10 випадків, коли професійний реслінг використовував ворожнечу з реального життя у своїх сюжетах

Здебільшого, коли фанати бачать сюжетну лінію, що відбувається на рингу, це те, що було створено конкретною реслінг компанією, щоб розважити фанатів. Однак, протягом багатьох років було багато випадків, коли реальні «війни» між людьми були використані для створення сюжетів. Хоча іноді люди щиро не люблять один одного і не хочуть працювати разом, як, наприклад, у випадку Еліти та СМ Панка в AEW. Згодом було використано багато реальних життєвих проблем, і це допомогло фанатам ще більше інвестувати в те, що вони роблять на екрані.

10 Едді Кінгстон і Семмі Гевара

Едді Кінгстон і Семмі Гевара - нещодавній приклад реальної ворожнечі, перенесеної на екрани, про яку змогли дізнатися фанати. Проблеми між ними почалися під час їхнього суперництва, коли Гевара говорив коментарі, які не подобалися Кінгстону, що призвело до сварки за лаштунками. Хоча спочатку суперництво було заморожене, AEW врешті-решт підключилися до нього і додали до нього особисте. Легальна ситуація, з якою вони мали справу, допомогла зробити суперництво набагато інтенсивнішим для людей.

9 Беккі Лінч і Шарлотта Флер

Беккі Лінч і Шарлотта Флер могли колись бути найкращими подругами, але це перетворилося на справжню ворожість між ними, коли їхні стосунки стали надбанням громадськості. Замість того, щоб стримуватися, WWE схилилися до того, що вони більше не подобаються одна одній, і їхній незграбний сегмент про обмін титулів дав це зрозуміти. Інтерв'ю, які вони давали в той час у ЗМІ, лише посилили цей конфлікт, оскільки вони обидві чітко дали зрозуміти, що не є фанатами один одного. Це допомогло їхньому поєдинку, тому що люди вкладали величезні кошти у все, що вони робили на рингу.

8 Скеля і Джон Сіна

Скеля та Джон Сіна - одні з найвідоміших імен в історії реслінгу, тож зіштовхнути їх у суперництві здавалося б простою справою. Однак їхній фʼюд перетворилося на особисту ворожнечу після того, як Сіна в одному з інтерв'ю вилаяв Скелю за те, що той не повернувся до WWE. Двейн врешті-решт зробив це, і вони швидко взялися до роботи. Вже з промороликів було зрозуміло, що між ними існували особисті проблеми, і це одна з причин, чому людям так сподобалося це шоу.

7 Тріпл Ейч і Стінг

Фʼюд між Стінгом і Тріпл Ейчем спочатку почався як звичайна сюжетна лінія, коли Стінг приєднався до компанії, щоб спробувати знищити "Зе Гейма" через свою роль у "Керівництві". Однак WWE врешті-решт підключилася до легітимної війни між WWE та WCW, зробивши це основним мотивом сюжету. WWE та WCW по-справжньому пушили один одного під час Понеділкових війн, і хоча вони вже давно закінчилися, коли з'явилася ця сюжетна лінія, це не завадило WWE використати її в своїх інтересах.

6 Метт Ріддл і Сет Роллінс

Нещодавнім прикладом перенесення реальних війн на ринг стала історія між Сетом Роллінсом та Меттом Ріддлом, яка набула надзвичайно особистого характеру. Все почалося з того, що колишня дружина Ріддла образила Беккі Лінч у соціальних мережах, і WWE вирішила використати це, щоб зіштовхнути їх один з одним. Вони, безумовно, підлили масла у вогонь своєю сюжетною лінією, підштовхуючи один одного особистими зауваженнями, які змушували людей говорити. Це дозволило глядачам брати участь у тому, що вони робили, що зробило перегляд ще приємнішим.

5 Брет Харт і Шон Майклз

Брет Харт і Шон Майклз мали одну з найбільш знакових ворожнеч у реслінгу всіх часів, і головна причина цього полягає в тому, що ситуація була заснована на реальних подіях. Ці двоє чоловіків були полярними протилежностями як люди, і це проявлялося не лише в їхніх екранних образах, але й під час їхньої взаємодії за лаштунками. Вони підштовхнули реальні життєві проблеми між ними в сюжетній лінії, коли вони виступили з деякими дуже особистими зауваженнями на телебаченні, і це одна з причин, чому ця ворожнеча стала такою культовою.

4 СМ Панк і Джеф Харді

Сюжетна лінія між СМ Панком та Джефом Харді була фантастичною, обидва чоловіки працювали на абсолютному піку своєї майстерності в плані персонажів та залучення глядачів. У сюжеті було багато особистих моментів через те, що Панк критикував Харді за його згубні звички, і хоча це те, що Харді вже неодноразово робив у своїх сюжетах, проблеми з Панком були набагато ближчими. Це було тому, що вони обоє щиро не любили один одного. Їхні проблеми в реальному житті стали очевидними, і це допомогло підняти сюжетну лінію на нову висоту, і саме тому вона так запам'яталася.

3 Рік Флер і Мік Фоулі

Рік Флер і Мік Фоулі, можливо, вже були ветеранами, коли у них почалася ворожнеча. Флер вирішив зачепити Фоулі у своїй автобіографії, стверджуючи, що Легенда Хардкору був нічим іншим, як прославленим каскадером. Звісно, Мік не сприйняв це в реальному житті, тому WWE перенесли цю історію на телебачення. Вони посварилися через сторінку в книзі, але це призвело до чудової роботи між ними та одного дуже гарячого матчу, який показав, наскільки добре це може спрацювати, коли все зроблено правильно.

2 Брет Харт і Вінс МакМехон

Монреальський облом - це те, що зі зрозумілих причин створило законну ворожість між Бретом Хартом і Вінсом МакМехоном. Після цього він вирішив покинути компанію, і хоча це зайняло багато часу, WWE врешті-решт вдалося перетворити їхні проблеми на сюжетну лінію на телебаченні. Хоча обидва чоловіки були вже не в найкращому стані, а це означало, що вони не могли виступати на тому рівні, який би подобався глядачам, це не завадило емоціям бути присутніми на рингу. Вони підняли свої проблеми один проти одного, і це чудово спрацювало.

1 Мет Харді та Едж

Найяскравішим прикладом перенесення реальної війни у професійний реслінг стала ворожнеча між Еджем та Метом Харді. Вони були залучені в любовний трикутник після того, як Літа закрутила роман з Еджем, зраджуючи Харді. Це стало загальновідомо, оскільки Харді не стримував своїх почуттів. WWE врешті-решт скористалися цим і перетворили це на справжню сюжетну лінію, за якою було неймовірно цікаво спостерігати. Вони нічого не приховували і робили всі свої матчі схожими на справжні бої. Це було особисте і справжнє від початку до кінця, що є однією з причин, чому це суперництво так запам'ятовується.

Автор: Matthew Wilkinson

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається