемпіона світу. Це було зайвим і знецінило нове чемпіонство, оскільки воно виглядало як втішний приз для RAW. Ми бачимо, що Роман не підвищив рівень чемпіонства, тож як щодо підвищення рівня опонентів?

Неспроможність Романа підняти рівень опонентів

Однією з традиційних ролей чемпіона світу є підняття рівня своїх суперників, або програючи їм, або змушуючи їх виглядати сильними в своїй поразці. Чи можуть вболівальники згадати багатьох (чи всіх, якщо на те пішло) реслерів, яких Роман підняв за час свого довгого рейна? Він, безумовно, поховав деяких з них, як, наприклад, коли він утримав Еджа і Деніела Браяна на РеслМанії 37. Чи виходив хтось із суперників Романа після бою/фʼюду сильнішим, ніж до того, як вступити в нього?

Чи є у WWE якісь плани щодо того, хто забере у нього пояс? У це важко повірити, оскільки компанія мала багато хороших можливостей для того, щоб скинути його з трону. Зрозуміло, що WWE хотіли підняти Рейнса, давши йому тривалий чемпіонський рейн, але після того, як він об'єднав два чемпіонські титули, промоушен мав би обрати суперника, який його здолає, чи то Дрю МакІнтайр на «Забиві на Січі», Семі Зейн на «Шаразі Знищення», чи Коді Роудс на РеслМанії 39.

WWE ходить по тонкому льоду

Навіть якщо WWE нарешті обере переможця, це, ймовірно, буде на РеслМанії. Якщо так, то WWE випробовує долю. Однією з найбільших небезпек продовження тайтл рейна Рейнса є ймовірність того, що він отримає травму або рецидив лейкемії. Якщо Рейнс буде недієздатним протягом тривалого періоду, як WWE впорається з цим? Що, якщо він не зможе повернутися в реслінг? WWE зруйнує можливість Романа передати факел, просто тому, що вважає, що довгий рейн - це все, що потрібно для створення спадщини.

Титульний рейн Романа Рейнса не має сенсу

Титульне правління Романа Рейнса стало безглуздим через його довготривалість і нездатність Рейнса виконати будь-яку з чемпіонський ролей. WWE може тримати титул на його талії протягом наступних п'яти років, і він все одно буде бліднути в порівнянні з багатьма чемпіонами, які передували йому.

Правління Романа стало безглуздим

Ми вже розглянули багато причин, чому титульний рейн Романа має закінчитися, але є ще одна. Однією з найбільших причин, чому Рейнсу слід відмовитися від титулу, є те, що його поєдинки стали безглуздими. Рейнс - страшний на вигляд суперник, і його зображували таким ще з часів його дебюту в "Щиті". Однак те, як він утримує свій титул, кидає виклик правдоподібності. Як неодноразово зазначав WrestleLamia, його поєдинки передбачувані завдяки тому, що Роман покладається на один і той самий набір прийомів - лоу блоу, суддівські бампи і, звичайно ж, втручання ззовні від Бладлайну. Проблема в тому, що WWE не вміє мислити нестандартно, і саме тому поєдинки Романа стали передбачуваними.

Прийняття правильного рішення

У WWE є шанс вирішити проблему з Романом, віддавши пояс Л.А. Найту на Арабському Руднічку. Як би малоймовірно це не здавалося, це дало б Роману перепочинок, а WWE - час для визначення його наступної ролі в WWE. Однак це навряд чи станеться, і чим довше Роман носитиме пояс, тим менше він означатиме, коли він нарешті його програє. Чи згодні ви з такою позицією, чи Роману варто залишити пояс у себе на невизначений час?

Джерело: wrestlelamia.com

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається