UCW SmackDown, 115 випуск

Міз та СМ Панк виходять на ринг, позуючи з титулами. Міз бере мікрофон та починає говорити:

Добрий вечір, громадо UCW! Радий всіх вас бачити на сьогоднішньому випуску SmackDown! Знаєте, сьогодні чудовий, я б навіть сказав особливий день. Ви можете запитати мене, у чому полягає особливість? А я відповім, нарешті наступив той самий момент, коли я бачу, що наші сумісні зусилля з СМ Панком дали свої плоди. Я бачу, що приклад команди Better Than You вже оживив командний дивізіон SmackDown і нарешті тут з'явились люди, гідні моєї, хоча ні, нашою з Панком уваги! І на щастя саме ці люди вчора здолали стариганів з Hart Foundation, забезпечивши собі матч із нами на Night of Champions. Two of a Kind, вітаю вас, ви зробили те, що не вдавалось майже нікому в стінах UCW – заслужили мою увагу до своїх персон, бо я бачу в вас те, чого немає в більшості так званих "зірок компанії" – потенціал, та жагу до проявлення себе та змін! Проте не думайте, що це якось може вплинути на моє ставлення до матчу. Не дивлячись ні на що, ви програєте нам, бо давайте дивитись правді у вічі, ми кращі за вас у всьому, ми знищимо вас на Night of Champions і якщо після цього ви не зламаєтесь та не вирішите піти з компанії...

Міз глянув на СМ Панка.

... то точно доведете, що я не помиляюсь. А тобі, друже, є що сказати?

Панк починає говорити:

Мені? Мені завжди є, що сказати..друже. Ніякої поваги.

Панк робить паузу і дивиться на Міза.

У них нема абсолютно нічого особливого, в них бракує розуміння де їх місце, хто вони. Загалом, я не знаю, що ти бачиш в них, для мене вони просто чергові суперники… проте за рівнем ти до них ближче, тож тобі напевно видніше. Мене ріже наче ножем сама думка, що ці “ніхто” йдуть за мною… нами, нашими титулами тепер. Ти це хотів почути?

Панк збирається вилазити з рингу, але Міз каже:

Ні, не зовсім це я хотів почути. Мені здається ти просто ще не зрозумів, наскільки сильно зараз всі команди залежать від нас. Нарешті я маю послідовників, що дивлячись на те, який я ПРИГОЛОМШЛИВИЙ й самі хоч щось роблять, на відміну від тисяч телепнів, що дивляться, сидячи на трибунах, хоча навіть від них я відчуваю повагу. Залишилась тільки одна людина, що не має поваги до мене. І ця людина зараз стоїть біля мене на цьому ринзі. Ти кажеш, що не маєш поваги, але ти не вточнюєш, що це стосується не тільки Томмасо та Роба, а й усіх навколо себе. Я не хочу зараз продовжувати цю тему, але ти граєш з вогнем, друже, тому…

Звучить музична тема Роба Ван Дама і на арену виходять Two of a Kind. Чампа почав промову:

Ну що ж, це просто чудовий спектакль. Як же спочатку у вашій промові було все чудово. Ви сильні ми сильні, але коли відкрив рота містер Straight Edge, то ми вже ніхто і звати нас ніяк... І у цих словах можливо і є твоя впевненість у собі,  Панк, та що там, у вас обох це єдине в що ви вірите, що ви сильні. Та варто було одному з вас показати свою істинну натуру — ця аура зруйнувалась вщент. Такі як ви, довго разом в одній клітці не всидять. Тим більше згадуючи весь бекграунд ваших відносин. Я посмію сказати, що та ваша війна, яка привела вас до SummerSlam 2022 року, де Міз відібрав титул чемпіона світу у Панку, так ще й травмував його... Ну це не пробачається я вважаю. Я розумію позицію Панка, що він хоче всі заслуги вашої, типу, команди, собі приписати, бо він досі не визнає Міза достойним. Подивіться на нас: ще на недавньому SummerSlam я хотів Робу розтрощити голову від всієї душі і всього серця. Панк, я знаю, ти теж цього хочеш зробити і Мізу. Але різниця в тому, що ти не зупинишся, ти не хочеш бачити у Мізові хороших якостей, а ми з Робом — СПОРІДНЕНІ ДУШІ!

Фанати чантять Two of a Kind. Роб продовжує:

Ви у змозі звичайно, сказати, що ми для вас ніхто, ми ніякі, нам вас не перемогти. Але ж ви подивіться один на одного: ви кожного разу коли на ринзі разом і щось говорите, ви не згодні зі словами один одного. От глядачі, гляньте на них: руки складені в кулак, Міз скреготить зубами, Панк нахмурив лице. І ці всі емоції не через нас із Чампою. І ВИ ЗНАЄТЕ ЦЕ! Особиста велич кожного з вас не може співіснувати разом. Всьому хорошому скоро приходить кінець. Але чи була ваша команда хорошою? Спірне питання. Але що буде дійсно хорошим — так це тоді, коли на Night of Champions ми відберемо у вас титули, і ви знову, не вперше, а знову будете гризти один одному горлянки. І НАВІТЬ НЕ ДУМАЙТЕ ЗАПЕРЕЧУВАТИ, НЕ ПЕРЕВОДЬТЕ ТЕМУ ЯК ПОПУСКИ І НЕ СМІЙТЕ КАЗАТИ, ЩО МИ ЛУЗЕРИ, БО ТУТ ЄДИНІ ЛУЗЕРИ ЦЕ ВИ, І ВИ ВЖЕ ПРОГРАЛИ, ВИ НЕ СПРАВЖНЯ КОМАНДА, ВИ ІЛЮЗІЯ КОМАНДИ, ВИ ДВІ ГОЛОДНІ СОБАКИ, ЗАМКНУТІ У ОДНІЙ КЛІТЦІ... і всі це знають. Тому ваш час уже спливе на PPV остаточно. Зараз ви можете лише вдавати, що ніби готові, але ви цих титулів на ваших поясах уже і не хочете. Ви не хочете нічого, окрім знищення один одного. Тому, я вам скажу, що ми КРАЩІ НІЖ ВИ, І ВИ ЗНАЄТЕ ЦЕ!

Панк відповідає:

Кумедно, це все дуже кумедно. Ви не лузеро, ми тепер лузеро. А вибач, як тебе звати? На SmackDown, та й за історію цієї компанії дуже багато хто так казав, я можу олівчиком вписати тебе в цей список. Вся ця ваша промова, про те наскільки ви споріднені душі, а ми з оцим чувачком вороги… Хлопці, можливо ви ще ближчі за межами цього рингу ніж зізнаєтесь? Як щодо спільної сумки для речей? Спільний прийом душу? А раптом треба намилити спинку… а як же спати одному, коли є така душа споріднена? Загалом, ви хлопці просто цирк. Багато шуму, мало діла. Мізе, хіба це не підтверджує те, про що я говорю вже два тижні? От те, що тільки що вони сказали, хіба я все ще не правий? Вони пустодзвони, Брет Харт так і сказав про них і я як ніхто погоджуюсь, хіба ця їх промова не доводить мої слова?

Міз каже:

Єдине, що мені довели і в чому я певний, так це в тому, що ти не здатний нічого почути. Панове, я гадаю єдиний спосіб довести цьому впертому віслюку щось — на ринзі. Брет Харт, бляха, казав, ти ставиш його слова понад мої? Не нагадати, що цей самий Харт зламав би тебе навпіл якби я тебе свого часу не врятував, га? Ти безпомічний. Я втомився говорити, а його…

Показує на СМ Панка

… присутність мене ще більше втомлює, тож я хочу матч. Просто зараз. Один на один. Хтось з вас, давайте-давайте, нападайте.

Томмасо Чампа каже:

Роб, ти не проти якщо я піду проти цього вилупка? Він мені найменше з них подобається..

РВД відповідає:

Та ні, Томмасо, все добре. Я як раз хочу нам’яти пику найзухвалішому лицеміру, Панк - ти мій.

Панк каже:

Що ж, тоді вирішено. Величний Міз проти Тома Сочампи, а я зійдусь один на один з тобою, черепашко ніндзя. Але, оскільки сьогодні все забито, то я віддаю своє місце у сьогоднішній середині шоу моєму найліпшому другу, а з Робом розберусь наступного тижня, у мейн-івенті SmackDown.


Міз проти Томмасо Чампи — матч один на один

Переможець: Міз

Оцінка: 3.75


Бекстейдж промо Ел Ей Кінга і Р-Труфа:

За лаштунками ми бачимо Р-Труфа, який сидить на ящику з малим Джиммі і розказує усілякі історії. До них підходить Ел Ей Кінг:

Let me talk to you!

Р-Труф запитує:

Що хотів?

Ел Ей Кінг каже:

Я тут подумав, ти ж давно на ринзі SmackDown не виступав.

Р-Труф каже:

Ну... Давненько то було.

Ел Ей Кінг каже:

Я хочу подивитись на що ти здатен, тож сьогодні ти зустрінешся в матчі з суперником, якого тобі оберу я. У тебе немає часу подумати, бо до мейн івенту залишилося не так багато часу. Тож краще підготуйся, а не з видуманою дитиною балакай, шизофренік старий.

Ел Ей Кінг пішов далі, а Р-Труф провів його поглядом.


Дрю Макінтайр проти Домініка Містеріо — матч один на один

Переможець: Домінік Містеріо

Оцінка: 3


Звучить музична тема Ікс-Пака, він виходить на ринг з мікрофоном та починає говорити:

Привіт, громадо UCW, з вами сьогодні говорить ваш улюблений і ненависний король Ікс-Пак. Я хочу вам зробити один подарунок, повернути одну рубрику. Це рубрика — просмажка. Сьогодні героєм цього епізоду стане пан клоун, якого звати Едж. Згадаємо його сірий рейн у якості чемпіона UCW і його дивний забіг з чемпіонством України, а також його кринжові протистояння з Герреро та Ортоном відповідно. Забрати титул у Харта, а потім злити бомжу, якого я знищив ціною мого коліна... Ганьбити чемпіонство — ось це справжній Едж, а не те що зараз він з себе корчить…

Звучить музична тема Еджа, він виходить на ринг та починає говорити:

Це кумедна річ насправді, людина звинувачує мене в бляклості, але при цьому здатна перерахувати всі віхи моєї кар'єри. Знаєш, що справді блякло? Блякло — це твої спроби притягнути сюди якесь особисте протистояння. Але знаєш що? Особисто мені начхати. Я не буду про тебе говорити нічого, і справа навіть не в тому, що я, можливо, боюся когось, а в тому, що мені нічого про тебе сказати. Я не знаю хто ти такий і що з себе представляєш, хоча дивився шоу під час своєї відсутності. Я бачив тебе кілька разів, зокрема за лаштунками, і в мене з'явилося бажання надерти твій зад. Але ти так намагаєшся привернути мою увагу до себе, що це вже схоже на якусь манію, сподіваюся не платонічну, адже тоді мені справді буде страшно. Загалом ти для мене просто хлопець, який попався під руку, щоб заявити про своє повернення, а для людей ти просто людина, на яку напав Едж після повернення. А, мабуть, для тебе я щось більше. Для тебе я остання спроба залишитися релевантним. Але після поєдинку, після відліку 1-2-3, я піду далі своїм шляхом, а ти все ще намагатимешся привертати до себе увагу.

Після цих слів шоу виходить на рекламу.


Ікс-Пак проти Ріка Буґза — матч один на один

Переможець: Ікс-Пак

Оцінка: 3.25


Деміан Пріст та Драгон Лі стоять на ринзі, Деміан Пріст починає:

Гей, Драгон Лі, що ти там собі надумав? Так, ти мене переміг на минулому тижні, але це всього лиш було тренування і я тобі піддавався у тому матчі. Ти мене справді здивував, аміго, але знай, у нашому третьому матчі у тебе немає шансів проти мене — АРЧЕРА Деміана Пріста. Я — наступний чемпіон не тільки UCW, а й взагалі світу, а чого ти досягнеш у цьому світі?

Драгон Лі відповідає:

Аміго, минулого тижня ти та всі фанати UCW могли спостерігати за тим, як я дотримуюсь свого слова. Я обіцяв перемогти тебе, я це зробив. Ти хочеш ще одного поєдинку? Ти впевнений, аміго, я думав ти після останньої нашої зустрічі, ще не скоро з'явишся на публіці, але ти мене здивував, тож нехай, я з великим задоволенням зроблю це знову, але запам'ятай, це наша остання зустріч, я більше не маю бажання витрачати свій дорогоцінний час на перекачаного засранця, який ледь може затягнути свою тушу в ринг. Vamos a hacerlo muchacho.


Халк Хоган (з Ел Ей Кінгом) проти Р-Труфа — матч один на один

Переможець: Р-Труф

Оцінка: 4


Звучить музична тема оригінального Сін Кари, він виходить на ринг, арена вітає його гучними оплесками. Він починає говорити:

Як же все-таки приємно знову бути тут, на цьому ринзі...

Натовп чірить Сін Кару ще гучніше.

Минулого тижня сталося те, що сталося. Ви все самі прекрасно бачили. І я б вам збрехав, якби сказав, що це аніскільки не злякало мене. Усі ці фокуси справді лячні до усрачки. Однак я вийшов сюди не для того, щоб жалітися про те, наскільки це страшно, стояти посеред довбаного рингу, оточеного синім полум'ям, який посилюється кожну секунду. Зараз мова зовсім не про це. Я хочу згадати дещо, слово, яке проскочило при нашій першій зустрічі з самозванцем після мого повернення. Це слово — еволюція. Ось це справді кумедно... кумедно чути про еволюцію від того, хто, здається, застряг у петлі, роблячи одне й те ж саме щотижня. Від того, хто так відчайдушно хоче бути... ну, мною. Я маю на увазі, що імітація — це найщиріша форма лестощів, але цей самозванець, ця тінь, яка намагається зайняти моє місце, це все одно, що дивитися повторний показ з іншими акторами, але з тим же сюжетом. Справді дивне відчуття, чи не так? Але зараз до більш серйозного...

Сін Кара робить паузу, але згодом продовжує:

Він сказав, що якщо я програю, то тіні поглинуть мене... Я не до кінця розумію сенс цієї фрази, але що б це не значило, я хочу, щоб ви затямили одне. Після Night of Champions ви можете мене більше не побачити... Ніколи... І коли я кажу "можете не побачити", я маю на увазі не тільки цей ринг... Я не знаю наслідків, які можуть спіткати мене, але я знаю одне... Я роблю це для вас...

Раптом температура на арені падає. Стає видно дихання Сін Кари. Натовп завмирає в тривожній тиші. Сін Кара озирається навколо, помітно стурбований. Потім з тіні з'являється примарна постать, це темний Сін Кара, він починає говорити:

Ти говориш про наслідки, старий друже. Тіні — це не просто метафори. Це тканина існування, якій ти наважився кинути виклик. Думка про те, що ми більше ніколи не побачимось? Це реальність, яка є більшою, ніж ти можеш собі уявити. Бо коли тіні наступають, вони не залишають нічого, окрім відлуння порожнечі. Тіні не шкодують навіть найяскравіших вогнів.

Температура продовжує падати, і холодний туман починає огортати ринг. Темний Сін Кара продовжує вже більш спотвореним голосом:

Ти відчуваєш це? Вагу неминучості? Твій виклик — не просто матч за титул, це гра з тими самими силами, що пов'язують реальність. Тіні відчувають голод, голод до світла, яке ти уособлюєш.

Холодний туман стає відчутним. Коли напруга досягає піку, світло знову починає мерехтіти. Цього разу вони не стабілізуються одразу. Натомість ринг огортає глибоке, крижане синє світло. Туман згущується, наповнюючись потойбічною енергією. Примарні фігури зливаються в одну, і Темний Сін Кара починає зникати, його форма розчиняється в крижаному тумані. З моторошним мерехтінням темний Сін Кара повністю зникає, залишаючи по собі лише затяжний холодний туман. Синє світло повільно відступає, і коли туман розсіюється, світло стабілізується, повертаючи арену до тривожної тиші.


ОЦІНКА ШОУ - 8.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

671Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 5 найкращих букінг рішень WWE Fastlane 2023 (і 5 найгірших)

    Преміальне шоу «Шмаровоз», можливо, і не входило до "великої четвірки", але WWE намагалися сформувати кард, який залишив фанатів під враженнями, продовжуючи різні сюжетні лінії, які тривають останнім часом. Самі реслери проробили багато роботи протягом ночі

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 5 найкращих сюжетних ліній NXT 2023 року (і 5 найгірших)

    З трьох брендів WWE фанати вважають, що NXT має найкращі сюжетні лінії. Будь то хтось, хто прагне чемпіонського золота, чи пара колишніх друзів, які вчепилися одне одному в горлянку, біло-золотий бренд зазвичай є безпрограшним варіантом для створення захоплюючих сюжетів…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • PWI ТОП-100 команд у реслінгу

    Вже багато років поспіль журнал Pro Wrestling Illustrated випускає свій рейтинг найкращих команд і тріо зі світу реслінгу. Перша версія цього топу, що починала своє життя під назвою "Топ-50 команд", значно відрізнялася від тієї, що публікується сьогодні.

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 5 найкращих букінг рішень WWE Fastlane 2023 (і 5 найгірших)

    Преміальне шоу «Шмаровоз», можливо, і не входило до "великої четвірки", але WWE намагалися сформувати кард, який залишив фанатів під враженнями, продовжуючи різні сюжетні лінії, які тривають останнім часом. Самі реслери проробили багато роботи протягом ночі

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 5 найкращих сюжетних ліній NXT 2023 року (і 5 найгірших)

    З трьох брендів WWE фанати вважають, що NXT має найкращі сюжетні лінії. Будь то хтось, хто прагне чемпіонського золота, чи пара колишніх друзів, які вчепилися одне одному в горлянку, біло-золотий бренд зазвичай є безпрограшним варіантом для створення захоплюючих сюжетів…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • PWI ТОП-100 команд у реслінгу

    Вже багато років поспіль журнал Pro Wrestling Illustrated випускає свій рейтинг найкращих команд і тріо зі світу реслінгу. Перша версія цього топу, що починала своє життя під назвою "Топ-50 команд", значно відрізнялася від тієї, що публікується сьогодні.

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling