Bash in Berlin 2024

Зміст

Доброго дня шановній громаді! Сьогодні 31 серпня о 20:00 відбудеться перше в історії ППВ в Німеччині, а саме Беш ін Берлін!

Місцем проведення стане Uber Arena, як ви вже могли здогадатись в столиці Німеччини - Берліні. Вмістимість арени становить 17 тисяч. За інформацією www.ewrestlingnews.com, станом на вчора було продано 12626 квитків, тоді як максимальна вмістимість на ППВ становитиме 13319 місць. Тому очікується, що на арені буде "солд-аут"!

Кард

Одиночний поєдинок за Беззаперечне Чемпіонство ВВЕ

Коді Роудс (ч) проти Кевіна Овенса

Після звитяги на СаммерСлемі, Коді Роудс, як чемпіон і як друг, вирішив віддячити Кевіну Овенсу за його допомогу, звернувшись до генерального менеджера СмекДаун Ніка Алдіса з пропозицією назначити їх поєдинок в Німеччині, за титул.

Алдіс погодився одразу. Тоді як Кевін Овенс не одразу сприйняв подібний, великодушний жест, але все ж прийняв пропозицію.

Прогноз : перемога Коді Роудса

Хоча Кевін Овенс вже давно напрацював і заслуговує на ще один, хороший рейн у якості чемпіона світу, все ж, у його звитягу конкретно зараз, конкретно проти Роудса, не віриться.

Командний поєдинок за титули командних чемпіонок ВВЕ

Анхолі Юніон (Альба Фаєр та Ісла Давн) проти Б'янки Белер та Джейд Каргіл

З моменту коли Фаєр та Давн виграли командні титули, в Шотландії, проти Блер та Каргіл пройшло 2.5 місяці. Тоді, ця перемога виглядала сенсаційною. Хоча і не позбавлена логіки, оскільки, для Анхолі Юніон - Клеш ет зе Кесл було рідним ППВ, що проводилось в Шотландії.

Прогноз : перемога Б'янки Белер та Джейд Каргіл

Хоча я сподіваюсь, що шотландки збережуть за собою титули, все ж, Белер та Каргіл є однозначними фаворитками цього матчу і таке враження, що свого останнього слова, в якості командних чемпіонок, вони все ще не сказали.

Змішаний командний поєдинок 2 на 2

Террор Твінс (Деміен Пріст та Рія Ріплі) проти Джаджмент Дей (Домінік Містеріо та Лів Морган)

На СаммерСлемі, як і прогнозувалось, сталась метаморфоза Джаджмент Дею. Пріста та Ріплі офіційно викинули з угрупування, тоді як Морган офіційно до нього приєдналась.

Відтоді, між учасниками ворожнечі, щотижня відбувались якісь сутички. З перемінним успіхом, гору брали то "близнюки", то "коханці".

Прогноз : перемога Джаджмент Дей

Хоча Террор Твінс виглядають фаворитами у цьому протистоянні, вважаю, що саме сьогодні перемогу здобудуть учасники ДД. Хоча б тому, що виглядає так, наче цей ф'юд, у теперішньому його форматі, перебуває у своєму якщо не зародку, то як мінімум в розпалі. Тому, перемога фейсів виглядає малоймовірною. Адже пам'ятаємо про можливі втручання.

Одиночний поєдинок з ремнями

СіЕм Панк проти Дрю МакІнтайра

Думаю варто сказати декілька слів про цей тип матчу.

У нього дуже багато імен, які, зазвичай, якось та й пов'язані зі словом "ремінь". Його історія бере початок ще в минулому столітті. Мета цього матчу проста - прив'язати опонентів один до одного, щоб вони не мали змоги втекти. Зрештою, покарати опонента, ударама ремня.

Правила конкретно цього типу матчу прості - для перемоги, реслер повинен доторкнутись рукою чотирьох турнбаклів (подушок в куті рингу). Він має це зробити без всяких перерв, поспіль.

Прогноз : перемога СіЕм Панка

Доля цього ф'юду, схоже на те, вирішиться в майбутньому. Першу перемогу здобув Дрю. Зараз черга Панка перемагати.

Одиночний поєдинок за титул Чемпіона Світу

Ґюнтер (ч) проти Ренді Ортона

Перший захист Ґюнтера і такий особливий!

Хоча чемпіон родом з Австрії, для цього ф'юду, я так розумію, ВВЕ вирішили замовчати дану інформацію. Надати ф'юду більшої ваги. Оскільки представляли Ґюнтера саме як німця.

Титульний захист відбудеться проти Ренді Ортона, 14ти разового чемпіона, який хоче наздогнати Джона Сіну та Ріка Флера, у яких по 16 виграних титульних матчів.

Протистояння реслерів бере початок з шоу Король та Королева Рингу, що відбулось минулого травня в Саудівській Аравії. Тоді, в Фіналі чоловічого турніру, перемогу здобув Ґюнтер, завдяки чому став першим претендентом на титул вже колишнього чемпіона Деміена Пріста.

Тоді, в Аравії, Ґюнтер переміг нечисто. Плече Ренді Ортона було відірване від рингу, під час утримання. Щоб загладити таке значне порушення, між ними і назначили поєдинок на німецькому шоу!

Прогноз : перемога Ґюнтера

Позаяк у перемогу Ортона я не вірю від слова взагалі, тим не менше, було оголошено, що у разі перемоги Ренді, титул Чемпіона Світу перейде на СмекДаун, звідки і є "Убивця Легенд".

Щодо Ґюнтера, під час свого першого титульного захисту, перемогти не кого-небудь, а справжню живу легенду - це однозначно серйозне досягнення!

Особисто я розраховую на хороше, якісне шоу! Бажаю Вам приємного перегляду!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Просто Про НБА
Просто Про НБА@ProstoProNBA

Роздуми, аналіз про баскетбол!

481Прочитань
1Автори
10Читачі
На Друкарні з 19 жовтня

Більше від автора

  • Прев’ю сезону 2024/25. Сан-Антоніо Сперс

    Минулого сезону для Сан-Антоніо Сперс переважали падіння. Вигравши лише 22 матчі, команда другий рік поспіль завершила на дні турнірної таблиці НБА, п'ятий рік поспіль не виходячи в плей-оф.

    Теми цього довгочиту:

    Спорт
  • Прев'ю сезону 2024/25. Нью-Йорк Нікс

    З початку 2024 року Нікс зазнали найбільших позитивних змін серед усіх клубів НБА. Під керівництвом головного тренера Тома Тібодо, Нікс пройшли через справжню "реабілітацію", завдяки якій вдалося вийти з тривалої кризи.

    Теми цього довгочиту:

    Нба
  • Прев'ю сезону 2024/25. Детройт Пістонс

    Найбільша біль останніх років в НБА - Детройт Пістонс. Клуб, що колись був синонімом міцного захисту і чемпіонських амбіцій, рвав, метав і натурально бився, вигризав результат, зараз опинився в болоті постійної перебудови.

    Теми цього довгочиту:

    Нба

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 02.10.2023

    Сьогодні у нас останній епізод Raw перед преміальним шоу “Шмаровоз“, і, на щастя, кард цього заходу трохи покращується. Будемо чесні, WWE прос*ались з білдапом цього шоу і викликає не багато закіцавленості.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Епохи WWF/WWE

    Ми часто згадуємо про неймовірні перипетії Атитʼюди, довготривалі тайтл рейни Золотої Ери, а також зникнення всього цього в епоху PG. Насправді цих так званих епох у WWE було вже чимало, але виокремлюють декілька основних.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 02.10.2023

    Сьогодні у нас останній епізод Raw перед преміальним шоу “Шмаровоз“, і, на щастя, кард цього заходу трохи покращується. Будемо чесні, WWE прос*ались з білдапом цього шоу і викликає не багато закіцавленості.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Епохи WWF/WWE

    Ми часто згадуємо про неймовірні перипетії Атитʼюди, довготривалі тайтл рейни Золотої Ери, а також зникнення всього цього в епоху PG. Насправді цих так званих епох у WWE було вже чимало, але виокремлюють декілька основних.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe