10 невдалих спроб створити надприродних персонажів в реслінгу

Існує багато стереотипів, якими користуються реслінг-промоушни, коли справа доходить до створення гімміків, і один з них - це надприродне. Це те, що може спрацювати блискуче, оскільки підштовхує творчий потенціал до максимуму, і дозволяє сюжетним лініям мати зовсім іншу динаміку, якщо все зроблено правильно. Протягом багатьох років такі персонажі, як Кейн та Андертейкер у WWE довели, наскільки хорошим може бути надприродний персонаж, і коли все йде за планом - виходить щось особливе. Однак, були ситуації, коли ці гімміки не спрацювали і ось декілька з них.

10 Алекса Блісс

Протягом року Алекса Блісс відігравала найрізноманітніші гімміки, але WWE спробувала створити надприродного персонажа, коли вона була в союзі з Бреєм Ваяттом. Це стало ще більш популярним після того, як вона зрадила його на РеслМанії 37, але людям це не сподобалося. Блісс носила з собою ляльку, яка мала власні містичні здібності, здатну заволодівати її супротивниками, що ніколи не пояснювалося і не мало сенсу. Це був гіммік, який фанати не боялися втратити, і який вимагав багато зусиль, щоб зрозуміти.

9 Мей Їнг

Мей Їнг була надприродним персонажем, який WWE намагалася реалізувати в NXT, але компанія занадто швидко відмовилася від нього. Вона була персонажем, який мав певні містичні здібності і контролював Ся Лі та Боа, змушуючи їх виконувати її волю. На жаль, Мей ніколи не просували до демонстрації того, на що вона здатна на рингу, і вона не отримала захопливої сюжетної лінії, в яку можна було б вчепитися зубами. Оскільки вона ніколи не розвивалася, вона перетворилася на образ Венді Чу, який вона використовує і сьогодні.

8 ECW Зомбі

Коли WWE вперше запустила свою версію ECW, компанія спробувала створити надприродного персонажа, який би відрізнявся від інших і був би унікальним у вигляді ECW-зомбі. Однак цей персонаж провалився з самого початку, оскільки його неможливо було сприймати всерйоз. До того ж, цей гіммік не мав абсолютно ніякого простору для розвитку, і це те, що в кінцевому підсумку призвело до того, що про нього одразу забули, що мало сенс, оскільки він ніколи не зайшов би фанатам.

7 Віллоу

Джефф Харді завжди хотів створити альтер-его поза своїм звичним персонажем, і Віллоу була його спробою зробити це під час його перебування в TNA. На жаль, цей персонаж не працював у довгостроковій перспективі, і саме тому він не затримався надовго, і з тих пір до нього не поверталися. Персонаж був розрізненим і доволі дивакуватим, і хоча це може бути те, чого люди хочуть від надприродних гімміків у більшості випадків, у цьому випадку це просто не спрацювало.

6 Йеті

WCW також намагалися впровадити надприродні гімміки протягом багатьох років, і ця ідея також не мала великого успіху. Одним із сумнозвісних персонажів, який не спрацював, був Йеті, персонаж, натхненний мумією, і який виглядав надто безглуздо, щоб коли-небудь спрацювати. Цей класичний монстр може викликати жах у фільмах, але у світі реслінгу фанатам було важко сприймати його серйозно. Про нього досі говорять, але не позитивно, оскільки це була погана ідея з самого початку.

5 Кевін Торн

Використання вампірів у реслінгу завжди матиме обмеження, і це саме те, що продемонстрував Кевін Торн. Персонаж, особливо в еру PG, «не мав ніг», щоб вирости і стати чимось більш цікавим. Це миттєво зупинило вампірську природу гімміка, і навіть з Аріель поруч, вони не змогли зробити з нього щось захоплююче.

4 Абадон

AEW також намагалися залучити надприродних персонажів, незважаючи на те, що компанія більше орієнтована на спорт, але жоден з них не злетів так, як того хотів би Тоні Хан. Абадон є прикладом цього, оскільки вона привносить щось зовсім інше в жіночий дивізіон. Надприродне відчуття - це те, що виділяє її серед інших жінок, але це також не було по-справжньому пояснено цікавою передісторією чи промкою, що часто має вирішальне значення для того, щоб цей тип персонажів працював у довгостроковій перспективі.

3 Блек Рейн

Дастін Роудс - чудовий виконавець, який протягом багатьох років реалізовував багато божевільних ідей для своїх фанів, але персонаж Блек Рейна був одним з тих, кого він не зміг втілити в життя. Це сталося під час його роботи в TNA і мало показати темну сторону Дастіна, яку люди не бачили раніше. Проблема полягала в тому, що Рейна ніколи не виставляли як реальну загрозу, чому не допоміг і той факт, що він програв свій перший матч. Це миттєво спрямувало персонажа на хибний шлях, і від цього він так і не зміг оговтатися.

2 Бугімен

Ідея Бугімена була чудовою, і загальна презентація цього персонажа була фантастичною. WWE доклали багато зусиль, щоб втілити цю ідею в життя, але, на жаль, саме аспект на рингу завадив цьому, оскільки Бугімен ніколи не зміг би провести якісний поєдинок. Причина, чому інші подібні гімміки спрацьовували, полягала в тому, що їх можна було підкріпити діями на рингу. Матчі Бугімена, як правило, були короткими і такими, що зразу забуваються, і хоча поїдання черв'яків заводило натовп, воно врешті-решт потрапляло в пастку новизни шоу, а не того, що могло б розвивати сюжетні лінії.

1 Мордекай

Ідея Мордехая була цікавою: персонаж нібито позбувся всіх гріхів у WWE, він був майже полегшеною версією Андертейкера, що було зрозуміло з повністю білої презентації, яку йому влаштували. Однак до цього гімміку ніколи не ставилися достатньо серйозно, щоб він по-справжньому закріпився. Зрештою, він не припав людям до душі, і це призвело до того, що творча команда WWE вирішила просто «здати його на металобрухт», замість того, щоб інвестувати в нього і намагатися покінчити з проблемою.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається