UCW Asylum 2.0, 26 випуск

Ми бачимо Пола Хеймана на ринзі, глядачі чірять його. Він починає говорити:

Пані та панове, шановний всесвіт UCW, прошу вашої уваги. Моє ім'я Пол Хейман і я все ще генеральний менеджер найкращого бренду в UCW… Ні, найкращого бренду у всьому світі! Сьогодні ввечері, коли ми зібралися на славетному стадіоні "Олімпійський" у самому серці Києва, мене переповнює величезне почуття вдячності. Дозвольте мені висловити найщирішу подяку кожному з вас за теплий прийом.

Натовп вибухає вигуками і оплесками.

Але сьогоднішній вечір — це більше, ніж просто повернення додому, друзі мої. Сьогоднішній вечір знаменує собою світанок нової ери, повернення до свого коріння. Занадто довго ми блукали шляхами змін, але тепер ми повертаємо собі нашу ідентичність, нашу сутність, нашу спадщину та величну історію.

Аудиторія уважно слухає, ловлячи кожне слово Хеймана. Уся графіка NXT повільно перетікає у зелені кольори, а згодом перетворюється на графіку Asylum 2.0.

З цього дня Asylum 2.0 буде нагадувати нам про наше історичне минуле і направляти нас до майбутнього, наповненого безмежними можливостями. Але і це ще не все. Сьогодні, в оупенері цього шоу, ви побачите матч, який ще ніколи не проводився в стінах UCW. Це абсолютно новий тип матчу під назвою Gauntlet. В ньому зійдуться п'ять учасників з різних команд. Переможець цього матчу здобуде претендентство для своєї команди на командне чемпіонство Asylum 2.0, яке наразі знаходиться у непереможних The Bloodline. А в мейн-івенті ви матимете змогу побачити матч, в якому зійдуться Едвард Мансон та Мустафа Алі, щоб вирішити, хто ж стане першим претендентом на Asylum World чемпіонство. Тож давайте розпочнемо це шоу!

Пол Хейман віддає мікрофон анонсеру і йде з рингу. Шоу виходить на рекламу.


Коли реклама закінчилась, камера проноситься через всю арену ребрендованого Asylum 2.0, натовп гуде від передчуття. Раптом арену поглинає темрява, яку пронизують лише переривчасті спалахи. Музична тема The NOW лунає по всій арені, коли Остін Тіорі, оточений своїм угрупуванням (Кора Джейд, Кармело Хейс, Аксіом, Грейсон Уоллер та Рікошет) виходить на ринг з мікрофоном. Тіорі починає говорити:

Гляньте на це. Здається, Asylum 2.0 щойно став набагато цікавішим, чи не так? Because now, you're looking at the future of this brand, right here in front of your eyes! Ми тут не просто так, ні. Ми прийшли сюди, бо були потрібні Asylum'у. Asylum потребував The NOW, щоб влити в його вени життєву енергію, якої він так потребував. Ми не просто ще одне угрупування. Ми тут не для того, щоб гратися в ігри або потурати вам, вилупкам.

Натовп голосно букає, але Остін лише посміхається.

Shut the f*ck up, you f*cking bastards! Не прикидайтеся здивованими. Ви точно знали, на що йдете, коли The NOW приїхали до вашого міста, до цієї бридкої діри. Ми тут не для того, щоб заводити друзів. Ми тут не для того, щоб завоювати ваше дебільне схвалення. Ми тут, щоб зробити Asylum great again. Ми тут, щоб забрати те, що має належати нам. Пам'ятайте, Asylum — тепер це не просто наш бренд. Це не просто наш дім. Asylum is The NOW. І подобається вам це чи ні, ви всі просто знаходитесь в гостях.

Фанати починають ще гучніше букати. Кора Джейд робить крок вперед, натовп трохи заспокоюється, вона бере мікрофон в Остіна Тіорі та каже:

Знаєте, що жалюгідно? Це ви, фанати, які сидять тут, на цьому, побитому життям, стадіоні, і думають, що вони можуть впливати на те, що відбувається на Asylum 2.0. Що ж, новина для вас, невдахи — ви для нас лише фоновий шум. Нам байдуже на вас. Ми тут для того, щоб робити свою справу.

Натовп букає ще гучніше, Кора Джейд починає злитися.

Продовжуйте букати, продовжуйте скиглити, це нічого не змінить! Asylum належить The NOW, і ніхто з вас нічого не може з цим вдіяти! Тож сидіть склавши руки, стуліть свої ідіотські пельки та дивіться, як ми розбиваємо ваші мрії одну за одною.

Кора Джейд відкидає мікрофон зневажливим рухом зап'ястя і The NOW під свою музичну тему йдуть з арени, поки шоу повільно перетікає в рекламу.


Дюк Хадсон проти Брукса Дженсена проти Хоакіна Вайлда проти Енджела Гарзи проти Елтона Прінса — Gauntlet матч за перше претендентство на командні титули Asylum 2.0

Порядок виходів:Енджел ГарзаХоакін ВайлдДюк ХадсонЕлтон ПрінсБрукс ДженсенПорядок елімінувань:Енджел Гарза елімінував Хоакіна ВайлдаДюк Хадсон елімінував Енджела ГарзуЕлтон Прінс елімінував Дюка ХадсонаБрукс Дженсен елімінував Елтона Прінса

Переможець: Брукс Дженсен

Оцінка: 3


В розкішному ресторані грає італійська музика. В нього заходить Джовані Вінчі та Дон Асайлуму Тоні Ді'Анджело. Власник закладу запрошує їх у VIP кімнату. На столі стоїть пляшка дорогого сицилійського вина та три бокали. Хлопці сідають за стіл та Тоні каже:

Джовані, класно тут у дядька Стефана, чи не так?

Вінчі відповідає:

Ох, тут своя атмосфера, сімейна. Але чому тут стоїть три бокали?

Дон відповідає:

Джовані, у нас сім'я велика та дуже впливова. Про неї багато чого знають на вулицях. Та ходять чутки, що в сім'ї буде поповнення. І це чиста правда. Я хочу представити тобі нового члена нашої великої сім'ї.

В кімнату під італійську музику заходить Ченнінг Лоренцо. Він сідає за стіл та вітається з Доном та Джованні. Ченнінг каже:

Дон, радий бути тут. 

Тоні каже:

Я теж тебе тут радий бачити, Стакс. Радий бачити тебе за цим столом.

Офіціант приносить їм різну італійську вишукану їжу.

Пригощайся, Стакс, у дядька Стефана для нас все безкоштовно. А зараз хочу підняти цей бокал вина за Лоренцо!

Всі вигукують:

За Лоренцо!

Під італійську музику екран темніє.


Трік Вільямс проти Деймона Кемпа — матч один на один

Переможець: Трік Вільямс

Оцінка: 2

Після матчу Брон Брейкер напав на Тріка Вільямса та Даймона Кемпа і побив їх обох

За лаштунками ми бачимо Веса Лі, який гортає фото в своєму телефоні, віт встає зі стільця і раптом в кімнаті потемніло, видно тільки світло з телефона Веса. Ми бачимо, що за Весом стоїть Клоун Джонні. Світло вимикається і Джонні тримає Веса за плече. Вес розвертається та штовхає Джонні. Вес кричить на Джонні:

Що ти бляха тут робиш, я не знаю хто ти і знати не хочу, хворий ти вилупок. 

Джонні встає та хоче вдарити Веса, але хтось схвалив руку Джонні. Камера повертається і ми бачимо, що це Кофі Кінгстон. Кофі каже Джонні:

Так, Джонні, щось ти тут розпускаєш руки. Так от, тримайся подалі від хлопців. Хочеш помахатися, то помахайся зі мною. Якщо не засцяв, то пішли вже на ринг. Рознесу твою розмальовальовану пику і потру її об асфальт. Щоб ти відчув запах поразки та повного пригнічення.

Клоун взяв руку Кофі та потиснув її з усією силою. Він показав лайк та пішов в бік рингу. Кофі та Вес пішли за ним.


Кофі Кінгстон (з Весом Лі) проти Клоуна Джонні — матч один на один

Переможець: Кофі Кінгстон

Оцінка: 1.75


На ринг виходить Владзьо. Арена гучно вітає його. Він пробирається на ринг, бере мікрофон, та каже:

Вітаю всіх присутніх на цьому шоу! Що ж, я прийшов до вас із новинами, і всі вони — лише на мою користь. Коли я прийшов у ці стіни, я довго говорив з керівництвом, обговорював плани і все інше. І, чесно кажучи, я вже тоді міг в той же день піти звідси, зразу ж. Я був з чимось не згодним, що я вам не можу сказати. Але, ми зійшлись на тому, що я матиму контракт на кілька місяців на певних умовах. І, день цього контракту сплив, і результат такий, що... Я перепідписав контракт з UCW! Я задоволений всім, що у мене є і буде в майбутньому. Єдине, що уже в мені нове буде — це нове ім'я. Владзьо — це ваш знайомий, друг, корєш, брат. Але зараз, перед вами — майбутній чемпіон! І цей чемпіон буде вам відомий, як Даррен Форман!

Арена скандує нове ім'я і підтримує Формана. Даррен продовжив:

Дякую за вашу підтримку, це приємно. Ви тепер в курсі всіх подій. Єдине, що мені на сьогодні треба знати — як справи у нашого майбутнього колишнього Asylum Ultimate чемпіона, Романа Мюллера. Я знаю, ти сьогодні тут. Тож, може вийдеш до нас, знову послухаємо твій блок жартів та те, який ти крутий і могутній!

Владзьо попросив у робітника арени стілець, який той йому передав, поставив його по центрі рингу та сів, у очікуванні Мюллера. Грає музична тема Романа Мюллера. На апроні ми бачимо Людвіга Кайзера, він розстилає червону доріжку для Романа Мюллера, бере і мікрофон і каже:

Леді та джентельмени, вітайте гучними оплесками свого єдиного, неповторного, наймогутнішнього рестлера всіх часів, Asylum Ultimate чемпіона — Ромааааааааааан Мюллееееееееееер!

Виходить Роман Мюллер, бере мікрофон і каже:

Даррен Фермер? Вітаю з продовженням контракту. Вибач, якщо я неправильно назвав твоє ім'я. Я просто був зайнятий деякими справами і почув лише, що ти перепідписав контракт та викликав мене до себе. Хочу сказати, що я радий бачити тебе. Ти хотів почути як у мене справи? У мене все чудово, але могло бути краще, якби я мав якусь причетність до підпалу Крокусу. На жаль, там впорались без мене. Але якщо ти хочеш покращити мені настрій, то зроби мені, будь ласка, кави. Чи для чого ти мене сюди кликав?

Даррен посміхнувся, відповівши:

Я як у воду глядів. Ти знову прийшов на відкритий мікрофон, знову пожартував, уже не про актуальне, і не смішно… Ти повне лайно, Мюллер. Твоя затуманена голова не може зрозуміти, ким ти є і де знаходишся. Давай поясню чому я тебе покликав. Ти, як чемпіон, мав зараз вийти, сказати чому ти чемпіон. За які заслуги ти чемпіон. Люди на арені та по ту сторону екрана уже забули, як і коли ти став чемпіоном. Ти їм тільки нагадав чому ти фрік, ще своєю появою на арені. Ти ганьбиш цей титул! Є повно достойних рестлерів цього бренду, хто заслужив дійсно цей титул. Мансон, Уєбальскі. Щоправда, з першим ти ще не стикався, і це добре для твоєї ж безпеки. А другого ти просто виграв хитрістю — нічого оригінального від тебе взагалі. Але зараз ти стоїш переді мною. Мені вже не мало хто перейшов дорогу, і зі всіма ними я розрахувався їхніми ж надертими мордами. А щодо тебе… ти мене попросив смачної кави принести, так? Смачне в мене є, але не кава...

Даррен зненацька накидається на Мюллера. Він хоче вивести Романа на удар коліном, але того рятує Людвіг Кайзер, підставивши себе під удар від Формана. Кайзер отримав потужний удар коліном в голову, від чого вирубився і викотився з рингу. Мюллер підводить Людвіга. Тим часом Даррен помітив титул Мюллера, який той залишив на рингу. Він його взяв, підійшов до краю рингу в сторону Мюллера і Кайзера та підняв над головою. Арена скандує ім'я Даррена Формана. Після чого Даррен кинув титул у Романа Мюллера, викотився з рингу та пішов через глядачів за лаштунки.


Едвард Мансон проти Мустафи Алі — матч за перше претендентство на Asylum World чемпіонство

На початку матчу вийшов лідер The NOW, Остін Тіорі, і сів за коментаторський стіл

Переможець: Мустафа Алі (DQ)

Оцінка: 2.5

Тіорі сидів за столом до моменту, поки не вирішив увірватися в матч та накинутися на Мустафу Алі, матч закінчився по дискваліфікації. Після матчу Тіорі побив Алі, зробив йому ATL та Ataxia, і пішов з рингу

ОЦІНКА ШОУ - 5.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 10 найгірших сюжетних ходів WWE у 2024 році

    2024 рік буде великим роком для WWE, але за межами бізнес-угод, рекордних прибутків тощо, фанатів більше хвилює те, що відбувається на екрані з точки зору букінгу. У 2023 році спостерігалося зростання якості, але все ще спостерігався мікс з точки зору загальних позитивних

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Лукс Нахрюк: превʼю до WWE Payback 2023

    Вже цієї ночі WWE презентує нам «Габелу». Одразу після Літньої Бавовни у компанії запланована подія менших маштабів, яка, здається, не така вже й цікава.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 10 найгірших сюжетних ходів WWE у 2024 році

    2024 рік буде великим роком для WWE, але за межами бізнес-угод, рекордних прибутків тощо, фанатів більше хвилює те, що відбувається на екрані з точки зору букінгу. У 2023 році спостерігалося зростання якості, але все ще спостерігався мікс з точки зору загальних позитивних

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Лукс Нахрюк: превʼю до WWE Payback 2023

    Вже цієї ночі WWE презентує нам «Габелу». Одразу після Літньої Бавовни у компанії запланована подія менших маштабів, яка, здається, не така вже й цікава.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe