5 найемоційніших прощальних сюжетних ліній у реслінгу (та 5, які мали б закінчитися інакше)

Прощальні історії у професійному реслінгу часто зарезервовані для найвідоміших імен, оскільки саме в них фанати вкладають найбільше коштів. Вони, як правило, мали легендарні кар'єри, які люди хочуть бачити завершеними в найкращий спосіб, і це те, що сталося з багатьма зірками, особливо у WWE. Є чимало реслерів, які отримали ідеальні прощальні історії, до яких глядачі змогли емоційно прив'язати себе. Однак інші могли б попрощатися трохи краще, де кілька змін могли б допомогти ситуації в цілому з точки зору створення цікавого сюжету.

10 Емоційне прощання: Ренді Севідж

The Ultimate Warrior vs. “Macho Man” Randy Savage - Retirement Match:  WrestleMania VII - YouTube

WWE масовано вибудовували кінець кар'єри Ренді Севіджа, причому його фінальна сюжетна лінія проти Абсолютного Воїна була давньою і чудово спрацювала. Воїн викликав Севеджа на фінальний матч, і між ними виникли суперечки, які неабияк зацікавили фанатів, що спостерігали за розвитком. Той факт, що все закінчилося тим, що міс Елізабет вибігла на ринг, щоб возз'єднатися з Севеджем, був ідеальним фіналом. Все завершилося на найвищій ноті, у справді емоційному возз'єднанні, яке люди хотіли бачити.

9 Все мало б бути інакше: Стів Остін

Kevin Owens on Stone Cold Steve Austin return

Стів Остін обрав інший стиль прощання - він просто поїхав на захід сонця після матчу на РеслМанії 19 проти Скелі. Хоча це дозволило Остіну завершити кар'єру на найвищому рівні та проти свого найсильнішого суперника, ніхто не знав, що це станеться. Хоча, можливо, саме так і хотів Техаський Гримучий змій, з точки зору фанатів, якби вони знали, що все добігає кінця, то вклали б ще більше емоцій.

8 Емоційне прощання: Батіста

Triple H vs. Batista - No Holds Barred Match: photos | WWE

Батіста мав кілька виступів у WWE і зробив кар'єру Легенди, тому той факт, що компанія дозволила йому завершити кар'єру саме так, як він хотів, було приємно бачити. Хоча за цією ситуацією не було багато емоцій через те, що він був на той час хілом, він отримав можливість завершити свою кар'єру в сюжетній лінії за участю Ріка Флера та Тріпл Ейча. Саме вони зіграли ключову роль у тому, що Батіста вийшов на головну сцену, тому це створило для Дейва справжній повноцінний момент, який сподобався глядачам.

7 Все мало б бути інакше: Едж

Edge reflects on match with Sheamus: "It was pure joy in there"

Нещодавно час Еджа в WWE добіг кінця, коли він вирішив піти з компанії і підписати контракт з AEW. У WWE знали, що у нього залишилася лише одна дата за контрактом, і, враховуючи його зоряну силу, компанія могла б відзначити це важливим моментом з великою сюжетною лінією. Хоча компанія відсвяткувала його 25-річчя, і його фінальний матч проти Шеймуса був хорошим, коли справа дійшла до створення остаточного прощання з цією частиною його кар'єри, це було трохи недооцінено.

6 Емоційне прощання: Великий Мута

The Great Muta mists into the WWE Hall of Fame: WWE Hall of Fame 2023 | WWE

Великий Мута - один з найкращих реслерів усіх часів і народів, якого поважають у всьому світі. Він відкрито говорив про свій вихід на пенсію, і це призвело до того, що він вирушив у прощальний тур, де він знову змагався у матчах своєї мрії, включаючи зустріч із Шинске Накамурою з WWE. Мута був оточений великою повагою і готувався до кожного поєдинку. Це було шанобливе прощальне турне, яке дозволило людям емоційно відреагувати і згадати фантастичну кар'єру, яку він зробив.

5 Все мало б бути інакше: Тріпл Ейч

Triple H leaves his boots in the ring: photos | WWE

Тріпл Ейч був тим, хто не отримав великої прощальної сюжетної лінії, а натомість змушений був це зробити через проблеми зі здоров'ям. Це призвело до того, що на початку РеслМанії 38 Тріпл Ейч попрощався з фанатами, винісши свої черевики на ринг і пішовши геть. Він не зміг зачитати промо, в якому пройшовся б по своїй кар'єрі, або провести один фінальний матч, і, звичайно ж, озираючись назад, це було прикро. Якби все можна було зробити по-іншому, немає сумнівів, що WWE віддали шану його легендарній кар’єрі.

4 Емоційне прощання: Шон Майклз

Shawn Michaels says goodbye to the WWE Universe: Raw, March 29, 2010 | WWE

Хоча Шон Майклз зіпсував це прощання, прийнявши участь у матчі на шоу в Саудівській Аравії, його початкова прощальна сюжетна лінія була дуже емоційною. WWE створили відчайдушну ситуацію, коли йому потрібно було кинути виклик Андертейкеру ще раз після класики РеслМанії 25, яку вони створювали місяцями. Врешті-решт він отримав матч-реванш, але лише за умови, що поставить на кін свою кар'єру. Поставити кар'єру на кін - це був чудовий момент, і коли вони вдвох влаштували матч на РеслМанії 26, це виявилося абсолютно емоційним способом для Хартбрейкіда покинути реслінг.

3 Все мало б бути інакше: Андертейкер

The Undertaker's Final Farewell: photos | WWE

Трунар шукав ідеального виходу на пенсію протягом багатьох років, але це виявилося для нього складним завданням, оскільки його тіло було не в змозі проводити матчі на тому ж рівні, що і раніше. Зрештою, він оголосив про завершення кар'єри після Boneyard матчу, який став гідним завершенням його кар'єри. Однак Андертейкер попрощався з фанатами наодинці з усіма. Оскільки це був період COVID-19, на його офіційному завершенні кар'єри не було жодного фаната, і це те, що повинно було бути інакше.

2 Емоційне прощання: Рік Флер

Ric Flair says farewell to the WWE Universe: Raw, March 31, 2008 | WWE

Рік Флер кілька разів продовжував працювати після звільнення з WWE, але прощання, яке йому влаштувала компанія, було важко перевершити з емоційної точки зору. WWE створила для Дитя природи довгу сюжетну лінію, де в разі поразки йому доведеться піти на пенсію, і вона неухильно розвивалася аж до РеслМанії 24. Це були вихідні, присвячені йому: Флер був введений до Зали Слави, а потім провів класичний поєдинок проти Шона Майклза. У поєдинку було багато душевних моментів, а прощальний сегмент на Raw наступного вечора з усіма його друзями та суперниками завершив його емоційно досконалим фіналом.

1 Все мало б бути інакше: Курт Енгл

5 Dream matches for Kurt Angle at WrestleMania 38 if he wasn't retired

Курт Енгл провів одні з найкращих реслінгових поєдинків усіх часів, тому бачити, як він виходив на прощальний матч проти Барона Корбіна в короткому і забутому матчі на РеслМанії 35, було справжнім соромом. Це ім'я має бути в Залі Слави, і він заслуговував на велику сюжетну лінію на завершення своєї кар'єри. На жаль, тіло Енгла почало відмовляти йому після того, як він провів певний період на посаді генерального менеджера, що означало, що він був неактивним. Втім, він все ще міг би мати круті проводи, а не просто бути втиснутим у кард з мінімальним часом, щоб розповісти певну історію.

Автор: Matthew Wilkinson

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.3KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається