Огляд шоу NXT “Кип’яток“ 2023

У сьогоднішньому шоу Кармело Хейс захищатиме титул чемпіона NXT проти Веса Лі, а Дракон Лі та Лайра Валькірія об'єднаються, щоб протистояти "Брудному" Дому та Рії Ріплі у змішаному командному бою. Нейтан Фрейзер і Ноам Дар нарешті вирішать свої розбіжності щодо того, хто є власником Кубку Спадщини, Трік Вільямс надере очко Смоктунову, Айві Найл і Ава зійдуться в поєдинку, а Фон Вагнер спробує здолати Барона Корбіна. Це велике шоу, яке обіцяє багато хорошого реслінку, тож сподіваємося, що буде цікаво.

Ми починаємо з відео, де Стекс дзвонить Тоні Д'Анджело і каже, що у них виникла ситуація, яку потрібно вирішити. Тоні каже, що йому вже занадто жарко, тому Стекс стрибає в басейн. Тоні наказує "Сім'ї" наздогнати його. Потім вони плавають у басейні і парарельно оглядають майбутні поєдинки з шоу. З'являється Біг Енг з дівчатами, і Стекс та Тоні запрошують їх на вечірку. Одна з дівчат запитує Біг Енґ, на кого вона б поставила в головному бою, і та відповідає, що на Веса Лі. Тоні каже, що на обох хлопців ставлять великі гроші, і Стекс вважає, що Лі зірве великий куш. Тоні каже, що літо добігає кінця, і виголошує тост за “Кип’яток“.

Смоктунов переміг Тріка Вільямса

Тут без слів… Трік ти розчарував нас

Тайлер Бейт медитує за лаштунками, коли заходить Натан Фрейзер. Бейт каже, що Дабба-Като завдав йому болю минулого тижня, і сьогодні він розбирається з цим. Він каже, що це було жорстоко, але сьогодні мова йде про захист Кубка Спадщини. Фрейзер каже, що знає, заборгував Бейту, тому він дасть йому наступший тайтл-шот на Кубок після сьогоднішнього вечора. Бейт каже, що настав час розібратися з аферами Мета-четвірки.

Рія Ріплі та Домінік за лаштунками. Рія запитує, що вони роблять сьогодні ввечері, і Дом каже: "Карати". Заходить Мустафа Алі, і Ріплі запитує, що він тут робить. Алі каже, що бажає їм удачі і каже, щоб вони зламали ногу - особливо Домініку. Він хоче, щоб Дом зламав собі ногу на мільйон шматочків, щоб його вигнали з NXT. Дом каже, що йому байдуже до NXT, його хвилює лише Мамі. Рія каже Алі, що у нього є 10 секунд, щоб забратися геть, перш ніж вони покажуть йому, що станеться з Лайрою і Драконом Лі сьогодні ввечері. Алі востаннє буркнув, що вони вже звикли до 10 секунд, і пішов.

Айві Найл перемогла Аву

Нема про що говорити, матч тривав трохи більше 2 хвилин. Те, що ми отримали від Ави, було, м'яко кажучи, не дуже.

Після матчу Скізм оточує ринг, і Айві починає відбиватися від них. Вона хапає Аву, але члени Скізму витягують її з рингу і забирають геть.

Вес розмовляє по телефону, як в цей момент приходить до нього смоктунов. Вес запитує, чи все гаразд, і той каже, що все добре, тому що він переміг Тріка. І він знайде свою долю як чемпіон NXT. Вес каже, що він розуміє, що сьогодні ввечері відбудеться матч за титул чемпіона NXT, так? Каже, що йому нічого не було призначено, але він сам створив свою долю. Сьогодні він поб'є Хейза і знає, що йому доведеться мати справу з смоктуновим, але він з нетерпінням чекає цього - як чемпіон NXT.

Ноам Дар переміг Нейтана Фрезера і став НОВИМ чемпіоном Кубка Спадщини

Перший раунд закінчився з рахунком 0-0. В другому раунді в рингсайді появився Дабба Като, який атакував Тайлера Бейта. На це відволікся Фрезер чим і скористався Дар. Рахунок 1-0. Третій раунд ситуації не змінив. В четвертому раунді Нейтан зрівняв шанси і тепер рахунок 1-1. П’ятий раунд знову без змін на чиюсь користь. Останній раунд вигризає Ноам Дар. Зірковий матч, як і слід було очікувати. Ми мали двох чудових виконавців, які демонстрували першокласний реслінг. Дар відновив свою впевненість.

Ава каже, що завдяки хоробрості двох її послідовників вона була врятована. Вона каже, що Айві намагалася покінчити з нею, і якщо вона цього бажає, то вона знає, де її знайти.

Тіффані Страттон тут! Вона каже, що літо Tiff-Tiff добігає кінця, і воно було спекотним. Воно почалося на шоу Поле Битви, де вона стала чемпіонкою, а потім захистила свій титул проти Теї Хейл на Золотий Лихоманці і Великому Українському Дебоші. А коли літо добігає кінця, наближається осінь Тіфф-Тіфф, тож вона збирається зробити її набагато краще. Але як це можливо? Вона, по суті, ідеальна чемпіонка. А досконалість лякає деяких людей, але коли ти тут, досконалість приходить легко.

Вона каже, що титул нікуди не дінеться, і вона збирається стати найкращою чемпіонкою NXT серед жінок усіх часів - кращою за Бейлі, Аску, Беккі Лінч і Шарлотту Флер. Вона залишиться в "Тіффі-Топі".

ЇЇ перериває Джіджі Долін, яка каже, що поки вона в Тіффі-Toпі, зробіть нам усім послугу і заткніть пельку. Вона каже, що вмирає від бажання побачити падіння Тіффані і її падіння як чемпіонки NXT серед жінок. Долін каже, що вона наступна суперниця Тіффані, а чемпіонка відповідає, що офіційно відмовляється. Вона каже, що Джіджі не заслуговує на шанс протистояти їй, і каже, що востаннє, коли Тіффані захищала свій титул, вона здалася.

Тут з'являється Кіана, яка каже, що Джіджі не заслуговує на титул. Її рекорд перемог і поразок такий же поганий, як і її шанси перемогти Тіффані. Кіана каже, що Джіджі не заслуговує на шанс, але ось Кіана заслуговує. Тіффані каже, що це грубо, але виходить Блер Деввенпорт і каже, що вони можуть сперечатися про те, хто чого вартий, але її це не хвилює. Це було жорстоке літо для жінок завдяки Блер Девенпорт. Вона каже, що заслуговує на тайтл шот. Джіджі каже, що для того, щоб претендувати, Блер має пройти чергу. Блер каже, що Джіджі не хоче з нею зв'язуватися, тому що вона буде бити її обличчям доти, доки брат не впізнає її.

Тіффані каже, що збирається відмовитися, бо ситуація виходить з-під контролю - і тут з'являється Роксоланка! Вона здивована, що Блер роззявляла рота, коли вона кинула Блер крізь стіл і стільці на Українському Дебоші. Вона каже, що має щось сказати Тіфф - і прибиває її! Це перетворюється на бійку.

Дрю тренується з Демпсі та Кемпом, коли заходить Майлз Борн. Дрю запитує, чи він не втомився, і той відповідає, що ні. Дрю каже, що це добре, бо ми тут не втомлюємося. Демпсі підходить до Борна ззаду і душить його.

Ава повертається і каже, що з кожною секундою стає все очевиднішим, що Айві - боягузка. Зз'являється Найл, і Ава каже хлопцям схопити її. Вони знімають маску і виявляють, що це Брати крід, вони хапають Аву, і Джуліус каже, що якщо вони хочуть знову побачити її, то Скізм змагатимуться у поєдинку з Братами Крід, де у разі перемоги - їх поновлять. І це буде бій у клітці.

Мета-четвірка святкує за лаштунками, і Джакара каже, що фальшивому правлінню Фрейзера прийшов кінець. Підходить жінка і каже, що комітет Кубка Спадщини вручає Дару нагороду. Ора читає його і вітає Дара з перемогою. Далі каже, що наступного тижня стартує міжнародний турнір з восьми чоловік, переможець якого отримує шанс поборотися проти Ноама Дара за Кубок на шоу No Mercy. Дар радіє, що йому не доведеться захищати титул до цього шоу, і каже, що вони їдуть до Каліфорнії.

Драгон Лі і Лайра Валькірія перемогли Рію Ріплі і Домініка Містеріо

Ще один до біса хороший матч. Він значною мірою покладався на Лайру та Рію, і вони дуже добре працюють разом. Перемога дає Лі імпульс до ймовірного матчу-реваншу за Північноамериканське чемпіонство.

Мело стоїть за лаштунками, до нього підходить Трік і запитує, чи він готовий. Чемп каже, що готовий. Трік каже, що сьогоднішній вечір почався з нього, а закінчиться з Мело. Перший захист титулу без Вільямса. Трік запитує, чи звинувачує Хейс його в неоднозначному захисті чемпіонства на Великому Українському Дебоші. Хейс відповідає що ні.

Тіфф знаходиться з Маккензі і каже, що не задоволена тролями в інтернеті (раніше вона говорила, що Беккі Лінч була чемпіонкою НХТ). Також вона не в захваті від того, що Перес атакувала її. Тіффані анонсує чотирьохсторонній поєдинок між Долін, Перес, Девенпорт і Джеймс, які вияснять хто буде змагатись за жіноче чемпіонство.

Матч між Фоном Вагнером і Бароном Корбіном так і не почався

Корбін напав на Вагнера під час його виходу. Після того, як Вагнер відбився і вдарив Корбіна в стійку рингу, він отримав деяку перевагу. Вагнер розщищає коментаторський стіл, але Корбін зупиняє його і проводить бекдроп. Після цього він мав намір поквитатися з менеджером Фон Вагнера, але той був врятований своїм підопічним. І ось Вагнер намагається провести пауербомбу на стіл, але неочікувано йому проводить гарпун Брон Брейккер.

Джо Гейсі каже, що Брати Крід не мають моралі і заплямували чистоту Скізму. Для чого? Щоб спробувати відновити свою кар'єру? Гейсі каже, що вони нічого не зроблять, а ще погоджується на матч в клітці.

Дайжак розлючений тим, що Едді Торп коштував йому поєдинку за претенденство №1 минулого тижня, і каже, що йому не потрібно дивитися на зірки чи щось таке, щоб передбачити майбутнє Едді. Він каже, що за сім днів він зламає тіло і дух Едді.

Беккі Лінч написала у Твіттері, що вона ще не була чемпіонкою NXT серед жінок - поки що.

Нам анонсують матчі на наступний тиждень:

  • Матч за претенденство #1 на титул чемпіонки NXT: Роксоланка Перес проти Кіани Джеймс проти Блер Девенпорт проти Джіджі Долін

  • Брати Крід проти Даяд командний матч у сталевій клітці

  • Початок Глобального турніру за претендество на Кубок Спадщини

Кармело Хейс переміг Веса Лі і захистив чемпіонство NXT

Досить хороший, міцний поєдинок. Хлопці виклались на повну. Десь читалася перемога Кармело, але все одно хлопцям вдалося створити напругу в матчі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається