UCW SmackDown, 120 випуск

Лунає музика Халка Хогана. Арену наповнює радість і крики “СЮДИ, СЮДИ, СЮДИ, СЮДИ”. Халкстер радісно виходить з мікрофоном, посміхається і позує. Він позує від рампи до рингу, залазить і позує далі. Коли наш нюхль напозувався — він нарешті мовив:

Бразери та Бразерихи, Welcome to Monday Night RAW! Сьогодні остання п’ятниця перед неділею, бразер, а ця неділя остання перед Survivor Series, ну точніше вона не остання, бразер, вона прям вона. На ній і буде, загалом, усе, бразер. Еее… СЮДИИ!

Арена кричить “СЮДИИ!”.

Минулого понеділка я показав рудому його місце, я розпушив його кволе тільце, яке не варте звання чемпіону важкої ваги, бразер, і тепер він в пушному раю. Він додався до списку моїх бразер-пушів, але головне не це, головне, бразер, те, що я показав бразеру-синці, як саме треба діяти проти Рудольфа на PLE. Рудому небразеру тепер не сховатись від Халкоманії, я б навіть сказав, що Халкоманія вже в ньому і вона дуже глибоко. Я проник в нього, в його душу, бразер, і тепер Шеймер точно програє Королеві. Проте, зараз звертаюсь до синки — якщо ти йому програєш тоді, коли твій старий зміг його перемогти, бразер — це буде повний ітс а шейм прівеіл, мабуть, навіть лобстер хед. Проте, мало просто морально підтримати синку, я відчуваю, що здатний зробити набагато більше, адже Халкоманії ніколи не було достатньо чогось одного, не один кілограм, а два, не запушити одну вежу близнюка, а обидві вежі близнюки, не одне хлопкове поле з поневоленими, а п’ятсо..йой як понесло мене бразери, вибачайте. Я це до чого все веду, суперника мого синки, небразера Шеймера треба дезорієнтувати, а найкращий спосіб це зробити — перемогти когось близького йому. САМЕ ТОМУ, WATCHA GONNA DO, WHEN HULKAMANIA RUNS WILD ON YOU, АЛІЯ? Я викликаю тебе, бразериха! Тепер можна розпочати шоу, летс гоу, бразерс!

Шоу йде на рекламу.


Барон Корбін проти Драгона Лі — матч один на один

Переможець: Барон Корбін

Оцінка: 3.75


Звучить музична тема Сін Кари, він виходить з мікрофоном на ринг та починає говорити:

До Survivor Series залишився один день і завтра ви дізнаєтеся, чим закінчиться запекле протистояння брендів. Вже кілька тижнів ми чуємо хвастощі та виклики. Ми бачили, як наростає напруга, і ось, все зводиться до цього... Завтра ввечері рестлери UCW вийдуть на ринг, представляючи свої бренди. І коли пролунає фінальний гонг, світ дізнається, що SmackDown є домом для найкращих з найкращих. Що стосується мене, я стою тут сьогодні як чемпіон України, готовий захищати цей титул усіма силами, які в мене є. Але завтра цей титул не буде стояти на кону. Стоятиме дещо важливіше, честь синього бренду! Завтра ввечері я вийду на ринг не лише для себе, але й для кожного з вас. Ми з вами творимо історію. І ми покажемо світові, чому SmackDown є найкращим брендом в UCW!

Сін Кара піднімає українське чемпіонство над головою та шоу виходить на рекламу.


Джефф Харді проти Роба Ван Дама — матч один на один

Переможець: Джефф Харді

Оцінка: 2


У осінній теплий сонячний день, до річки під'їхав автомобіль. З неї вийшли Роб Ван Дам та Томмасо Чампа. Роб зразу став вдихати на повні легені повітря, оглядаючи гарну місцевість. Томмасо ж зразу почав з багажнику автомобіля вивантажувати все, що хлопці взяли для хорошого проведення часу. Згодом до нього приєднався Ван Дам. Поки Томмасо розкладав намет, Чампа розкладав спінінги та вудки. Роб звернувся до Томмасо:

Я надіюсь ти наловиш риби, бо я не брав нічого з м'яса окрім ковбаси, сосисок і сала. А я б ухи смачної сьогодні поїв би. А ще і б смаженого такого коропа, мммм.

Чампа відповів:

Розслабся, Роб. Я відмінний рибалка. Я колись зловив чобота, а в ньому раків повно. Правда там і кістки стопи були, але то таке.

Роб дістав з багажника ящик, в якому є великий асортимент алкогольних напоїв, сказавши:

Томмі, я знаю, куди, коли, і з ким йду веселитись. Я завжди у машині вожу такий собі міні-бар з різним алкоголем. Ну і ще там є немало пива у переносному холодильнику. 

Чампа, задоволено потираючи руки, каже:

Так чого ти теревениш? Зразу розливай все по склянках! Давай віскі.

Роб розливає на дві склянки віскі, закинувши ще льоду. Обоє цокнулись, випили залпом.

Через кілька годин, на поляні берегу річки уже був розкладений намет, спінінги та вудки були закинуті, на розкладному столі уже було накрито порядно їжі та алкоголю. Роб та Чампа смажили сосиски та сало на багатті. Чампа незадоволено каже:

Роббі, я розумію: ти взяв багато відмінного алкоголю, спінінги які ти мені позичив, просто відпад. Але я не розумію одне: якого біса ти не взяв нормального шашлику?

Роб відповів:

Ну, у нас риба є. Ти вже трохи потягнув карасиків. І я все ще чекаю обіцяного тобою коропа. 

Чампа мовчки кивнув. Чергові склянки були спустошені хлопцями. Чампа ліг на спинку стільця, заклавши руки за голову. Роб поправив сосиски та сало на багатті, і розглядав навколишню прекрасну природу. Але раптом Роб помічає на другому березі річки якісь рухи в кущах. Згодом він помічає як хтось бігає черед поля з чимось у руках. Роб штурхнув Чампу, вказавши тому на невідому особу в полі, промовивши:

Ти ж теж це бачиш?

Чампа відповів:

Бляха, ми ж не так багато випили, щоб нам це здалось, так ще й обом.

Той невідомий бігун ніби приближається до берега річки, і хлопці приходять у ступор, побачивши хто це. Це був Метт Ріддл, який біг з мангалом у руках. І раптом за ним ще щось біжить. І це була зграя бездомних собак, яка гналась за Ріддлом, адже на мангалі смажились шашлики. Ріддлу нічого не залишилось робити, як стрибнути у річку з мангалом. Мангал вилетів при польоті з рук у Ріддла, і зразу пішов на дно разом з шашликом. Собаки стояли на березі та гавкали на Ріддла, і згодом втекли. В цей час Роб Ван Дам та Томмасо Чампа з відкритими ротами непорушно за цим всім спостерігали. І коли вони перестрілись поглядами з Ріддлом, який намагався вилізти з річки, їх обох прорвало на дикий сміх. Чампа аж впав зі стільця. Роб встав, а за ним і Томмасо, які підійшли до берега, досі регочучи. Ріддл вибрався на берег,  і став перед хлопцями.

Біля багаття сиділи Роб, Чампа та Ріддл у рушнику. Чемпіони Genesis досі реготали, Роб перепитав у Метта:

Ще раз, прошу, ще раз розкажи, що сталось?

Хлопці через свій сміх не все змогли почути що казав Ріддл, але все ж заспокоївшись, почав знову розказувати що сталось:

Повна халепа сталась. Я з Джефом Харді хотіли позбирати грибочків, заодно пожарити шашлику і посидіти біля річки. Ми назбирали грибочків, згодом знайшли поляну і розмістились там. Я почав жарити шашлик, Джефф у якийсь момент відійшов відлити. І тут я чую що до мене хтось чи щось наближається. Я повертаю голову і бачу зграю скажених диких собак, цілу зграю собак. Я швидко беру палицю і починаю їх відгонити. Але це не дуже допомагало, і було шкода залишати наш шашлик для них, тому я швидко взяв мангал та вдався до втечі. Я пробіг близько 4 кілометрів, добіг до вас, а далі ви вже самі все бачили.

Роб та Чампа знову залились сміхом. Ріддл засмутився через це. Коли хлопці знову заспокоїлись, вони запитали:

Стоп, а Харді що, так там і залишився виходить?

Ріддл мовчки розвів руками. Роб встав і сказав:

Хай там як, але ми навіть тих, хто з нами у ворожнечі, в такій біді не можемо кинути. Томмі, ти ж не проти, якщо вони обоє приєднаються до нас? Ну поки Ріддл, і можливо скоро з'явиться Харді?

По виразу обличчя, Чампа не дуже певно хотів цього, але все ж він кивнув, погоджуючись. Роб поліз у багажник, разом звертаючись до Ріддла:

Що пити будеш?

Ріддл сказав:

Я не великий фанат випивки, але зараз я б випив чогось після такої ситуації. Тому дайте мені щось що вам не шкода.

Роб сказав:

Ну, дивись, у мене тут є пляшка настойки на коноплі...

Ріддл аж піднявся, і задоволено погодився. Роб приніс склянку, лід та пляшку настойки. Налив її Ріддлу, а собі з Чампою по віскі. Чампа захотів сказати тост:

Ну, знаєте що. Я випивав багато з ким. Але я ще не пив з тим, кого задумав згодом відлупцювати. Але, хай там як, я не хочу руйнувати сьогоднішні плани відпадно провести час. Тому, давайте вип’ємо за нас, і хай… на Survivor Series переможуть найкращі!

Троє цокнулись склянками та випили.

Троє рестлерів продовжують випивати. Схоже, по їх розмовах, вони забули про ворожнечу між собою, через кількість вжитого алкоголю. Хлопці так і сиділи далі, поки зненацька вони не почули звук мотора автомобіля за спиною. Коли вони розвернулися, автомобіль уже зупинився поряд з машиною Роба Ван Дама. З цієї машини вийшов Джефф Харді. Він підійшов до хлопців, але зразу ж звернувся до свого командного партнера, Метта Ріддла:

Так, я бачу що тобі весело, це все класно, друже, але ти не забув, що ці два тіпа наші суперники? А ти тут з ними розпиваєш, ще й мене в цю дупу втягнув. А якщо нас хтось разом побачить, ніхто не повірить в те, що ми перемогли їх чесно, а ми їх все одно рознесемо в друзки. Рекомендую тобі піднімати свою задницю, і звалювати звідси, нам потрібно ще готуватися до матчу з цими двома.

Ріддл відповів:

Джефф, брате, заспокойся. Все нормально, сьогодні ніякої ворожнечі. Я тікав від скажених собак і в мене нуль бажання зараз сваритись чи битись. Тим більше я вже випив настоянки на коноплі. А на PPV ми рознесемо Two of a Kind.

У цю розмову вліз Чампа:

Так, ви двоє недоумків! Я вас зараз тут обох покладу спати й відправлю на дно до вашого мангала! Я тебе Метт терпів тут поряд чисто з поваги до Роббі, але зараз межу перетнуто. Нести цю дичину і я можу, але ви, двоє придурків, навіть не збирались зрозуміти, що істина — це ваші бездиханні тіла на рингу, які лежатимуть під нашими з Робом ногами, на Survivor Series!!!

Уже між трьома стається словесна перепалка, поки цю метушню не зупинив Роб Ван Дам:

Так, тихо! Чуваки, на Survivor Series все вирішиться, окей? Я можу теж зараз наговорити багато чого, а поки...

Роб дістав із сумки якусь пляшку з рідиною:

А поки — наливка, з листів смородини та кори дуба, яка настоювалась 30 років. Ця пляшка як і багато інших, були знайдені у підвалах одної винокурні у Карпатах. Назва цього — контабас. Вип'ємо?

Всі інші зупинились один одного перекрикувати, і згодом погодились з Робом. Контабас був розлитий по келихах. Мужики випили. Потім ще. А потім ще.... Уже світало. Всі четверо сиділи і спали на стільцях, хоча Роб уже впав головою вперед, але продовжував дрімати. Раптом Джефф почав щось бубніти, від чого прокинувся Томмасо Чампа. Він запитався:

Що кажеш?

Джефф, спершись ліктем на поручень стільця, повернувшись до Чампи, каже:

От ти кажеш, Шейн МаркМен класний мужик...

Чампа незрозуміло поглянув на Харді, та сказав:

Я... гик нічого не казав...

Джефф каже:

Так?.. Ну, а цейво... Ем...

Джефф заснув. Чампа дивився на Джеффа ще хвилину, але вирішив розбудити, питаючи:

Ну, що?

Джефф різко прокинувся і знову каже:

А оце бляха, Андре Гігант два матчі у UCW провів і всі переможні… Оце класно чи мені як реагувати на цю інформацію???

Чампа не витримав, встав та пішов у кущі. Джефф поволі провів Томмасо поглядом, потім почав дивитись на тліюче вугілля. Потім перевів погляд на Ріддла, який уже теж прокидався. Він помітив, що Чампа відсутній, а Роб спить головою в землю. Ріддл посміявся, і каже Джеффу:

Хех, от прикинь, на Survivor Series, Чампа десь відсутній, бо забитий лежить десь за рингом, а Роб в цій позі вирублений, і мені залишилось просто на ньому провести больовий, і після того, як він здасться, ми розчавимо їх гнилий SmackDown. Я ж правду кажу?

Джефф погоджується:

Та звичайно, мен. Я не знаю, на що гик, вони надіються.

Тут різко почав говорити Роб у тій позі, в якій він лежав:

Ви, придурки! Думаєте я спав весь цей час? 

Роб почав вставати на ноги, і уже з зовсім не добрим поглядом, продовжив говорити:

Я терпів, я надіявся, хоч тут ви будете як люди, але все ж, Чампа і я казали правду. Ви двоє, попаяні, притрушені придурки, які думають де б без лишніх очей шишку розкумарити, та не можете зрозуміти усю правду. Вашe RAW, це збіговисько душевно хворих ідіотів та зневірених у собі людей. Вам не перемогти дійсно найкращий бренд. Ваше RAW навіть гірше NXT, і це факт.

Харді та Ріддл уже обоє встали, і все йшло до бійки, аж тут зненацька, по спині Ріддла прилітає металевий мангал, він якого Метт падає. Розгублений Джефф після цього, отримує від Томмасо Project Ciampa! Обоє лежать на землі, Роб здивовано на це все подивився, і запитав у Чампи:

Томмі, а де ти взяв мангал? Ми ж не брали з собою його.

Томмасо відповів:

Так це ж той мангал, з яким Ріддл вчора біг від собак, його від сильної течії на берег викинуло. Ну, ось, повернув його власнику.

Ван Дам посміхнувся. Він хотів обнятись з Чампою, але зненацька в голову Томмасо прилітає стілець, від чого він падає на коліна. Роб проводить Lariat Джеффу, а на Роба нападає Ріддл. Роб відскочив назад, а Метт взяв простирадло, і кинув його в Роба, який в простирадлі заплутався. Поки він виплутався, Ріддл проводить Ван Даму Bro Derek! Роб лежить на землі, Ріддл задоволено поглянув на це, але і Ріддл отримує від Томмасо Project Ciampa! Поки Чампа не встиг встати на ноги, Джефф до цього виліз на автомобіль Роба, і провів Томмасо Swanton Bomb! Джефф встає на ноги, але отримує Superkick від Ван Дама. Ріддл підвів свого командного партнера на ноги, і повів у машину Джеффа. Командні чемпіони Genesis пішли за ними, аби дати ще стусанів. Чампа хотів зупинити Харді, який залазив за кермо, але отримав по голові дверима автомобіля. Роб повернувся, аби підняти Чампу, і в цей час Ріддл та Харді швидко поїхали звідти. Роб підняв пусту пляшку рому, і кинув вслід, пошкодивши задню фару машини Джеффа. Чампа тримається за голову, і кричить:

БЛЯХА, РОБ! Я ЗНАВ, ЩО ЦЕ ДО ДОБРА НЕ ДОВЕДЕ, ПИТИ З НАРКОМАНАМИ! ЦЕ ПОВНА СРАКА! Я ОБІЦЯЮ ЩО Я ЦИХ ВИРОДКІВ ПОКАЛІЧУ НА SURVIVOR SERIES!!!

Роб повернувся до Чампи, і сказав:

Чуваче, вибач. Я намагався зробити так, щоб хоча б у ці моменти, коли ми відпочиваємо, не думаємо про погане. Але я тебе підтримую. Ми знищимо цих імбецилів. Фух, оце так зарядка ранкова. Ну добре. Збираймося додому.

Чампа погодився. Вони швидко прибрали місце, де відпочивали. Зібрались і поїхали. В дорозі до міста, Роб їхав за рулем, а Чампа дивився злісно у вікно.


Халк Хоган проти Ей Джей Стайлза — матч один на один

Переможець: Халк Хоган

Оцінка: 4.25


Звучить музична тема Міза, він виходить на ринг та починає говорити:

Доброго вечора, громадо UCW! Думаю, ви дуже раді побачити саме мене, а не те непорозуміння, що вийшло на арену у моєму образі минулого тижня. Чесно кажучи, я навіть не знаю як реагувати на цей перфоманс з боку СМ Панка, окрім як виказати співчуття. Бо дуже дивно і сумно бачити як людина, яку я ще зовсім нещодавно поважав, яка нещодавно була на вершині командного дивізіону, так швидко втратила розум та перетворилася на нейвдалішого в історії стендапера. Мабуть зараз ти пишаєшся собою, своєю винахідливістю та вмінням вигадувати відмазки, проте я, як і ці люди бачу, що це лише спроба довести самому собі, що ти не такий козел та бовдур яким ти насправді й являєшся. Ти вчергове ніс свою маячню про удар на випередження, мовляв якби не ти, то я обов'язково напав би першим і скоріш за все, ти вважаєш себе великим оратором, що здатний змусити повірити людей у будь-що, проте з такими заявами ти нагадуєш лише одного "великого геостратега". Саме того, через якого наша компанія та всі ці люди

Міз показує рукою на трибуни.

перебувають у постійній небезпеці. І повір, я не єдиний, хто провів таку паралель, це підмітили всі. Всі, окрім тебе! Ти так захопився своїми мріями та мареннями про велич, про свою крутість та нездоланність, про способи стати найкращим, що навіть не помітив як тут, у реальному житті, почав переймати риси найгірших представників людства. Тож давай підсумуємо: ти звинувачуєш мене у зрадництві, зверхньості та пихатості, хоча з нас двох все це притаманно лише тобі. Поки я будував себе, свій образ, просував компанію на Голлівудську сцену та робив все, щоб заслужити статус найкращого, яким я і являюсь, в той час як ти тільки й робив, що намагався пробити собі шлях на вершину за рахунок інших. Проте не хвилюйся, на Survivor Series я випишу тобі прямий квиток вниз, на задвірки компанії. Я вже виводив тебе з ладу своїм Skull Crushing Finale і я зроблю це ще раз!

Вмикається титантрон і ми на ньому бачимо СМ Панка, він каже:

Ні, Мізе, ти явно дивишся на всю ситуацію через свої окуляри. Я б радив тобі їх зняти і подивитись на життя таким, яким воно є, не десь там, де ти вештаєшся, а тут, у UCW. І тут, у UCW, ти просто зрадливе щуреня, яке чекає моменту, проте я розумніший, ніж ти думав. Минулого тижня я дав тобі можливість побачити себе зі сторони, цього тижня я думав просто послухати тебе, проте чути це більше сил нема. Знай одне, цієї суботи я полишу тебе лежачим за рингом, полишу тебе переможеним, полишу таким таким ти був до мене, ніким. 

Шоу вийшло з ефіру.


ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 07.11.2023

    Вітаю всіх на черговому огляді щотижневого шоу NXT! Сьогодні на NXT стартують відбіркові матчі Iron Survivor! Також ми побачимо, як Феллон Хенлі битиметься з Тіффані Страттон за місце в жіночому матчі Iron Survivor

    Теми цього довгочиту:

    Nxt
  • Огляд WWE Smackdown New Year’s Revolution 2024

    Вітаю на першому епізоду синього бренду - SmackDown New Year’s Revolution. В заявці цього шоу на нас очікує великий тристоронній поєдинок між Ренді Ортоном, ЛА Найтом та Ей Джей Стайлзом. Окрім цього, Кевін Оуенс зустрінеться з Сантосом Ескобаром у фіналі турніру

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 19.12.2023

    Вітаю всіх наших читачів на черговому огляді NXT! Хоча і випуски жовтого бренду вже були записані заздалегідь до кінця поточного року, але це не повинно нас перетягувати на чорну сторону…сторону нахрюків. Так що тримайте інформаційну тишу. Сьогодні в нас передостанній епізод.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 07.11.2023

    Вітаю всіх на черговому огляді щотижневого шоу NXT! Сьогодні на NXT стартують відбіркові матчі Iron Survivor! Також ми побачимо, як Феллон Хенлі битиметься з Тіффані Страттон за місце в жіночому матчі Iron Survivor

    Теми цього довгочиту:

    Nxt
  • Огляд WWE Smackdown New Year’s Revolution 2024

    Вітаю на першому епізоду синього бренду - SmackDown New Year’s Revolution. В заявці цього шоу на нас очікує великий тристоронній поєдинок між Ренді Ортоном, ЛА Найтом та Ей Джей Стайлзом. Окрім цього, Кевін Оуенс зустрінеться з Сантосом Ескобаром у фіналі турніру

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 19.12.2023

    Вітаю всіх наших читачів на черговому огляді NXT! Хоча і випуски жовтого бренду вже були записані заздалегідь до кінця поточного року, але це не повинно нас перетягувати на чорну сторону…сторону нахрюків. Так що тримайте інформаційну тишу. Сьогодні в нас передостанній епізод.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe