UCW Asylum 2.0, 16 випуск

У роздягальні знаходяться Владзьо і Тайлер Бейт. Вони сиділи та їли їжу на замовлення. Тайлер наставляє Владзьо:

Я розумію твій запал, ти хотів за мене помститися, що тобі врешті й вдалося. Але все-таки, рекомендую бути більш стриманим. Спокій — це складова сили.

Владзьо:

Тайлере, я розумію. Але не можна і списувати цим гнидам просто так їхні поступки. Нічого собі, якесь самозакохане дитя отримало відмову, і з тупотом ніжками по землі щось доказує, що він не може чути відмови у свою сторону.

Владзьо з легкою злістю сперся на коліна, тримаючи тарілку з їжею, яку він колупав виделкою. Тайлер, поклавши руку на плече Владзьо:

Все буде добре. На PLE ми їм уже разом дамо тягла, і вони точно від нас відстануть, я впевнений, що...

Зненацька ззаду Тайлера Бейта хтось вдарив по спині, він впав на землю, після чого він зразу ж корчиться від болі. В цей же момент Владзьо помічає, що Бейта вдарив Тоні ДіАнджело. Владзьо вже хотів накинутись на Тоні, але його різко повертає на себе Джованні Вінчі, він зразу завдає потужний удар стільцем у голову. Владзьо вирубається. Тайлер в цей час намагається піднятись, беручись руками за штани ДіАнджело. Італійці сміються з цієї ситуації, та роблять наступну маніпуляцію: вони кладуть Бейта на лавочку, примотують руки та ноги ізолентою до лавочки так, щоб він не міг закривати ними тулуб. Після цього Тоні завдає кілька сильних ударів по тулубу, Тайлер сильно кричить від болю. Це знущання з британця закінчується тим, що до них прибігло багато охорони, яка відігнала італійців, які піднявши руки догори, почали відходити та реготати. Також підбігли лікарі, які почали обстежувати Бейта і Владзьо.

——————————————————————

The Bloodline (Джей та Джиммі Усо) виходять на ринг. Джиммі Усо каже:

Отже, The Motor City Machine Guns думають, що можуть просто вимагати Street Fight? Ви, хлопці, мабуть, з глузду з'їхали. Хочете вуличного бою? Ви його отримаєте. Але знайте, ми виросли на вулицях. Ми знаємо, як за себе постояти.

Звучить музична тема The Motor City Machine Guns, і вони піднімаються на ринг з мікрофонами в руках. Алекс Шеллі:

Ми добре знаємо про вашу вуличну кмітливість, Усо. Але ви не єдині, хто може дати бій.

Кріс Сабін:

Ми універсальні, і ми готові показати вам, що можемо битися так само жорстко, як і ви.

Джиммі Усо, посміхаючись, каже:

Так, так, так. Схоже, в мейн-івенті нас чекає справжнє задоволення, чи не так?

Джей Усо:

Матч, звісно, буде не за титули. Ви повинні будете довести, що ви гідні зустрітися з нами на PLE! До зустрічі, придурки.

Седрік Олександр проти Девіда Вайта — матч по чистим правилам

Переможець: Девід Вайт (2:0)

Оцінка: 4

За лаштунками ми бачимо Віра Махана, який балакає з Полом МакКалістером. Раптом погасло світло, а коли увімкнулось, то перед Віром Маханом вже стояв Джо Гейсі, а на задньому плані Граймс і Зайон брутально б'ють Пола МакКалістера. Джо каже:

На Revolt з тобою буде те ж, що і з Полом.

Джо посміхнувся і вийшов з кадру

——————————————————————

Джон Лебовські стоїть на ринзі:

Ви всі побачили, те що проти мене вийшов Роман Мюллер. Нехай він навіть і переміг, але мені було смішно з його перемоги. Ви всі пам'ятаєте, який він до цього мав вигляд, і зараз він просто вдає з себе героя. Романе Мюллер, чи не хочеш ти провести зі мною ще один матч? Тільки вже на прийдешньому PLE! Я поставлю лише тільки одне запитання, хочеш цей матч чи ні? Я чекаю від тебе особисто цієї відповіді, я б хотів провести з тобою матч один на один за правилами Hell in a Cell, і там з'ясувати, хто з нас кращий. Мюллер, я знаю, що ти хочеш бути кращим, тож я чекаю на твою відповідь просто тут і зараз!

Глядачі скандують:

Ще один матч!

До Джона Лебовські виходить Пол Хейман:

Пані та панове, дозвольте мені відрекомендуватися, моє ім'я Пол Хейман. І я все ще генеральний менеджер найкращого бренду в UCW. Джоне, я розумію, що ти недолюблюєш Романа і хочеш рематч. Але у мене є краща ідея. На Revolt між вами буде матч. Між вами трьома. Джон Лебовські, Роман Мюллер та Кіллер Уєбальські. Це офіційно. Дякую за увагу.

Хейман пішов за лаштунки. Джон Лебовські стоїть в шоці. Але тут вибігає рефері. Джон в ще більшому шоці. Звучить музична тема Логана Пола

Джон Лебовські проти Логана Пола — матч один на один

Переможець: Джон Лебовські

Оцінка: 3.5

Після матчу на Джона Лебовські напав Роман Мюллер та побив його
Після матчу на Джона Лебовські напав Роман Мюллер та побив його

За лаштунками ми бачимо Драгона Лі, який балакає з Кентою на підвищених тонах. До них підходить Байрон Сакстон:

Хлопці, що сталося між вами.

Драгон Лі каже:

Кенто, я хочу рематч.

Кента каже:

Нащо, щоб я тебе ще раз виграв?

Драгон Лі та Кента зіткнулись лобами й дивляться один одному в очі. Але Драгон Лі відводить погляд трохи вбік. Кента дивиться туди ж, куди й Драгон. Вони бачать Умагу, який підійшов до них з Полом Хейманом. Пол каже:

Я розумію, що ви хочете матч, але кард Revolt не резиновий, всі туди не зможуть потрапити. Тож…

В кадр заходить Шинське Накамура, він підійшов до Умаги, подивився йому в очі, але Умага схопив його за горло і хотів провести свій фінішер, але Хейман його заспокоїв. Накамура оговтався і сказав:

Я теж хочу матч на Revolt! Я себе не зміг показати на Sakura Showdown з хорошої сторони, тож хочу шанс, щоб себе показати на Revolt. 

До них підходить Кевін Оуенс:

Що у вас тут відбувається? Розкричались тут. Може я теж хочу матч на Revolt? Так, хочу.

Всі одночасно сказали:

ТЕБЕ НІХТО НЕ ПИТАВ!

Кевін здивовано:

Що? Ну добре. Але знайте, що я теж…

Всі здивовано подивилися в одну сторону. З того боку в кадр увійшов Нік Алдіс. Він пафосно сказав:

І я теж хочу матч.

Пол став між ними усіма і сказав:

Стійте, у мене є ідея. На Revolt буде шестисторонній матч на вибування. Переможець отримає тайтлшот на світовий титул. А сьогодні між вами усіма пройде командний матч 3 на 3. Драгон Лі, Шинське Накамура та Нік Алдіс проти Кенти, Умаги та Кевіна Оуенса. А зараз йдіть готуйтеся. Все. Розходьтесь.

Драгон Лі, Шинське Накамура та Нік Алдіс проти Кенти, Умаги та Кевіна Оуенса — 3 on 3 Tornado Tag Team матч

Переможці: Кента, Умага та Кевін Оуенс

Оцінка: 3.5

На ринзі ми бачимо стіл, два стільця і контракт. Виходить EC3 з Полом Хейманом. EC3 сів за стіл та підписав контракт. Вони чекають на Брока Леснара. Він довго не виходить. Грає його музика, але досі ніхто не вийшов. Музика припинила грати. EC3 насторожено дивиться на рампу. Починає грати музика Брока Леснара. EC3 встав зі стільця, аж тут Брок Леснар зі сторони глядачів заліз на ринг, схопив EC3 і зробив F5 на стіл. Брок взяв контракт, підписав його та кинув на EC3, після чого пішов за лаштунки

——————————————————————

З лікарні виходить Владзьо, який тримається за голову. На ній є шви. До нього підбігає з поспіхом Байрон Сакстон, питаючи:

Владзьо, ми були свідками того, що на вас із Тайлером Бейтом напади за лаштунками Тоні ДіАнджело та Джованні Вінчі. Лікарі передали, що з Бейтом важка ситуація. Що буде для вас далі?

Владзьо з налитими кров'ю очима, зі злістю на лиці сідає на лавочку поруч, і з підвищеним тоном каже:

Я їх знищу! Я обох їх знищу! Вони більше не існуватимуть як якась сім'я, як рестлери, як особистості! Ви це бачили? Ви це бачили? Наскільки ж це підлий маневр з їхньої сторони. Знаючи, що Бейт вже був травмований, вони вирішили добити його, аби матчу не було. Ні, бл**ь, я їм цього не подарую. Ви, двоє італійських пи****изів, ви не будете позбавлені шансу програти. Я вийду сам проти вас! Чули? Я не дам Тайлеру мучитись з травмою на рингу, так само як не дам покинути арену на Revolt здоровими. Я вас покалічу, я вас залишу мотивації бути у цій компанії, от побачите.

Владзьо різко встає з лавочки і йде кудись в темряву. Байрон Сакстон залишається сам, але тут ззаду нього з'являється Тайлер Бейт. Він підходить до Сакстона ближче і каже:

Він великий молодець. Він добрий. Але я його не допущу одного йти проти двох. Я постараюсь його переконати в тому, що зі мною все буде окей.

Тайлер тисне руку Байрону Сакстону, і йде в сторону, куди пішов Владзьо

Перед матчем на MCMG напали The Bloodline та вдарили їх титулами
Перед матчем на MCMG напали The Bloodline та вдарили їх титулами

The Usos проти The Motor City Machine Guns — Street Fight матч

Переможці: The Motor City Machine Guns

Оцінка: 3.5

ОЦІНКА ШОУ - 7.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE SmackDown за 08.09.2023

    Сьогодні на нас очікує перший епізод Smackdown після преміум-шоу “Габела“, що пройшов минулого вікенду. Ми вийшли на стежку, яка веде до наступного чекпоінту - супершоу “Шмаровоз“, який відбудеться вже в ніч з суботи, 7 жовтня, на неділю, 8 жовтня.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 14.11.2023

    Вітаю всіх на огляді щотижневика NXT. Сьогодні жовтий бренд продовжує підготовку до Дедлайну! Що ж нас чекає? Чейз Ю будуть захищати командне чемпіонство NXT проти колишніх чемпіонів Тоні Д'Анджело і Стекса, а також пройдуть відбіркові матчі для Iron Survivor

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 5 великих ризиків, на які пішли WWE у 1990-х роках і які окупилися (і 5, провалилися)

    1990-ті були часом змін і ризику для WWE, оскільки їм довелося прориватися в кілька різних епох. Різні загрози, такі як WCW, судовий процес щодо стероїдів та старіння зірок Золотої Ери, призвели до того, що Вінс МакМехон відчував, що ризик потрібен тут і зараз.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE SmackDown за 08.09.2023

    Сьогодні на нас очікує перший епізод Smackdown після преміум-шоу “Габела“, що пройшов минулого вікенду. Ми вийшли на стежку, яка веде до наступного чекпоінту - супершоу “Шмаровоз“, який відбудеться вже в ніч з суботи, 7 жовтня, на неділю, 8 жовтня.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 14.11.2023

    Вітаю всіх на огляді щотижневика NXT. Сьогодні жовтий бренд продовжує підготовку до Дедлайну! Що ж нас чекає? Чейз Ю будуть захищати командне чемпіонство NXT проти колишніх чемпіонів Тоні Д'Анджело і Стекса, а також пройдуть відбіркові матчі для Iron Survivor

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 5 великих ризиків, на які пішли WWE у 1990-х роках і які окупилися (і 5, провалилися)

    1990-ті були часом змін і ризику для WWE, оскільки їм довелося прориватися в кілька різних епох. Різні загрози, такі як WCW, судовий процес щодо стероїдів та старіння зірок Золотої Ери, призвели до того, що Вінс МакМехон відчував, що ризик потрібен тут і зараз.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe