Всі панікують і намагаються роздобути гроші, щоб купити криптовалюту, але вже занадто пізно. Гаразд, ми у 2024 році, і якщо ви читаєте цю статтю і хочете заробити грошей, вирватися з матриці і жити повноцінним життям, то це для вас. Але вірите чи ні, більшість людей насправді не хочуть цього робити. Буду чесним, можливо, ви читаєте цю статтю і думаєте, що хочете заробити грошей, але більшість з вас закине її через дві-три хвилини. Тож, якщо ви належите до таких людей, ви можете піти прямо зараз.

Сьогодні я розповім про те, як заробляти гроші. Як би мені не хотілося сказати вам, що біткоїн зробить вас мільйонером, це не так. Але є способи, за допомогою яких ви можете стати дуже багатими в цьому році, зрозуміло? Настав час заробляти гроші.

Обов’язково підпишітся на наш телеграм-канал щоб не пропустити важливі оновлення та завжди першими отримувати нові ідеї для швидкого та простого заробітку!

TikTok

Тож сьогодні я розповім вам про найкращий спосіб заробити гроші у 2025 році. Багато людей не хочуть цього чути, але спосіб заробітку номер один у 2025 році - це TikTok.

О Боже, так, ці моторошні танцювальні відео та челенджі. Чесно кажучи, вам не потрібно знімати танцювальні відео або навіть зніматися в них, щоб заробляти гроші. Дозвольте мені пояснити. Багато хто з вас, напевно, читав і дивився тонни відео та статей про те, як заробляти гроші, і всі вони звучать однаково: дропшиппінг, електронна комерція, продаж товарів - бла-бла-бла. Але все це насправді стосується TikTok.

Дозвольте мені пояснити, тому що навіть якщо ви хочете бути дропшиппером, TikTok - це те, як ви будете продавати свої товари. Як тільки ви знаєте, чим хочете займатися, ви можете просто створити обліковий запис TikTok. Ви або будете публікувати чужий контент, або почнете створювати контент про те, що вам подобається. І повірте, якщо ви зайдете на TikTok на п'ять хвилин, ви знайдете тисячі відео про ігри, які ви можете відтворити по-своєму. Для цього навіть не потрібно бути розумним. Ви можете буквально копіювати все, що роблять інші, і все одно заробляти гроші.

Припустимо, ви вибрали геймінг. Я хочу, щоб ви зайшли на TikTok, набрали в пошуковому рядку «gaming» і подивилися найпопулярніші відео. Ви можете скопіювати ці відео на свій лад, і вони отримають перегляди. Перегляди дорівнюють грошам - якщо ви знаєте, як їх конвертувати, і саме про це я розповім далі.

Ось як насправді заробляти гроші:

Все, що вам потрібно зробити, це створити партнерські посилання. Це те, про що більшість людей не знають. Існують такі веб-сайти, як Admitad і SalesDoubler, які мають тисячі партнерських посилань. Це означає, що ви можете зайти на такий сайт, як Admitad, і шукати товари, пов'язані з фітнесом (це можуть бути фізичні товари, такі як гантелі, або навіть онлайн-курси про те, як покращити свою фізичну форму), і вони дадуть вам тонни товарів і курсів.

Якщо ви просто розмістите посилання на ці продукти у своїй біографії, і хтось їх купить, ви отримаєте від 40 до 50 відсотків комісії, що є божевіллям!

Якщо ви змусите людей купувати за вашим посиланням, ви отримаєте величезну частину грошей як комісійні. Це так просто. Вам не потрібно створювати продукт або курс; ви просто продаєте чужий продукт або курс і забираєте велику частину прибутку собі.

Єдине, що вам потрібно зробити - це зняти відео і змусити людей купувати ці продукти. Повірте, це спосіб заробітку номер один. Є люди, які заробляють мільйони доларів за допомогою партнерського маркетингу.

Для тих, кого це зацікавило, ось як можна заробити ще більше грошей. Ви можете створити кілька сторінок - ігрових, фітнес-, криптовалютних - залежно від того, що вас цікавить. Ви можете мати кілька акаунтів TikTok з кількома партнерськими посиланнями, і щомісяця заробляти гроші на різних платформах. Не кажучи вже про те, що ви також можете публікувати той самий контент в Instagram Reels, який також дуже добре конвертується в гроші.

Це спосіб заробітку номер один, і він дуже простий у 2024 році. Якщо ви почнете досить рано, у вас все ще є чудовий шанс заробити купу грошей. Те, що я щойно пояснив, може зробити кожного з вас мільйонером у 2025 році - і це не жарт. Але починати треба вже зараз.

Дропшиппінг

Другий найкращий спосіб заробити гроші - це дропшиппінг. Дропшиппінг схожий на те, що я пояснював раніше, але замість того, щоб приєднуватися до чужого продукту, ви створюєте власний магазин Shopify і запускаєте веб-сайт для дропшиппінгу.

Я впевнений, що ви чули про дропшиппінг. Ви створюєте веб-сайт з товаром, заохочуєте людей купувати цей товар і укладаєте угоду з постачальником, зазвичай у Китаї, який надсилає товар безпосередньо покупцеві. Ви ніколи не володієте товаром; ви просто продаєте його, а постачальник відправляє його клієнту.

Якщо ви хочете почати займатися дропшиппінгом, я залишу нижче посилання, за яким ви зможете дізнатися, як це зробити. Існує безліч відео та книг про дропшиппінг, але це другий спосіб заробітку в 2025 році. Навіть найкращі дропшиппери скажуть вам, що TikTok - це те, як ви будете заробляти гроші за допомогою дропшиппінгу. Я знаю, що повторююсь, але це правда. Це все одно, що сказати комусь, щоб він харчувався здоровою їжею і займався спортом, щоб отримати шість кубиків преса - це саме те, що ви повинні робити.

Покрокова інструкція заробітку на дропшипінгу з нуля до 2.000 $

Перетворення грошей на багатство

Тепер, коли ви почули про TikTok, дропшиппінг та партнерські посилання, залишилося дізнатися, що робити з грошима, які ви заробили, щоб стати багатим і мільйонером. Заробляти гроші - це круто, але щоб дійсно розбагатіти, ви повинні знати, як змусити свої гроші працювати на вас. Наступний крок трохи ризикований, але саме так багаті стають дуже, дуже багатими.

Ви чули це багато разів: «Справжній спосіб стати супербагатим - це змусити свої гроші заробляти більше грошей». Уявіть, що ваші гроші працюють на вас, і спосіб зробити це - інвестувати. Існують безпечні та ризиковані способи зробити це.

До безпечних способів належить купівля нерухомості та здача її в оренду. Це чудовий спосіб отримувати стабільний дохід. Отже, перший спосіб - це інвестувати в нерухомість, облігації або щось більш надійне з гарантованою прибутковістю. Але другий спосіб, який хоче спробувати більшість людей, є більш ризикованим - інвестувати в акції та криптовалюту. Особливо у 2024 році криптовалюта може бути хорошим роком, але ви повинні бути обережними.

Отже, ось як заробляти гроші в 2025 році. Якщо ви хочете дізнатися про інші способи заробітку, я написав про них безліч статей у своєму ТГ-каналі. Але те, що я щойно пояснив, може буквально принести вам тисячі, якщо не мільйони, у 2025 році. Щасти вам!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

783.7KПрочитань
11Автори
601Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається