10 знакових реслінг-моментів , які були відтворені роками пізніше

Професійний реслінг протягом багатьох років дарував багато знакових моментів, які залишили глибокий слід у пам'яті фанатів. Іноді ці моменти настільки історичні, що їх часто відтворюють роками пізніше з невеликими варіаціями. Згадка про ці моменти іноді викликає ностальгію та сильні емоції у фанатів. Багато таких моментів іноді зустрічаються з ентузіазмом, але коли відтворення не дотягує до оригінального шедевру або не здатне передати ту саму атмосферу, воно може зіткнутися з обґрунтованою негативною реакцією. Досягнення балансу між вшануванням минулого і створенням нових захоплюючих сюжетних ліній може бути непростим завданням.

10 Самоа Джо штовхає ЕмДжейЕфа

Історія між Самоа Джо та MJF почалася кілька років тому, ще до заснування AEW. В період NXT, у 2016 році, Самоа Джо, чинний чемпіон NXT, прямував із закулісного коридору до рампи, і він випадково відштовхнув охоронця. Цікаво, що охоронцем був не хто інший, як молодий MJF. Через 7 років, на AEW All Out, Самоа Джо прямував до рингу і з силою відштовхнув ЕмДжея в сторону, але цього разу Максвелл мав можливість зрівняти рахунок і дати відсіч Джо.

9 Чиказький облом

Монреальський облом, безсумнівно, є одним з найбільш обговорюваних моментів в історії WWE. Оскільки це був один з найвідоміших закінчень поєдинку в історії, WWE неодноразово намагалася згадати цей суперечливий інцидент. Один з таких випадків стався через 19 років після оригінальної Монреальської дуелі, коли Наталія вийшла на бій, у супроводі Брета Харта, проти Шарлотти Флер. У навмисній спробі повторити Монреальський облом прямо на очах у Брета Харта, Шарлотта замкнула Наталію в фірмовий больовий Брета - Шарпшутер, і рефері негайно оголосив гонг, хоча Наталія і не здавалася.

8 Коді Роудс тизерить Стардаста на РеслМанії 38

Повернення Коді Роудса на РеслМанії 38 було довгоочікуваним після тижнів безперервних спекуляцій та чуток. Він був представлений як таємничий суперник Сета Роллінса, і в захоплюючому поєдинку здобув перемогу. Одним з особливо примітних моментів під час матчу був момент, коли Коді згадав свій гіммік Стардаста, зробивши колесо і жест руками. Цікаво відзначити, що остання поява Коді на РеслМанії перед його поверненням була якраз в гімміку Стардаста.

7 МолокоМанія

Так само, як Стів Остін прийняв пивну ванну з містером МакМехоном та Скелею за два роки до цього, Курт Енгл здійснив грандіозний вихід на молоковозі у 2001 році під час "Вторгнення Енгла". Енгл часто говорив, що це був його улюблений нематчевий момент за всю його кар'єру. Через 21 рік Курт вирішив пережити цей знаковий момент в рамках святкування свого дня народження, коли Академія Альфа почала ласувати його іменинним тортом. У супроводі Гейбла Стівсона Енгл облив «Академію" зі свого культового молоковоза.

6 Спроба подвійного Чокслему

Несподівана поява Хуррікейна на Королівській Битві 2021 року викликала спогади про його попередній виступ у 2002 році. В обох випадках він виходив на ринг під номером 23 і намагався зробити зухвалі маневри проти кількох опонентів, але був швидко усунутий. У 2002 році він з надмірним ентузіазмом спробував зробити подвійний Чокслем Тріпл Ейчу і Стіву Остіну, але був усунутий через 39 секунд. У 2021 році повернення Хуррікейна тривало лише 30 секунд, коли він знову кумедно спробував провести подвійний Чокслем Біг І та Боббі Лешлі.

5 Сет Роллінс віддає шану Шону Майклзу

У травні 2023 року Сет Роллінс і Рія Ріплі відтворили гумористичний і культовий момент за участю Шона Майклза і Меліни з Козацьких Серій 2006 року. В оригінальному матчі, поки тривав бій, Шон Майклз грайливо вислизнув з рингу і обійняв Меліну, яка помилково прийняла його за Джонні Нітро. Пам'ятна 10-секундна взаємодія залишалася культовою протягом багатьох років, тож коли Сет Роллінс відтворив цей момент з Рією Ріплі 16 років потому, фанати миттєво впізнали «великодник» на Шона Майклза.

4 Спроба Сіни провести Народний лікоть

Скеля феєрично переміг Джона Сіну на РеслМанії 28, коли С/на спробував познущатися над ним за допомогою прийому "Народний лікоть", але врешті-решт Скеля використав це на свою користь. Рік по тому вони знову зустрілися, і це був дотепний «великодник» їхньої попередньої зустрічі. Джон знову спробував "Народний лікоть", але його він зробив висновок на своїй попередній помилці і швидко відступив назад. Скеля, однак, контратакував і провів Підніжжя Скелі, що призвело до ще одного епічного ніерфолу.

3 Це твоє життя

Сегмент "Це твоє життя" у 1999 році, що був проведений Менкайндом на честь Скелі, досі залишається найрейтинговішим не-реслінговим сегментом в історії. Через приголомшливий успіх сегменту, WWE намагалася відтворити цю атмосферу, але це часто не вдавалося. Через 18 років сегмент Бейлі "Це твоє життя" жахливо не виправдав ажіотажу, оскільки його широко критикували за погане виконання та нудний темп. Це послужило прикладом того, що не кожен «сиквел» досягне такого ж рівня успіху та визнання як оригінал.

2 Ти все ще відстій

У 2002 році Едж розіграв Курта Енгла пам'ятним жартом, який увійшов до історії. Цей розіграш зіграв важливу роль у тому, що фанати почали скандувати "You Suck" синхронно з піснею Енгла, створивши тим самим стійкий елемент його персонажа. Перенесемося на 20 років вперед, у серпень 2022 року, і фанати отримали ностальгічний момент, коли Едж та Енгл відтворили цей класичний момент. Цього разу Едж додав кілька додаткових таємних образ.

1 Помста Рейнса

Роман Рейнс пережив кілька зрад протягом своєї кар'єри. Перша значна зрада сталася у 2014 році, коли Сет Роллінс пішов проти Рейнса та Емброуза, спричинивши знаменитий розпад Щита. Роками пізніше, на Королівській Битві 2022 року, Роман отримав можливість помститися Роллінсу. У кульмінаційному моменті Рейнс жорстоко атакував Сета сталевим стільцем, і це дало йому довгоочікуваний шанс зрівняти рахунок. Через рік, у 2023 році, в одному з найгарячіших моментів "Кровної лінії", Семі Зейн зробив свій вибір і зламав об спину Романа сталевий стільць після того, як Роман змусив його напасти на Кевіна Оуенса. Називайте це «великодником» або ще якось, але WWE знову відтворили розпад "Щита", але цього разу з Семі та Романом у кадрі.

Автор: Shreya Singh

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Ваш довгочит дуже цікавий! 🤩

Післязавтра його буде опубліковано в Twitter та на Facebook Друкарні.

🔸https://www.facebook.com/drukarniaua

🔸https://twitter.com/drukarniaua

Вітаємо!

Вам також сподобається