10 ранніх прогнозів на Козацькі Серії 2023

Щорічне преміальне шоу Козацькі Серії вже не за горами, воно відбудеться на чиказькій Allstate арені в суботу, 25 листопада. Окрім типових спекуляцій на тему СМ Панка, які можна очікувати на будь-якому реслінговому шоу у Вітряному місті, фанати можуть очікувати звичайний, застарілий білдап, заснований на війні брендів, яка, безсумнівно, призведе до того, що особисті сюжетні лінії відійдуть на другий план, коли ми побачимо, як суперзірки Raw та SmackDown об'єднаються проти своїх суперників. Останніми роками це викликало певні спекуляції з боку фанатів, яким подобається традиційна структура матчів п'ять на п'ять, але вони воліли б, щоб вона використовувалася для посилення існуючої ворожнечі, а не для розпалювання ворожнечі на основі брендів, яка зникне після закінчення шоу. Теоретично, головна привабливість цієї концепції полягає в тому, що вона передбачає поєдинки, які не дозволені через розкол брендів, але останнім часом цей розкол був настільки стертий, що в ньому вже не залишилося нічого нового. Хоча ця концепція, здається, нікуди не дінеться (про це свідчить перший рекламний постер), є спосіб використати той самий формат, поглиблюючи ворожнечу та створюючи переконливу, змістовну історію. Давайте подивимось на кард і подивимось, як цього можна досягти.

10 Новий День проти Імперіум

Три на три - це не зовсім типова структура матчів «Серії виживання», але фанати будуть більш ніж щасливі не звертати на це уваги, якщо все інше буде на висоті, щоб показати справжню ворожнечу Нового Дня проти Імперіуму. Звичайно, найбільшим «АЛЕ» в такій програмі є здоров'я Біг І. Останні повідомлення про відновлення колишнього чемпіона WWE після операції на шиї неймовірно обнадійливі: здоровань стверджує, що почувається на всі 100%, хоча й не називає жодних термінів повернення на ринг. Повернення в командному поєдинку 3 на 3 допомогло б йому повернутися в стрій, і, можливо, дало б поштовх до реалізації програми мрії з Гюнтером.

9 Шинске Накамура проти Чеда Гейбла

Враховуючи їхню незмінно зоряну роботу та висхідну траєкторію останнім часом, і Шинске Накамура, і Чед Гейбл заслуговують на поєдинки на PLE, тож чому б не об'єднати їх? На той час, коли розпочнеться «Серії виживання», вони обидва повинні були б завершити свої поточні ворожнечі з Сетом Роллінсом та Гюнтером відповідно. Чи матиме хтось із них золото на талії, ще належить з'ясувати, але цей поєдинок зайняв би місце у верхній частині мідкарду для обох улюбленців фанатів жорсткого бою.

8 Жіночий матч по правилах «Серії Виживання»

Жіночий дивізіон обох брендів останнім часом страждає від досить слабкого букінгу. Тим не менш, ми перебуваємо на тому етапі, коли в ростері достатньо свіжих облич, щоб матч Raw проти SmackDown п'ять на п'ять був би цікавим. На Raw такий матч став би чудовою можливістю для таких зірок, як Ракель Родрігес і Ная Джекс, яка повернулася, а також дав би більше уваги молодому тандему Шейни Базлер і Зої Старк, а Беккі Лінч, ймовірно, взяла б на себе обов'язки альфи. Такий матч може бути традиційним матчем на вибування 5 проти 5, або ж відбутися в рамках War Games. SmackDown зможе протистояти з поверненням Б'янки Белейр разом з ветеранами Аскою, Шарлоттою Флер та Бейлі. Велике питання: яке місце в цьому карді посідає Джейд Каргілл?

7 Рей Містеріо проти Сантоса Ескобара (США чемпіонство)

Відносини між партнерами по LWO Рея Містеріо та Сантоса Ескобара поки що розвиваються повільно, але, схоже, це лише питання часу, коли статус Містеріо як чемпіона США призведе до розриву між ними. Цілком можливо, що WWE вирішить включити LWO у традиційний матч “Серії виживання”, але угрупування ще не достатньо легітимне, щоб стати загрозою, скажімо, проти Бладлайну або Судного Дня. Найпривабливіша ворожнеча тут - це Містеріо та Ескобар, які борються за титул чемпіона США, чи то як дружні суперники, чи то як вороги.

6 Чоловічий матч по правилах «Серії виживання»

Наразі на Raw переконлива сюжетна лінія "чи можна довіряти Джею Усо?" зайняла центральне місце. Залежно від того, як розвиватимуться події, немає жодної причини, чому ця сюжетна лінія не може призвести до чоловічого матчу Raw проти SmackDown на Козацьких Серіях (можливо, навіть War Games). Ті, хто зараз задіяні в сюжеті (Усо, Дрю МакІнтайр, Коді Роудс, Кевін Оуенс і Семі Зейн), могли б сформувати команду RAW. Тим часом, матч міг би стати чудовою можливістю для подальшого піднесення тріо Боббі Лешлі та Стріт Профітс. Залучивши неохочих союзників-бренду, таких як Ей Джей Стайлз та Шеймус, можна було б викувати готові тріо-батли з такими командами, як Оригінальний Клуб та Броулін Брутс.

5 Л.А Найт проти Логана Пола

Л.А Найт та Логан Пол не є чужими один одному, адже вони вже перетиналися в липні під час матчу з драбинами за кейс Гривня в Банці. Оскільки Найт у розпалі своєї кар'єри фейса на SmackDown, а Пол слугує ефективним атракціоном, що генерує екшн, настав час зіштовхнути їх у ворожнечі один на один. Просто дайте їм пару мікрофонів і відпустіть у вільне плавання.

4 Джон Сіна та Скеля проти Грейсона Воллера та Остіна Тіорі

На випуску SmackDown від 15 вересня з'явилися Джон Сіна та Скеля, а за лаштунками навіть відбулося возз'єднання двох кумирів та колишніх суперників. Чи може їхня співпраця бути чимось більшим, ніж одноразовою? Очікується, що в результаті триваючого страйку голлівудських сценаристів, Сіна на деякий час залишиться в WWE, а Скеля має певну свободу дій і, схоже, зацікавлений у виступі на РеслМанії. Показовий матч проти Остіна Тіорі та Грейсона Воллера міг би запропонувати гучне видовище і нагадати про їхній дует на Козацьких Серіях 2011 року у матчі проти Міза та Р-Труфа. Хоча мало хто сумнівався б у результаті, Тіорі і Воллер виграли б від того, що їх асоціюватимуть з мега-зірковим дуетом.

3 Рія Ріплі проти Іо Скай

Ще один аспект Козацьких Серій, який часто виявляється проблематичним - це битва чемпіонів брендів. Попри всю привабливість битви чемпіонів Raw та SmackDown, виникають проблеми, коли йдеться про збереження сили обох конкурентів та жертвування майбутньою ворожнечею та статусом заради матчу без передісторії. Хоча WWE має кращі варіанти, ніж інші можливі поєдинки чемпіонів (Роман Рейнс проти Сета Роллінза, Гюнтер проти Рей Містеріо), поєдинок Рії Ріплі проти Іо Скай має сенс. Обидві жінки можуть спиратися на свою історію в NXT, щоб побудувати ворожнечу, а програш домінантній Ріплі не повинен надто зашкодити Скай, враховуючи їхні відповідні букінги.

2 Сет Роллінс проти СМ Панка

Так, безперечно, у WWE є чимало сил, які наполегливо борються проти повернення СМ Панка. Але грошові переговори та галас, який здійнявся через повернення суперечливої зірки в компанію, означатимуть великий бізнес - особливо в Чикаго. А програма з Сетом Роллінзом була б уже готова, враховуючи їхню спільну історію десятирічної давнини та зневажливі коментарі чемпіона світу у важкій вазі про Панка. Само собою зрозуміло, що для того, щоб возз'єднання відбулося, доведеться подолати чимало перешкод. Якщо план полягає в тому, щоб змусити людей говорити про WWE під новим прапором власності Endeavor / TKO Group, це може бути саме тим способом, який допоможе це зробити.

1 Бладлайн проти Судного Дня

Якщо відкинути традиційні правила п'ять на п'ять, то WWE має в своєму розпорядженні ідеальний варіант для захоплюючого протистояння угрупувань, залишаючись при цьому вірними принципам «війни», закладеним в основу Козацьких Серій. Раніше окремі суб'єкти, зайняті домінуванням на власному шоу, Судний День та Бладлайн протягом останніх тижнів долучилися до певної міжбрендової взаємодії. Хоча поки що вони носять цивільний характер, прагнення до верховенства в цілому WWE може незабаром призвести до ворожнечі між ними. Фʼюд також може поглибити внутрішні проблеми між обома групами, а також дражнити можливою реалізацією Деміаном Прістом кейсу "Гривня в банці" на Романі Рейнсі.

Автор: Ben Fisher

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.4KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається