20+ нейромереж для дизайнерів, копірайтерів і маркетологів, щоб робити менше, а заробляти більше

У цій добірці - як за допомогою нейромереж позбавити себе рутини та заощадити час для важливіших справ. 20+ інструментів, щоб підняти чек, збільшити продажі та обійти конкурентів.

ЗОБРАЖЕННЯ ТА ЛОГОТИПИ:

Midjourney

https://www.midjourney.com/

Midjourney - один із найвідоміших і найпопулярніших на сьогоднішній день ШІ для генерування зображень у високій якості, зокрема портретів, дизайнів інтер'єру, інтерфейсів додатків, дашбордів і сайтів. Також дає змогу створювати нові зображення на основі завантажених і поєднувати кілька картинок. Нове оновлення (Midjourney 5) створює фотореалістичні картинки. На час написання статті вартість підписки становить 10$.

Вартість: від 10$.

DALL-E 2


DALL-E 2 - створює оригінальні зображення в різних стилях і жанрах. Можна як створювати контент з нуля, спираючись на текстовий опис, так і генерувати зображення на основі обраної картинки. Нейромережа здатна домальовувати нові елементи всередині зображення або за його межами, перемальовувати картину в іншому стилі, змінювати кольори, пропорції та положення предметів.

Вартість: безкоштовно до 50 запитів на день, безліміт 15$.

DeepAI

https://deepai.org/

DeepAI - генерує зображення в обраному стилі, спираючись на текст. Часто використовується для перенесення стилю одного зображення на інше. Наприклад, перенести стиль картини відомого художника на фото. Нейромережа здатна створювати картини в абстрактному стилі, ренесанс та імпресіонізм, моделювати 3D-персонажів, створювати поп-арти, сюрреалістичні портрети, акварельну архітектуру, піксельне мистецтво, стріт-арт, аніме, сучасну архітектуру, сюрреалістичну графіку, кіберпанк і малюнки в стилі 18 століття.

Вартість: безкоштовно.

Looka

https://looka.com

Looka - створює професійні логотипи за кілька кліків. Користувачі можуть обирати з шаблонів, налаштовувати колірні схеми та елементи, візуалізувати на поверхнях і в контексті використання, а також завантажувати логотипи у високій якості. Нейромережа також пропонує додаткові послуги, такі як створення дизайну для соцмереж і фірмового стилю.

Вартість: від 20$.

Genius

Genius - використовується в програмі Figma для автоматичного доповнення макетів новими блоками. Нейромережа ґрунтується на методах глибокого навчання й аналізує мільйони зображень і макетів, щоб запропонувати дизайнерам нові блоки, які відповідають стилю і колірній гамі поточного макета. Простіше кажучи, Genius підлаштовується під ваш стиль дизайну і закінчує за вас роботу.

Вартість: безкоштовно.

Lensa

Lensa - створює унікальні зображення. Можна налаштувати такі параметри генерації: колірна гамма, розмір, форма і стиль. Користувач вибирає бажаний набір параметрів, і Lensa створить нове унікальне зображення. Додаток генерує картинки в 10 різних стилях, але самому їх вибрати не можна.

Вартість: безкоштовно, генерація аватарок від 3$.

Dream від WOMBO

https://dream.ai/

Dream від WOMBO - генерує цифрові картинки на основі заданих користувачем параметрів. Надає різні стилі мистецтва для створення художнього контенту. Щоб згенерувати картину, потрібно вибрати фото, ввести підказку і вибрати стиль мистецтва. Користувачі можуть налаштувати інтенсивність ефекту і поділитися готовим результатом у соціальних мережах. Є проблеми з довгим часом генерації та недосконалостями у відображенні облич і людей, але розробники сподіваються на їх вирішення найближчим часом.

Вартість: безкоштовно.

Starryai

Starryai - генерує зображення в різних нереалістичних стилях. Працює на основі 2 алгоритмів: Altair створює фантазійні та абстрактні зображення, Orion генерує картини казкової реальності. Можна завантажити своє зображення як відправну точку для нейромережі.

Вартість: безкоштовно 5 зображень на день.

FaceTune

FaceTune - відомий додаток для редагування фото можна також використовувати як інструмент ШІ. Для роботи необхідно завантажити фото і використовувати або підготовлені розробниками фільтри, або прописувати свій запит.

Вартість: безкоштовно.

Picsart

https://picsart.com/

Picsart - застосунок із функціями накладання фільтрів, ретушування шкіри, малювання, додавання тексту, накладання шарів та іншими можливостями. Picsart також пропонує користувацьку галерею, де можна знайти різні зображення для використання у своїх проєктах. Платформа нещодавно запустила нейромережу AI Replace My Ex, яка дає змогу моментально замінити людину на бажаний предмет або просто видалити з фото.

Вартість: безкоштовно.

Stable diffusion

https://stablediffusionweb.com/

Stable diffusion - генерує зображення на основі тексту або вхідного зображення. Може перетворити дитячі малюнки на якісні ілюстрації, домальовувати начерки, змінювати стилі готових зображень на бажані, перетворювати 2D картинки на 3D, запозичувати стилі художників, генерувати асети для ігор. Також користувачі можуть створювати візуальні проєкти, генеруючи покадрові зображення, замінювати об'єкти на фото і змінювати фон.

Вартість: від 1 цента за зображення.

BlueWillow

https://www.bluewillow.ai/

BlueWillow - генерує зображення за текстовим запитом. Дуже схожа функціоналом на Midjourney, тільки працює абсолютно безкоштовно. Генерує зображення в загальному чаті, тому вам будуть доступні картинки за запитами інших користувачів.

Вартість: безкоштовно.

Lexica

Lexica - генеративна нейромережа, створює зображення за текстовим запитом або за завантаженим зображенням. Також вона здатна за вашою картинкою знайти схожі зображення за персонажем, художнім стилем або змістом. Генерує 100 безкоштовних зображень на місяць.

Вартість: 100 зображень на місяць безкоштовно, підписка від 8$ на місяць

ТЕКСТИ, КОНТЕНТ-СТРАТЕГІЇ, СЦЕНАРІЇ, ПЕРЕКЛАДИ:

ChatGPT

https://chat.openai.com/

ChatGPT - одна з найпопулярніших нейромереж, яка генерує тексти, відповідає на запитання, пропонує розв'язання задач, проводить діалоги з людьми природною мовою, створює контент для сайтів і соціальних мереж, навчає людей нових навичок тощо. Генеративний ШІ зробить якісні переклади, розв'яже математичні задачі, знайде помилки в коді, напише сценарії та статті, проаналізує дані, зробить SEO-тексти, знайде ключові слова та багато іншого.

Вартість: безкоштовно. ChatGPT 4 за підпискою 20$ на місяць

Notion AI

Notion AI - генеративний штучний інтелект для створення текстового контенту. З його допомогою можна створювати пости в блозі, шаблони листів, списки книг для читання, резюме, а також виправляти граматику, змінювати стиль тексту та інше. Має 14 варіантів для генерації тексту з нуля. У безкоштовній версії доступно 20 відповідей, після - платна підписка за $10 на місяць.

Вартість: безкоштовно 20 відповідей, далі - 10$ на місяць.

Writesonic

Writesonic - штучний інтелект, що враховує особливості SEO-текстів. Застосовний для соцмереж, блогів, оголошень, електронних листів і веб-сайтів. Вміє писати статті та конспекти, генерувати заголовки, а також редагувати тексти. Має велику бібліотеку шаблонів для різного типу контенту. У платформи є функція Photosonic, яка генерує картинки за допомогою детальних описів, а також власний чат-бот Сhatsonic, який працює за аналогією з ChatGPT.

Вартість: перші 10 000 слів безоплатно, далі оформляється підписка.

Rytr

Rytr - нейромережа з генерації унікального текстового контенту. Функціонал охоплює вибір теми, мови, тональності, варіанту використання, можливість вибору кількості варіантів тексту й опису ключових слів. Також ШІ робить переклади тексту. Нейромережа здатна давати поради щодо структури та орфографії тексту, поліпшення SEO.

Вартість: від 9$.

Peppertype

Peppertype.ai - створює контент із високою конверсією: тексти для соцмереж і сайтів, рекламні оголошення, e-mail-розсилки, описи продуктів, мета-описи і заголовки, що чіпляють. Доступний тільки англійською мовою.

Вартість: від 35$.

ПІДВИЩЕННЯ ОСОБИСТОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ:

Uberduck

https://uberduck.ai

Uberduck - зачитує будь-який текст, імітуючи голоси і стилі знаменитостей. У списку артистів і персонажів доступні Міккі Маус, Скубі Ду, JAY-Z, Kanye West, Juice WRLD, MF DOOM та інші. Поки що працює тільки англійською мовою.

Вартість: безкоштовно.

Krisp

https://krisp.ai/

Krisp - додаток для шумозаглушення звуків на аудіо-, відеозборах. Використовується для видалення фонових голосів, шумів і луни під час робочих дзвінків. Ідеально поєднується з будь-якою гарнітурою, мікрофоном і динаміком.

Вартість: безкоштовно.

Fireflies

Fireflies.ai - голосовий асистент для автоматизації нотаток з нарад, розшифровки записів, створення нотаток під час конференцій. Працює на основі штучного інтелекту. Є автоматичний запис і розшифровка зустрічей. Інтегрується з Google Meet, Zoom, Microsoft Teams та іншими платформами.

Вартість: безкоштовно, також існує підписка для розширеного доступу.

Сподобалась добірка? Підпишись на телеграм-канал

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

624.5KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Вітаю! Вашу роботу опубліковано в Twitter та на Facebook Друкарні.

https://www.facebook.com/drukarniaua

https://twitter.com/drukarniaua

Згодом ще й випустимо ролик в ТікТок, куди також додамо в підбірку цей довгочит.

Ви - молодець! 🫶

Вам також сподобається