UCW SmackDown, 105 випуск

Грає музична тема Курта Енгла. Він виходить на рампу з кейсом та мікрофоном в руках, натовп кричить "YOU SUCK!". Він каже:

Труф. Я маю дещо тобі сказати.

Натовп: "ШО?"

Я виграв цей кейс гідно.

Натовп: "ШО?"

Бо я найкращий з тих, хто був в матчі.

Натовп: "ШО?"

Я переміг Хурікейна чисто, бо я найкращий рестлер в цій компанії.

Натовп: "ШО?"

А він просто невдаха, як і всі інші.

Натовп: "ШО?"

І ще дещо, Труф.

Натовп: "ШО?"

Вітер удачі не ґвалтував мене в сраку.

Натовп: "ШО?"

Все було по взаємній згоді.

Натовп: "ШО?"

І я набрав його в сраку стільки…

Натовп: "ШО?"

Що випержу його тобі в обличчя на SummerSlam.

Натовп: "ШО?"

І знаєш шо, Р-Труф?

Натовп: "ШО?"

Я поставлю цей кейс на кін тільки при одній умові.

Натовп: "ШО?"

Якщо ти влаштуєш нам матч за цей кейс в мейн-івенті SummerSlam...

Натовп: "ШО?"

Бо я маю бути тільки в мейн-івенті.

Натовп: "ШО?"

Бо я найкращий рестлер.

Натовп: "ШО?". Енгл кричить глядачам:

Замовкніть!

Натовп: "ШО?"

А зараз, Труф, я хочу сказати дещо про тебе.

Натовп: "ШО?"

Те, що можна побачити одразу, глянувши на тебе.

Натовп: "ШО?"

Це написано у тебе на обличчі.

Натовп: "ШО?"

І проявляється в тому, як ти одягаєшся.

Натовп: "ШО?"

Як виглядаєш.

Натовп: "ШО?"

І як поводишся.

Натовп: "ШО?"

Труф, річ у тім, що ти належиш до однієї групи людей...

Натовп: "ШО?"

Це видно одразу.

Натовп: "ШО?"

Ти — репер.

Натовп: "Єєєєєє"

Тільки типовий репер одягне такі штани.

Натовп: "ШО?"

Вони жахливі.

Натовп: "ШО?"

Тому ти й не чемпіон.

Натовп: "ШО?"

Бо чемпіони носять трико.

Натовп: "ШО?"

А я чемпіон.

Натовп: "ШО?"

Я призер Олімпійських ігор.

Натовп: "ШО?"

І майбутній головний чемпіон цієї компанії.

Натовп: "ШО?"

А зараз, Труф, здрисни з мого рингу, безтактний репер.

Натовп: "ШО?"

Бо в мене матч.

Натовп: "ШО?"

І я зараз на прикладі одного аніме покажу тобі, що буде з тобою на SummerSlam.

Натовп: "ШО?"

Так, я трішки напержу йому в обличчя також.

Натовп: "ШО?"

Але для тебе я залишу найкраще.

Натовп: "ШО?". Грає музична тема Акіри Тозави

Курт Енгл проти Акіри Тозави — матч один на один

Переможець: Курт Енгл

Оцінка: 1.5

Дрю Макінтайр виходить на арену не дуже задоволений після слів Двейна Джонсона й арена стає темною, глядачі не розуміють що відбувається, коментатори підозрюють, що Дрю дуже сильно хоче відповісти Року на його слова, які були сказані минулого тижня:

У мене є питання, Дуейне, чим ти займався всі ці роки? Я згадую як ти раніше тримав український титул і сам же мені його програв. Будь обережнішим зі своїми амбіціями, ти сам пам'ятаєш, що я тебе колись побив за український титул і ти мені його програв. І ти будеш мені заявляти, щоб я був акуратнішим зі своїми амбіціями? Де ти був весь цей час, поки я, чорт забирай, пахав на цьому, чорт забирай, рингу?! Ти думаєш, прийшов зі свого чортового Голлівуду і будеш ставити мені вказівки? Ні, це я буду тобі ставити вказівки, я найкращий рестлер цієї компанії, а ти жалюгідна подоба зірки, тож будь ти акуратнішим, поки тримаєш головний титул компанії. Ти виглядаєш зараз як посміховисько. Тоді я не міг тобі відповісти, але хочу попередити з приводу амбіцій. Дивись як би ти не програв. Дивись як би не впав униз, Дуейне Джонсоне. Безсумнівно, ти вважатимеш, що ти легенда, але ти не досяг таких висот, яких досяг і я. Просто знай, Джонсоне, я один із найкращих і я робитиму все, щоб забрати в тебе світовий титул UCW, а поки що, Скеля, носи титул, поки можеш, згортайте це лайно.
————————————————————
СМ Панк та Міз виходять до рингу з мікрофонами та СМ Панк починає говорити:

Глядачі п’ятничного SmackDown, перед вами новоутворена, але вже найпотужніша команда в історії цієї компанії “Better Than You”! Я гадаю, що нам не обов'язково нагадувати наскільки ми були краще минулого тижня, більше доведення не потребує факт того, наскільки наш рівень перевищує рівень будь кого у цьому дивізіоні. Ми краще за будь якого суперника, і найважливіше для мене те, що ця думка була донесена. Але, постійно казати слово "ми" звучить не так поважно. Я і Міз, ось хто кращі за весь таг тім цього бренду. І я маю це сказати сказати вслух, без мого командного партнера це не було б можливо… Не можливо що? Не можливо було б так швидко отримати матч за командні титули на цьому SummerSlam! Але було б не гарно не дати слова і моєму сокоманднику, тож, Майк, є що сказати?

Міз:

Дякую, Філ. Знаєш, я дуже радий, що ми змогли знайти спільну мову та об'єднатись у команду. У стінах UCW я стояв пліч-о-пліч з багатьма рестлерами – Ей Джей Стайлз, Сет Роллінс, Джон Моррісон, Батіста, але з часом я починав усвідомлювати, що всім їм далеко до нашого з тобою рівня, бо у всій компанії є лише два обличчя, що здатні ідеально виконувати будь-які ролі. Саме тому я і впевнений, що саме ми станемо наступними командними чемпіонами SmackDown і покажемо всім, що означає володіти цими титулами! Хто б не були нашими суперниками – Hammer Club, чи хтось інші, ми не залишимо від вас і мокрого місця, бо ми Better Than You, ми Better Than Everyone!

Звучить музична тема Стоун Колд Стіва Остіна, він виходить на рампу з мікрофоном у супроводі The O.C. (Люка Геллоуза та Карла Андерсона) і каже:
Я вже втомився виходити на цю довбану рампу та розповідати пихатим реслерам, де їх місце та нагадувати хто заправляє цим шоу. Хлопці, Міз і Панк, я гадки не маю з чого ви взяли, що вже стали першими претендентами. Чесно кажучи, мені й байдуже як саме відбувається ваш процес мислення. Скажу одне, ось ці два бездарні молодики теж хочуть битися за командні чемпіонства на SummerSlam, а я, не хочу більше ні секунди витрачати на цю всю справу, тож зробимо так. Ви,

Показує на Міза і Панка

Два бовдура, проти вас,

Показує на The O.C.

Двох бовдурів, сьогодні, тут і зараз за перше претендентство. Питання?
Панк починає говорити:
Так, вони є, і їх багато. Хто це взагалі? Коли вони тут були останній раз, Стіве?
Стів Остін відповідає:
WHAT?
Панк:
Я кажу, хто ці два..
Стів:
WHAT?
Панк:
..два вилупка, які..
Стів:
WHAT?
Панк:
..питань немає, Генеральний ти Глушман.
Стів:
Ну от і чудово, починайте. 

Стів Остін дивиться на The O.C., які дивляться на нього і каже:
чого ви дивитесь на мене? Пішли-пішли.

The O.C. проти Better Than You — командний Tornado Tag матч за перше претендентство на командні титули Genesis

Переможці: Better Than You

Оцінка: 4.5

На арену виходить Роб Ван Дам. Фанати скандують його ім'я. РВД на рингу починає говорити:

Позаминулого тижня я отримав поразку проти такого собі, Томмасо Чампи. Я це визнаю. Я вже не молодий, хоч і не відмовляюсь від бійки з кимось молодшим. Я знаю, що йому начхати на мій респект та перемогу наді мною. Але він це зробив чесно. І нехай. Але на минулому тижні з'явився високорослий бовдур, який переміг Чампу, але і мене зачепив. Слухай, смуглий чортяка, тільки безмозглий півень може собі дозволити, не перевіривши мене на міцність, стверджувати, що я повний нуль та вдаватись у такі ж тупорилі каламбури по типу "Роб Ван Даун", як він сам. Якщо ти не хочеш носити це звання, то вийди сюди і випий свою чашку горя.

Деміан Пріст проти Роба Ван Дама — матч один на один

Переможець: Деміан Пріст

Оцінка: 4

Пентагон виходить на ринг:
Ну що ж, Рік, ти мене здивував на минулому SmackDown. Я думав побитися в пів сили та виграти, але зазнав поразки. Тепер цього не буде. Я змушу тебе плакати, що ти мене переміг тоді, бо після цієї перемоги ти поїдеш за Феніксом! Чекаю селфі від вас обох!
Музика Ріка Буґза лунає ареною, він виходить на ринг до Пентагона, бере у руки мікрофон і каже:

Малюк Пентагон раптом вирішив, що я дно SmackDown. Що ж, за твоєю логікою, тепер це ти на дні, друже. Я тебе не просто переміг, я тебе знищив. Ти не міг нічого, з чого я роблю висновок, що тепер я маю йти за українським титулом, ха-ха, що ж, якщо Сін Кара такий же слабкий, то…
Грає музична тема Стоун Колд Стіва Остіна, він виходить і каже:

Стоп, стоп, стоп. Ніхто на цьому бренді не отримає матч за титул або титульний матч допоки я не скажу, що це офіційно. ПЕНТАГОН!

Пентагон каже:

Я ТУТ!
Стоун Колд каже:
Ой, вибач, друже, сплутав тебе з фанатами в масках у цих перших рядах… Що ж мені з вами робити… Один старається, але не може, але інший може, але не робить для цього нічого. СТОП. В мене ідеї, пацани, як щодо рематчу, га? Один на один за перше претендентство на український титул! Ну все, все, йдіть битись, пішли, пішли, РЕФЕРІ!

Рік Буґз проти Пентагона — матч один на один за перше за перше претендентство за український титул

Переможець: Пентагон

Оцінка: 1.25

Арена все ще гуде від напруженого поєдинку між Пентагоном та Ріком Буґзом. Пентагон, який щойно здобув важку перемогу, стоїть у центрі рингу, затамувавши подих. Раптом світло на арені миготить, і над натовпом падає моторошна тиша. Починає грати музична тема Сін Кари, і очікування на арені посилюється. Таємнича постать виходить з тіні, на поясі виблискує чемпіонство України. Сін Кара каже:

Вітаю, Пентагон. Ти показав себе гідним претендентом на титул чемпіона України. Але пам'ятай, що шлях, яким ти йдеш, тепер переплетений з тінями, з темрявою, яку не може розвіяти навіть перемога. Чемпіонство України несе в собі не лише славу, але й тягар невідомості.

Сін Кара повільно наближається до Пентагона, його обличчя в масці не видає нічого, окрім загадкової аури. Він продовжує:

Твоя подорож тільки почалася, Пентагоне. Тіні, з якими ти зіткнешся, — це не просто суперники на рингу, а прояви твоїх власних страхів, а український титул містить ключі як до тріумфу, так і до скорботи.

Коли Сін Кара відступає в тінь, арену огортає моторошна тиша. Раптом світло знову спалахує, занурюючи ринг у майже повну темряву. Натовп тривожно ворушиться, і Пентагон звужує очі, відчуваючи зміну в атмосфері. З темряви лунає примарний сміх Сін Кари, що переслідує його на арені. Випромінюється тьмяне криваво-червоне світло, що відкидає довгасті тіні. Пентагон, що стоїть у центрі рингу, відчуває, як по його спині повзе мороз. Сміх Сін Кари посилюється, відлунюючи, наче безтілесний голос. Глядачі в напрузі спостерігають, як сміх Сін Кари перетворюється на шепіт, слова нерозбірливі, але обтяжені тривожною важкістю. Раптом арену заповнюють примарні образи, що мерехтять на титантроні. Спотворені обличчя, швидкоплинні тіні, сцени, що розмивають межі між реальністю і кошмаром, розігруються, і кожне зображення є більш моторошним, ніж попереднє. Раптом світло знову вмикається, і примарні образи зникають. Сін Кари ніде не видно. Пентагон самотньо стоїть на рингу. Глядачі, охоплені колективним тремтінням, бачать, як колись упевнена поведінка Пентагона похитнулася. Атмосфера на арені змінилася, залишивши незгладимий слід страху і невпевненості.

ОЦІНКА ШОУ - 8/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

672Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 17 найкращих команд-тріо в історії WWE

    WWE повністю прийняла ідею тріо-команд, але на відміну від таких промоушенів, як New Japan та AEW, де вони мають свої титули, за які потрібно боротися, WWE тримає їх рамках загального командного дивізіону.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 25 найдивніших матчів

    В архівах WWE числиться чимало поєдинків, де учасники ростеру WWE сходяться в одних з найдикіших і найнебезпечніших в своїх карʼєрах. У вашій памʼяті ж досить свіжі бої, на кшталт, бою Брея Ваятта та Л.А.Найта по правилам «Маунті Дью Пітч Блейк».

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 17 найкращих команд-тріо в історії WWE

    WWE повністю прийняла ідею тріо-команд, але на відміну від таких промоушенів, як New Japan та AEW, де вони мають свої титули, за які потрібно боротися, WWE тримає їх рамках загального командного дивізіону.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 25 найдивніших матчів

    В архівах WWE числиться чимало поєдинків, де учасники ростеру WWE сходяться в одних з найдикіших і найнебезпечніших в своїх карʼєрах. У вашій памʼяті ж досить свіжі бої, на кшталт, бою Брея Ваятта та Л.А.Найта по правилам «Маунті Дью Пітч Блейк».

    Теми цього довгочиту:

    Wwe