UCW Burning Ground, 121 випуск

Перед початком шоу на парковці арени стоять Ель Фантазмо та Кіп Себіан, які, судячи з їхньої поведінки, когось очікують. Врешті-решт, на парковку заїжджає автомобіль, який паркується біля хлопців. З салону вийшов Джон Мокслі. Він став перед Фантазмо та Себіаном, переглядався з ними, і вони обійнялись. Вони поклали свої голови на плечі Джона, дивлячись у підлогу, який, в свою чергу, поплескував їх по спині. Потім він, промовивши "Ходімо, хлопці", попрямував до входу на арену разом з ними.


Також перед шоу на арену прибуває автомобіль. З нього виходить новий чемпіон у важкій вазі Трей Мігель. Він заходить на арену та каже в камеру:

Громадо UCW, ви бачите у мене в руках те, що ви не очікували побачити. Титул чемпіона світу у важкій вазі, який я тримаю і хочу тримати як, можливо, постійний чемпіон, і ви так хочете думати, але є одна проблема: Шеймус може повернутися за титулом в будь-який момент і сказати “я хочу матч реванш”, я на це погоджусь, але є ще одна проблема, яка не повинна битися за титул, так-так, я про тебе, Кріс Джеріко, ти нічого на нашому бренді не досяг, переміг японця і зараз такий “о, все, я претендент на титул”. Вибачте, я б краще з Шеймусом сам побився раз на раз, чим би ти був в цьому поєдинку за мій титул, але я чемпіон і…

Після цих слів ми бачимо за спиною Трея Брона Строумана. Строуман хапає Трея за плечі та жбурляє його в стіну. Брон бере стілець, який лежав неподалік, і б'є ним по травмованому плечу Трея. Трей кричить від болю а Брон продовжує бити стільцем по плечу Мігеля. Збігаються люди та відводять Строумана подалі від Трея. Медики ведуть Трея в медпункт. 


Mox-Gun у повному складі вийшли з кабінету керівництва. Мокслі у хорошому настрої, каже хлопцям:

Ну що ж чуваки. Ви самі все розумієте, я вам добуваю постійно шанс на те, щоб зайняти у цьому світі своє місце під сонцем, а у вас це не виходить. Але, я вас розумію. Я теж через це проходив, тому не розкисайте. Для вас буде можливість знову спробувати піти за командними титулами. Але поки, вам прийдеться для цього щось зробити, а саме надерти дупи багатьом пройдисвітам цієї роздягальні. Саме сьогодні до вас відправлять на бій двох чуваків, я не знаю хто це буде, але я впевнений, ви їх знищите. І це буде в кінці цього шоу! Що ж, я надіюсь, ви не підведете.

Всі троє потиснули один одному руки, та попрямували далі по коридору.


Шоу розпочинає Пол Хейман, який стоїть в центрі рингу з мікрофоном, він починає говорити:

Пані та панове, всесвіт UCW, прошу вашої уваги. Сьогоднішній вечір знаменує собою ключовий момент в історії цього промоушену. Як ви всі добре знаєте, наше шановне партнерство з WWE підійшло до свого завершення. Хоча ця глава була наповнена незабутніми моментами, для нас настав час вирушити в нову подорож. Запевняю вас, що це не момент відчаю чи жалоби. Ні, друзі мої, це момент святкування! Бо сьогодні ми стоїмо на порозі змін, еволюції, відродження. Сьогодні ввечері Monday Night RAW зазнає трансформації.

Освітлення на арені повністю зникає, графіка на титантроні також темніє, як і усі інші банери.

Сьогодні ми є свідками народження нової ери.

Через декілька секунд ми бачимо помаранчеве світло, яке починає освітлювати всю арену, банери вмикаються в мить з титантроном і ми бачимо новий логотип Burning Ground.

Ласкаво просимо до нового світанку, до нового початку. Сьогодні, і відтепер кожного понеділка ввечері, ми розпалюватимемо вогонь реслінгу в серцях кожного з вас. Також, ми підготували для вас захоплюючий поєдинок. Незрівнянний Кевін Оуенс вийде на ринг сьогодні ввечері, але його суперник залишається загадкою. Хто відгукнеться на виклик і зустрінеться з прайз файтером? Дізнаєтеся вже за мить!

Хейман відводить погляд, задумавшись на секунду, а потім знову продовжує:

А зараз до менш приємних новин… Як стало відомо, наш чинний чемпіон світу у важкій вазі Трей Мігель, на жаль, став жертвою жорстокого нападу з боку Брона Строумана. Сила нападу призвела до того, що Трей отримав значну травму плеча, що зробило його нездатним захищати свій титул.

Натовп занепокоєно бурмоче, коли Хейман повідомляє сумну новину.

Тому, на жаль, я вимушений оголосити про вакантування титулу чемпіона світу у важкій вазі. Однак, незважаючи на ці обставини, з'являється проблиск можливості. На нашому наступному PPV, OverLoad, в мейн-івенті відбудеться чотиристоронній поєдинок, який визначить нового чемпіона світу у важкій вазі. Але шлях до цього титулу буде прокладений через серію поєдинків один на один. Перший з цих поєдинків розгорнеться на наступному випуску Burning Ground, де Барон Корбін і Джонні Гаргано зійдуться в битві за першість. Протягом наступних тижнів ми станемо свідками поєдинків між Казучікою Окадою та Чадом Гейблом, а також Крісом Джеріко та Броном Строуманом. Ці поєдинки сформують ландшафт нашого мейн-івенту на Overload.

Хейман робить миттєву паузу, даючи можливість усвідомити значення своїх слів.

А тепер, без зайвих слів, дозвольте мені представити вам людину, яка не потребує представлення. Він вже забезпечив собі місце у 4-сторонньому поєдинку за вакантний титул чемпіона світу у важкій вазі.

Хейман вказує на рампу, титантрон гасне, музична тема Шеймуса лунає по всій арені, він виходить на ринг з мікрофоном у руці:

Добрий вечір, пані та панове, добрий вечір, Пол Хейман. У мене з'явилась така думка, що не випадково Трей Мігель вакантував титул, не випадково він лежить у лікарні прямо зараз, у цьому житті нічого випадково не буває. Трей Мігель отримав подарунок з небес, він отримав кейс, отримав можливість стати чемпіоном і він ним став. Весь його шлях — подарунок долі, але за все потрібно розплачуватись, і доля його покарала. Я провів багато поєдинків, пролив багато крові та поту, розчарувався і пішов у відпустку, коли мені не вдалось отримати те, що хотів, але я не здався і пішов далі. Я повернувся і став чемпіоном світу у важкій вазі, я був на вершині світу, але прийшов цей покидьок Трей Мігель, і просто так забрав мій титул. За це його доля і покарала. Зараз у мене є можливість повернути титул і не сумнівайтесь, що я це зроблю. Титул буде знову мій, крапка.

Після цих слів Хейман продовжує:

А тепер до мейн-івенту вечора. Приготуйтеся до напруженого протистояння між двома найбільш домінуючими угрупуваннями Burning Ground. В одному кутку — Mox-Gun. А в іншому кутку — Hurt Business! Все це, і навіть більше, ви зможете побачити тільки тут! Welcome to Monday Night Burning Ground!

Натовп вибухає бурхливими оплесками та вигуками. Після цього шоу виходить на рекламу.


Кевін Оуенс проти Джо Гейсі — матч один на один

Переможець: Джо Гейсі

Оцінка: 2


На ринг виходить Ей Джей Стайлз:

В минулу неділю я, як капітан вів команду нашого бренду до бою. Це починалося як важкий матч і навіть одного з нас вибили, але потім ми змогли зібратися і принести перемогу Burning Ground! Ми всі виклались на максимум. Барон Корбін намагався захистити кожного з нас, через що і був вибитий. Брон Строуман був зносив кожного на своєму шляху. Я керував командою… Але була одна людина, одна людина, яка зарядила нас на повну. Змотивувала нас по максимуму! І сама була настільки вмотивована, що вибила всіх чотирьох рестлерів протилежного бренду! Тож пані та панове, зустрічайте на цьому ринзі… ЧАДА ГЕЙБЛА!

Звучить музика Чада Гейбла. Він заряджений виходить на ринг і бере мікрофон:

ДЯК-УЮ!!! Дякую вам за цей теплий прийом, друзі! Дякую нашому капитанові за таку пошану! В мене голові все ще не вкладається, що це все сталося, йде кругом, але можливо вона ще не відійшла від бою з командою SmackDown! Чотири крутезних чувака, чотири легенди минулого, теперешнього та майбутнього, команда SmackDown - чотири сорвиголови дали нам бій нашого життя! І один з них, ця людина - мій ідол, перемогти Курта Енгля, ще й за допомогою Енкл Лока - неймовірна честь! Але час створювати нових легенд! І на цій ноті я хочу розповісти вам про себе! Дя-кую! Мене звати Чад Гейбл! Я - простий хлопець з села Шишаки Полтавськоі Області, і я завжди мріяв стати реслером! Але це було зовсім не просто. Я не кажу про відсутність можливостей в селі, потребу працювати з малих років, про стигму в бізнесі щодо таких хлопаків як я, найбільшою перепоною була відсутність вчителя, СЕНСЕЯ. Багато років я просто не знав шо робити. Я всьому навчив себе сам! Я навчився робити промо коли пас корів, я мав тримати увагу кожноі з них! Я вчився робити енкл лок на сусідських свинях, в свиней навіть НЕМАЄ ЩИКОЛОДКИ! І я гордий своєю працєю, своїм шляхом шо я пройшов, але я не думаю шо цей труд є необхідним кроком для кожного, не думаю шо це має бути необхідним кроком для таких хлопаків як я. І я хочу їм допомогти! Саме тому я ОФІЦІЙНО оголошую відкриття першого набору абітурієнтів в ПНАБіП “Альфа”! Що таке ПНАБіП “Альфа”? ПОЛТАВСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ БОРОТЬБИ І ПРОМО “АЛЬФА”. Цей навчальний заклад допоможе людям будь-якого віку, місця народження і досвіду в бізнесі, просто протягніть мені руку! ДЯК-УЮ!

Чад Гейбл пішов з рингу, Ей Джей Стайлз продовжує промову:

Пані та панове, це був Чад Гейбл!

Глядачи чірять Гейбла, Стайлз продовжує:

А тепер, є ще дещо, про що я хотів би поговорити. Є дещо, чого я ще ніколи не досягав в своїй кар’єрі. А саме, я ще ніколи не був інтернаціональним чемпіоном. Тайтус О’Ніл, в цю неділю ти програв Сін Карі в битві чемпіонів, а я привів свою команду до перемоги. Тепер я викликаю тебе на матч за інтернаціональне чемпіонство. Чекаю твоєї відповіді.

Шоу вийшло на рекламу.


Брон Строуман проти Джиндера Махала — матч один на один

Переможець: Брон Строуман

Оцінка: 0.25


Під час матчу Логан Пол відволік Брона Строумана. Після матчу Логан Пол бере у ринганонсера мікрофон і каже:

Доброго вечора, глядачі . Це худий, стрункий, красивий, побритий і той хто вміє ще щось, окрім падати як мішок з бульбою Логан Пол. І я радий представити переможця цього матчу Брока Леснара . Чи як там… Неважливо... Все одно за 15 хвилин всі забудуть . Проте не забудуть Мене — найпопулярнішу людину, яка ступала на цей ринг Логана Пола. Ні ні я дійсно радий , що ти переміг цього, як там його… Ну теж неважливо. Бо ти можеш піти, смачно пообідати з розумінням того що, окрім бити вперед і тиснути вагою ти більше нічого не умієш. А у Логана завжди є план Б.

Після цих слів Брон Строуман вилазить з рингу і швидко іде до Логана, але Пол покидає арену через глядачів.


Коді Роудс проти Кейна та Андертейкера — Handicap матч

Переможець: Коді Роудс

Оцінка: 3.75


На арену вийшли Кіп Себіан та Ель Фантазмо. Вони рішуче готові до цього матчу. Двоє залізли на ринг, і очікують на своїх противників. Деякий час нічого не відбувається, але раптом на титантроні ввімкнули відео. На кадрі ми бачимо, що Джон Мокслі лежить лицем до землі, ніби непритомний, а на фоні чути звуки потасовки. Згодом ракурс міняється, і ми бачимо, як троє невідомих у чорних костюмах та масках б'ють MVP та Ксав’є Вудса. Після цього, невідомі пішли з кадру. На арені чутно змішані звуки, люди не розуміють що коїться. Кіп та Ель також не можуть зрозуміти, що коїться, але вони напоготові. На рампу вийшли ті самі троє невідомих, які прямують до рингу. Вони оточили ринг, ніби хочуть з різних боків напасти на Мокс-ган. Але раптом вони знову зійшлись в купу, один з них потім відійшов у сторону, а двоє вийшли на ринг, один став у куті рингу, а другий на самому ринзі. Себіан та Фантазмо досі не розуміють, що зараз відбувається, але вони прийняли цей "виклик". Матч почався.


Mox-Gun (Кіп Себіан та Ель Фантазмо) проти Невідомих (з Невідомим в куті) — командний матч два на два

Переможець: Невідомі

Оцінка: 2.5


Після матчу невідомі почали продовжувати лупцювати Еля та Кіпа. Це продовжувалось до тих пір, поки на арену не вибіг Джон Мокслі з бейсбольною битою. Невідомі відійшли від інших Себіана та Фантазмо. Мокслі підводить своїх хлопців, щоб приготуватись до бійки. Всі уже напоготові, що це почнеться. Але раптом Мокслі атакує Кіпа Себіана, вдаривши битою в живіт, і зразу ж наніс удар в голову Фантазмо. Обоє впали, а Мокслі просто дивився в підлогу. Невідомі просто стояли на місці в цей час. Джон почав повільно рухатись до центру рингу, де і зупинився, і почав дивитись в сторону трибун. Невідомі також почали йти, і стали поряд з Джоном в шеренгу. І тут вони почали по черзі знімати маски. Першим невідомим виявився Скотт Штайнер, другим - Керріон Кросс. І третім, який був з одного боку Мокслі, спочатку подивився на Джона, а Джон на нього, знову повернув голову до трибун, і зняв маску. Це був Брайан Деніелсон. Арена спочатку негативно вигукувала в сторону Мокслі та невідомих, але після деанону Брайана арена вибухнула, адже його давно вже не було в цих стінах. Всі четверо зняли верхній одяг, під яким були футболки зі старим логотипом Mox-Gun. Шоу вийшло з ефіру.


ОЦІНКА ШОУ - 6/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 5 найкращих можливих ворожнеч для Джейд Каргілл у WWE (і 5, яких їй слід уникати)

    Нещодавно WWE зробили гучну заяву про те, що Джейд Каргілл підписала багаторічний контракт з компанією, підірвавши соціальні мережі. Це вже другий топ-талант AEW, який прийшов до WWE, після Коді Роудса, звісно ж.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Лукс Нахрюк: превʼю до WWE Payback 2023

    Вже цієї ночі WWE презентує нам «Габелу». Одразу після Літньої Бавовни у компанії запланована подія менших маштабів, яка, здається, не така вже й цікава.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 5 найкращих можливих ворожнеч для Джейд Каргілл у WWE (і 5, яких їй слід уникати)

    Нещодавно WWE зробили гучну заяву про те, що Джейд Каргілл підписала багаторічний контракт з компанією, підірвавши соціальні мережі. Це вже другий топ-талант AEW, який прийшов до WWE, після Коді Роудса, звісно ж.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Лукс Нахрюк: превʼю до WWE Payback 2023

    Вже цієї ночі WWE презентує нам «Габелу». Одразу після Літньої Бавовни у компанії запланована подія менших маштабів, яка, здається, не така вже й цікава.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe