UCW NXT, 24 випуск

Шоу починається з того, що на арену прибуває автомобіль. Водій відкриває двері й звідти виходять Грейсон Уоллер та Рікошет. Їх зустрів сам Пол Хейман та вони разом пішли до них у кабінет. Прямо біля дверей кабінету їх зустрічають Тоні Ді'Анджело та Джовані Вінчі. Тоні каже:

Привіт, ви тут новенькі? Ну типу The NOW. Я думаю, ви зрозуміли. Хотів запитати, що ви тут забули? Ви вирішили приєднатися до бренду NXT, бо на RAW у вас нічого не вийшло? Ха-ха-ха, панове. Можу сказати, що у нас і так ростер переповнений гарними командами. Такими як ми з Вінчі. А другосортні нам тут не потрібні. Тож, Хеймане, можете провести їх назад до автомобілю. І хай їдуть собі подалі звідси. А тепер, я хочу попросити Пола виділити нам пару хвилин. Хотів побалакати про тайтл-шот на командні титули.

Пол Хейман:

Завжди приємно вести ділові дискусії з кимось настільки... чітким, як ви. Я так розумію, що ви прагнете забезпечити титульний матч для D’Angelo Family. Але в мене є краща ідея. Давайте не просто погодимося на прямий тайтл-шот. Давайте зробимо його цікавим, давайте зробимо його переконливим.

Тоні Д'Анджело здивовано питає:

Про що ти говориш?

Пол Хейман:

Як щодо того, щоб зробити з цього щось таке, про що Всесвіт NXT буде говорити тижнями? Я пропоную матч, змагання між двома найперспективнішими командами. The NOW проти D’Angelo Family. Ті, хто переможуть — стануть першими претендентами на командні титули NXT.

Тоні Д'Анджело:

Ох. Не думали ми про таке. Але ми згодні. Я завжди люблю закривати такі угоди. 

Тоні та Пол потиснули руки. Рікошет протягнув руку Тоні. Але Ді'Анджело поклав руку на груди та сказав:

З вами сьогодні ще зустрінемось, новачки.

Пол Хейман:

А зараз, якщо не заперечуєш, мені треба обговорити деякі справи з нашими гостями.


На ринзі ми бачимо світового чемпіона Asylum Кріса Джеріко:

Я повернувся, крихітко! Це був складний час, травма була настільки серйозною, що я думав, що все... Це кінець моєї великої кар'єри. Але в мене був стимул для повернення — це мій титул. Титул, який, поки я був на лікарняному, ганьбився Броком Леснаром. І я повернувся ще кращим, ніж був для того, щоб повернути те, що належить мені по праву! [в оригіналі промо російською мовою]

Звучить музична тема Брока Леснара. Він виходить до рингу, обходиться його довкола, дивлячись на Джеріко. Застрибує на рампу і перелазить через канат. Підійшовши до Кріса він злісно посміхається, підіймаючи догори титул. Потім підходить до канатів, показуючи фанатам хто тут чемпіон, і нарешті бере мікрофон:

Що ти тут розтинаєшся, русачку? Чи ти мову рідну забув? Вже краще б польською щось казав, не так огидно було б.Ти найнікчемніший головний чемпіон, якого колись бачив світ. Навіть рейн Дрю був кращим за твій. Тож я рекомендую тобі стулити пельку, і повертатися на свій обісраний і обісцяний бренд. А, вибач, це ж на SmackDown за головне чемпіонство змагалися пердуни. Хоча і RAW не краще. Немає в UCW кращого бренду за NXT, і немає кращого чемпіона, ніж я, Брок Леснар! Дивно, що ти ще не всцявся від страху, стоячи на ринзі зі мною, це, певно, коштувало тобі титанічних зусиль. Тож забирайся геть звідси, і навіть не смій щось патякати про мій титул.

На ринг виходить Пол Хейман:

Пані та панове, сьогоднішній вечір — не просто вечір. Сьогодні я представляю вам не одну, а дві найбільш знакові фігури в історії професійного рестлінгу. З одного боку, у нас повернувся перший Asylum World чемпіон.

Ми чуємо вигуки в натовпі.

А з іншого боку, the reigning, defending conqueror, the beast of NXT, Брок Леснар!

Ми чуємо змішану реакцію натовпу з оплесками Леснару.

Панове, у вас обох є дещо спільне. Ви бачите, ви обидва поділяєте задоволення бути клієнтами найкращого адвоката в UCW.

Дехто букає, дехто чірить.

Давайте не будемо ходити довкола. Я тут, щоб зробити заяву. Цієї суботи, на NXT WarGames, ми станемо свідками зіткнення титанів, зіткнення его, війни за перевагу. Цієї суботи Кріс Джеріко та Брок Леснар підуть на війну за беззаперечний титул чемпіона NXT!

Вигуки посилюються

О так, це не просто матч, це видовище, подія, коронація величі. Ви станете свідками блиску Джеріко та жорстокості Леснара. NXT WarGames закарбує своє ім'я в історії, і ви будете там, щоб стати свідками народження беззаперечного чемпіона!

Глядачі починають чантити "This is awesome!"

Отже, глядачі NXT, будьте готові. Субота — це світанок нової ери. І пам'ятайте, мене звати Пол Хейман, і я все ще генеральний менеджер найкращого бренду в UCW!

Після цих слів шоу вийшло на рекламу.


Натан Фрейзер проти Пола МакКалістера — Extreme Rules матч

Переможець: Пол МакКалістер

Оцінка: 2.75


Нам нагадують як закінчився відеоролик за участі Los Lotharios:

Сантос витягнув пістолет та направив його на Енджела. Раптом всі відволіктись на машину, яка заїхала у двір. З неї вийшов хтось в масці та направив свій пістолет на Зеліну Вегу. Придивившись, усі зрозуміли, що це Драгон Лі. Він каже:

Сантос. На рахунок 3 ми опускаємо пістолети. 1… 2… 3

Всі опустили пістолети. Драгон каже:

Слухайте, що б не сталося, я не хочу кровопролиття. Я бачу, що між вами якась своя війна. Тож скажу так. Ми — реслери, а на якісь вбивці. Тож хочу запропонувати розібратися в усьому в нашому стилі. Вас троє проти мене, Енджела та Умберто. War Games!

Драгон підійшов до Сантоса та протягнув руку. Сантос подивився на Драгона і сказав:

Зустрінемось в матчі, мучачо.

Сантос, Хоакін, Рауль та Зеліна сіли в машину та поїхали. Драгон підійшов до Енджела та Умберто і сказав:

Добре, що ви натиснули тривожну кнопку. Я не знаю, що могло бути з вами. Ці розбірки картелів вже дістали мене!

Енджел та Умберто обійняли Драгона та вони разом пішли всередину їх маєтку.


Седрік Александр проти Тайлера Бріза — матч один на один 

Переможець: Седрік Александр

Оцінка: 2.25


Після матчу Седрік сів на центрі рингу і каже:

О так, я повернувся. Можливо люди вже не пам'ятають мене. А ті, хто пам'ятають бачили мене зі стільцем у руках. Як бачите, зараз у мене його немає. Хочу звернутися до всіх людей які там, за лаштунками. Ви не можете затягнути мене у пекло. Бо я вже там. Ми усі вже там. І я в пеклі король.

Шоу вийшло на рекламу.


За лаштунками стоять Владзьо, Кофі, Едвард та балакають. Владзьо каже:

Так, нам потрібен ще один учасник у матчі з шизоїдами, тому пропонуйте свої варіанти. У мене вже є пропозиція, але, думаю, ви не погодитесь. Я пропоную мого ментора, Тайлера Бейта. Я розумію, він ще не повністю готовий, але він буде битись пліч-о-пліч, як це потрібно. Він це уже недавно зміг довести у нашому матчі з італійцями. Він справжній британський брутальний ветеран рестлінгу.

Едвард починає:

Владзьо, я поважаю твій вибір, але Тайлер Бейт не в тому стані, який нам потрібен для WarGames. Він воїн, без сумніву, але ми не можемо ризикувати, він може посилити свою травму. Нам потрібен хтось, хто не просто загартований у боях, а хтось, хто готовий на сто відсотків до WarGames матчу. У мене є дехто. Той, кого я маю на увазі, не просто готовий, він голодний. В його очах горить вогонь, він прагне щось довести, а яка нагода може бути краще, ніж WarGames? Насправді я вже зв'язався з ним. Я зателефонував, і скажу вам, що він більш ніж готовий прийняти виклик.

Владзьо та Кофі обмінюються заінтригованими поглядами

Йому потрібно звести рахунки з керівництвом, довести їм, що він ще не закінчив з ними, а WarGames — це полотно, на якому він збирається показати їм це.

Хлопці потисли руки та розійшлись. На задньому плані ми бачимо Рікошета та Грейсона Уоллера, які підійшли до Девіда Вайта та почали розмову.


Т-Бар проти Брона Брейкера — Extreme Rules матч 2 з 3 утримань

Переможець:

Оцінка: 3.75


На ринзі стоїть стіл із контрактом, з двома стільцями, і Полом Хейманом біля нього. Звучить музика Кіллера Уєбальскі і він виходить на ринг. Бере папку з контрактом і одягає на нього обкладинку з прапором України. Також змінює стержні в ручках на жовто-блакитні. Після цього знімає з Пола Хеймана його краватку, і вдягає йому нову, також жовто-блакитну. Каже Хейману: 

Слава Україні!

Той відповідає:

Героям Слава!

Кіллер потискає руку Хейману і бере мікрофон і каже глядачам:

Добрий вечір, Україно! Слава Україні!

Глядачі:

Героям Слава!

Кіллер:

Слава нації!

Глядачі: 

Смерть ворогам!

Кіллер:

Україна!

Глядачі: 

Понад усе!

Кіллер:

Будьмо, будьмо, будьмо!

Глядачі:

Gay, gay, gay!

Кіллер:

Радий вітати вас, улюблена публіко! Сьогодні історичний день. Після підписання цього контракту, Мюллера очікує матч проти мене. І я не буду битися за себе, заради чемпіонства. Ні! Я буду битися заради тебе, Україно! Заради Вас, українці! Як б'ються з ворогом наші славні воїни! Слава ЗСУ!

Глядачі:

Слава ЗСУ!

Кіллер:

Я повинен, заради Вас усіх забрати титул у нациста, щоб обличчям бренду була людина з дійсно українськими націоналістичними поглядами. Так, Україна — це Європа. І ми вдячні Німеччині за допомогу. Але ми вільна країна, і незалежна. І ми не дамо жодного клаптика своєї території ні русні, ні будь-кому іншому! Україна не буде ні маленькою паРашею, ні маленькою Німеччиною!

Після цих слів Кіллер бере контракт і підписує його, але звучить музична тема Романа Мюллера, він виходить супроводі Людвіга Кайзера. Людвіг Кайзер каже:

Леді та джентельмени, зустрічайте гучними оваціями Ultimate Asylum чемпіона — Ромаааааааан Мюююююллеееееер!

Роман Мюллер з титулом виходить на ринг, дивиться у вічі Кіллеру, підписує контракт і, сміючись, каже:

Смішно… Смішно з вас, фани Кіллера. Він вас дурить, щоб ви його підтримували. Ви погляньте на цю брехливу пику. Ви скажете, що я теж, як і Кіллер, просто патріот своєї країни, і ви в чомусь будете мати рацію. Але різниця в тому, що мої любі фанати проживають далеко звідси й мені не було б сенсу брехати тим, кого тут і близько нема. А Кіллер саме дурить вас, тому що він без вас — ніхто! Він потребує уваги та підтримки від таких наївних бовдурів як ви. Я нічого не маю проти України, мені подобається ця держава. Але ваш улюбленець підписав собі смертний вирок, а не контракт на поєдинок зі мною. Кіллере, твоя казочка закінчується і скоро прийде сумний кінець!

Роман Мюллер дістає з кишені пістолет, Пол Хейман і Кіллер злякались, але виявилось, що це запальничка і Роман Мюллер просто закурив сигару на ринзі. Після цього він розвернувся і пішов за лаштунки.


The NOW проти D’Angelo Family — Tornado Tag матч за перше претендентство на командні титули Asylum

Переможці: D’Angelo Family

Оцінка: 4.25


На ринзі стоїть Пол Хейман та The Schism. Кожен з учасників поставив підписи в контракті та чекають на появу Едварда, Кофі та Владзьо. Звучить музична тема Едварда. Він виходить на рампу. Звучить музична тема Кофі Кінгстона. Він стає біля Едварда. Владзьо виходить теж під свою музичну тему та стає біля Едварда. Вони разом попрямували на ринг. Стоячи на ринзі, всі троє підписали контракт. Пол Хейман каже:

Едвард, Кофі, Владзьо, бачите, правила WarGames диктують команду з чотирьох осіб. І час має вирішальне значення. Я дав вам завдання — знайти четвертого учасника до кінця цього випуску. Час вийшов, панове. Ви обрали когось, чи я маю це зробити?

Едвард, Кофі та Владзьо стоять на ринзі єдиним фронтом. Едвард робить крок вперед і каже:

Пол, ми не з тих, хто відступає перед викликом, і будь певен, ми знайшли нашого четвертого учасника.

Едвард посміхається, киваючи в бік вхідної рампи, коли на арені лунає знайома музична тема. Арена темніє, і музика посилюється, коли на рампу виходить четвертий учасник команди. Ми бачимо занепокоєння на обличчі Пола Хеймана.

Мустафа Алі, — оголошує Едвард. Мустафа Алі виходить на ринг, стоячи поруч з Едвардом, Кофі та Владзьо та підписує контракт на матч. Після цього шоу виходить з ефіру.


ОЦІНКА ШОУ - 6/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 10 речей, які ви більше ніколи не побачите в NXT

    WWE постійно змінюється та адаптується, щоб продовжувати розважати фанатів, і це стосується також NXT. Підготовча площадка компанії виявилася дуже популярною протягом багатьох років, але за цей час жовтий бренд зазнав чимало змін…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Як змінювався кейс "Гривня в банці"

    Поки в повітрі витає невідомість, щодо того, хто з суперзірок WWE буде коронований "Пан і Пані Гривня в Банці" цими вихідними, ми пропонуємо згадати як саме змінювався дизайн омріяного кейса.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Прогнозування наступних 10 реслерів, які перейдуть з AEW до WWE

    Хоча Джейд Каргілл ще не з'явилася на шоу WWE, колишня чемпіонка TBS підписала контракт з компанією після того, як її зобов’язання в AEW підійшли до кінця. Це велика втрата для AEW, і вона стала другим відомим ім'ям після Коді Роудса, яка перейшла працювати на конкурента.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 10 речей, які ви більше ніколи не побачите в NXT

    WWE постійно змінюється та адаптується, щоб продовжувати розважати фанатів, і це стосується також NXT. Підготовча площадка компанії виявилася дуже популярною протягом багатьох років, але за цей час жовтий бренд зазнав чимало змін…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Як змінювався кейс "Гривня в банці"

    Поки в повітрі витає невідомість, щодо того, хто з суперзірок WWE буде коронований "Пан і Пані Гривня в Банці" цими вихідними, ми пропонуємо згадати як саме змінювався дизайн омріяного кейса.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Прогнозування наступних 10 реслерів, які перейдуть з AEW до WWE

    Хоча Джейд Каргілл ще не з'явилася на шоу WWE, колишня чемпіонка TBS підписала контракт з компанією після того, як її зобов’язання в AEW підійшли до кінця. Це велика втрата для AEW, і вона стала другим відомим ім'ям після Коді Роудса, яка перейшла працювати на конкурента.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe