UCW RAW, 102 випуск

До рингу виходить Джон Мокслі. Фанати вітають чемпіона і викрикують "Mox-Gun!". Перед тим, як зайти на ринг, Джон бере стілець у рингсайді, вилазить на ринг, ставить в центр та сідає. Він, спершись ліктями на коліна, спустивши погляд вниз, про щось думає. Згодом, він все ж почав говорити:

Слухайте, мені так само здається, що це якась повна чортівня. Я виграв цей титул, але окрім статусу чемпіона я нічого не маю з нього. Я хочу захищати його майже кожен тиждень, перевірити всю роздягальню цього бренду, хто скільки витримає моїх ударів. Взамін же, я маю кожного тижня вас годувати промовами про те, що ось скоро, на наступному PPV, я знову надеру дупу Стайлзу. Слова це не дії. Я вже хочу це зробити. Але маю чекати. Я думав, що я матиму повний контроль над своїми діями, але рематч з колишнім чемпіоном вище бажань, як ви вже зрозуміли. Ну, нехай, до Money in the Bank дуже скоро, сьогоднішня моя промова буде останньою перед нашим зі Стайлзом матчем. Недавно читав у інтернеті, у X одного реслінг-критика, що моя банда — це ніщо. Мої напарники з себе типу корчать крутих перців, багато хочуть. Слухай, критику, так ти все правильно сказав, поправлю, шо вони не корчать, а є крутими перцями. Єдине що — вони ще не все знають, чого я їх вчу, але скоро я це питання вирішу. Скоро ви побачите, як вся наша банда буде з титулами, про що я і мрію. А ти, критику, по той бік екрана, і далі на відстані труси свою нікому не потрібну думку, і хлебчи водичку з-під крану не так швидко, вдавишся раніше, ніж я встигну тебе знайти, і задушити.

Звучить музична тема Ей Джей Стайлза і він виходить на рампу:

Мокс, я не вимагаю тебе, щоб ти не захищав цей титул до нашого матчу. Що за проблеми? Коли ти був претендентом, я не чекав на тебе. Я бився на цьому ринзі з Блеком, з Рейнсом, з Харді! А ти тепер прикриваєшся нашим рематчем? Джон, якщо ти маєш бажання, я тебе не стану утримувати від цього. Зустрінься сьогодні хоч з кимось, кого я переміг під час свого забігу. А в неділю я вже зустрінусь з переможцем віч-на-віч. Але ж ти готовий тільки коментаторам з інтернету погрожувати, так? Тим, кого ти ніколи в житті не зустрінеш навіть.

Ей Джей підійшов до рингу, заліз на нього і став перед Мокслі

Але ти не зробиш цього. Кумедно, але ти хоч і переміг мене, і зробив це гідно, але... Але все ще боїшся мене. Я готовий поставити всі гроші світу, що в тебе є план "В", ти б не вийшов просто так зі мною віч-на-віч. Ставлю сто доларів на те, що зараз заграє музика твоїх підсосів і вони почнуть вступатись за те...

Грає музична тема Мox-Gun. На рампу виходять Кіп Себіан і Ель Фантазмо з мікрофонами. Одразу після виходу Кіп почав промову:

Стайлз, мен, досить уже ляпати своїм язиком. Який сенс у всьому сказаному? Це лише слова, які нікому не цікаві. Недавно ми не спитали у The NOW, що вони хочуть, і ми уже маємо тайтлшот на їхні титули. Так само ніхто і тебе не питає, що ти думаєш, і що ти хочеш. Мокслі з тобою покінчить на Money in the Bank.

Далі мікрофон перейшов до Еля Фантазмо:

Ти можеш знову хотіти матч з Джоном за титул, якось може ти й заробиш тайтлшот, але Мокслі знову тебе знищить. І так буде до тих пір, поки ти не видихнешся, або коли втратиш інтерес до титулу. А краще б втратив інтерес до реслінгу в цілому. І знай..

Мокслі перебив Фантазмо:

Так, тут уже, хлопці, не перегинайте. Як би я тебе не ненавидів, Стайлз, але твою роботу ціную, ти достойний атлет. Хоча я тебе і знищу. Буде прикро втрачати і так хрінові відносини з тобою.

Звучить музична тема The NOW, Остін Тіорі виходить з глядацького сектору та починає говорити:

Mox-Gun, Стайлз, ви, хлопці, просто не можете надивитися один на одного, чи не так? Але річ у тім, що ви не бачите всієї картини. Ви так зайняті суперечками про те, хто з ким буде битися, що забуваєте, хто справжнє майбутнє UCW.

Остін Тіорі посміхається і вказує на Кармело Хейса та Аксіому, які виходять з протилежного глядацького сектору. Хейс починає:

Ми чемпіони, ми теперішнє і майбутнє, і ми тільки починаємо! Ви казали про крутих хлопців? Що ж, ви дивитеся на них прямо зараз.

Звучить музична тема Ренді Ортона, він виходить з рампи з інтернаціональним чемпіонством на плечі та прямує до рингу. Ренді стає на апрон, Стайлз розвертається, але Мокслі його розвертає назад та проводить Paradigm Shift. Ортон залазить на ринг, кидає свій титул та готується провести Punt Kick. The NOW біжать на допомогу Ей Джею та розганяють Mox-Gun та Ортона.

Тайтус О’Ніл проти Брока Леснара — Backstage Brawl

Переможець: Брок Леснар

Тайтус О’Ніл напав на Брока Леснара за лаштунками RAW, але Брок відбився

Світло гасне, Саманта Ірвін починає говорити:

Леді та Джентльмени, прошу до уваги, найбільш обговорювана сенсація на Monday night RAW, ваш хост "Grayson Waller Effect" - Грейсон Уоллер

На ринзі стоїть Грейсон Уоллер:

Хоу, хоу. Через тиждень відбудеться Money in the Bank. Ми знаємо вже 7 учасників матчу за кейс. Але залишилось всього одне місце. І це місце буде розіграно серед п'яти учасників. Одним з них є… Грейсон Уоллер! Так, це я. Радий ще раз поборотися за місце в цьому матчі. Зараз я готовий оголосити ще 4 гостей мого шоу. Вони усі мають змогу зайняти останнє місце в цьому матчі. Але всі й так знають, що я виграю цей кейс. Але, все ж таки, першим моїм гостем стане людина, яка програла всі матчі на PPV після WrestleMani. Його ім'я — Боббі Лешлі.

Боббі Лешлі виходить до Грейсона:

Слухай, Грейсоне, хоч я і програв усі матчі, але це тільки початок. Я виграю цей матч, а потім виграю кейс…

Грейсон перебиває:

Боббі, у нас немає часу. Я хочу представити другого учасника нашого шоу. Людину, яка дуже любить Японію, а особливо Японок — Барон Корбін!

Барон Корбін виходить на ринг і каже:

Привіт, громадо UCW. Сьогодні з вами говорить наступний володар кейса Money in the Bank від RAW Барон Корбін. я виграю цей матч, а потім і кейс Це моя доля, стати містером Money in the Bank та використати кейс і стати World Heavyweight чемпіоном.

Грейсон каже:

Непогано, Корбіне. Але результат в цьому матчі вже відомий. Хочу представити ще одного лузера матчу. Представляю Джеффа Харді!

Джефф Харді виходить на ринг і підходить до Корбіна:

Агов, друже, чи не забагато ти на себе береш? Та й загалом існує тільки одна людина, яка заслуговує отримати цю останню путівку, і це я. Ви всі ніхто, я зробив для того, щоб потрапити в цей клятий матч більше ніж достатньо, якби не сраний ірландець я б взагалі зараз тут не стояв і не доводив купі незграб їхнє місце, а спокійно, з какао в руках, спостерігав як ви будете вибивати лайно один з одного, але, що ж зробиш, доля вирішує повернутися до мене задом і звести мене в поєдинку з такими клоунярами, тож доведеться вибити все лайно спочатку з вас, а потім з решти придурків, яким поталанило трішки більше, і вони можуть зараз не паритися, а спокійно за цим слідкувати. Нічого, залишилось не так багато часу до моменту, коли я буду сидіти в кріслі з титулом чемпіона і спостерігати за тим, як ви будете бити пику один одному, щоб скласти мені конкуренцію.

Звучить музична тема Омоса. Він виходить на ринг, бере пальми та викидає їх з рингу. Грейсон почав кричати на Омоса, але той провів Грейсону Chokeslam на стіл. Вибігає рефері та охоронці. Після того, як ринг був прибраний від уламків стола рефері почав матч.

Грейсон Уоллер проти Омоса проти Джеффа Харді проти Барона Корбіна проти Боббі Лешлі — Elimination матч

Порядок елімінувань:Барон Корбін елімінував Боббі ЛешліДжефф Харді елімінував ОмосаГрейсон Уоллер елімінував Джеффа ХардіБарон Корбін елімінував Грейсона Уоллера

Переможець: Барон Корбін

Оцінка: 4.25

Ми бачимо Пола Хеймана з Броком Леснаром, які стоять у Хеймана в кабінеті. На столі лежить контракт на матч за кейс Money in the Bank з підписом Брока Леснара в ньому. В кабінет заходить Метт Ріддл з Алією. Ріддл ставить свій підпис. За ним заходять Казучіка Окада та Конор МакГрегор. Вони теж ставлять підписи. Коді Роудс зайшов у кабінет, поставив підпис та хотів щось сказати, але Трей Мігель забігає в кабінет і каже:

Пол, я хочу матч на цьому шоу, щоб краще підготуватись до матчу.

Пол подивився на Трея, потім повернув свою голову в сторону Конора МакГрегора та сказав:

Добре, Треє, буде у тебе матч. Проти Конора МакГрегора. Але постав підпис в контракті.

Трей поставив підпис, подивився на Конора та простягнув руку. Конор не потиснув руку Трею. Але сказав:

Пол, ти хочеш, щоб я вийшов проти нього на матч?

Пол каже:

Звісно, чому ні.

Конор каже:

Гроші на картку відправиш.

Тут в кабінет на мотоциклі заїжджає Тайтус О’Ніл, він злазить з мотоцикла, бере контракт, ставить підпис та виїжджає з кабінету. Леснар хотів побігати за ним, але Хейман зупинив його. Тут в кабінет заходить заморений Барон Корбін. Він глянув на Тайтуса, який виїхав з кабінету, потім на Пола і каже:

Ви мене кликали?

Пол каже:

Так, твій підпис останній.

Він ставить підпис, та матч стає офіційно підтвердженим на шоу Money in the Bank

Трей Мігель проти Конора МакГрегора — матч один на один

Переможець: Трей Мігель

Оцінка: 3.25

The NOW та Ей Джей Стайлз проти Mox Gun та Ренді Ортона — Torndo Tag Team

Переможець: Mox-Gun та Ренді Ортон

Оцінка: 4.75

ОЦІНКА ШОУ - 8/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Усі матчі по правилам «Поховані заживо» в історії WWE, від найгіршого до найкращого

    У 1996 році фанатам WWE був представлений матч за правилами "Похований заживо" (Buried Alive). Це брутальний поєдинок, в якому потрібно покласти свого опонента в могилу і просто поховати його заживо, засипавши землею.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 26.09.2023

    Всім привіт, і ласкаво просимо на черговий огляд щотижневика NXT! Сьогодні ми побачимо завершення турніру NXT Global Heritage Invitational, в якому Джо Коффі та Бутч боротимуться за право зустрітися з Ноамом Даром за його Кубок Спадщини на преміальному шоу “Без Жалю“...

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Усі матчі по правилам «Поховані заживо» в історії WWE, від найгіршого до найкращого

    У 1996 році фанатам WWE був представлений матч за правилами "Похований заживо" (Buried Alive). Це брутальний поєдинок, в якому потрібно покласти свого опонента в могилу і просто поховати його заживо, засипавши землею.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 26.09.2023

    Всім привіт, і ласкаво просимо на черговий огляд щотижневика NXT! Сьогодні ми побачимо завершення турніру NXT Global Heritage Invitational, в якому Джо Коффі та Бутч боротимуться за право зустрітися з Ноамом Даром за його Кубок Спадщини на преміальному шоу “Без Жалю“...

    Теми цього довгочиту:

    Wwe