Покрокова інструкція заробітку на дропшипінгу з нуля до 2.000 $

Зміст

Дропшипінгбізнес-схема, в якій покупець залишає замовлення в інтернет-магазині, а той передає замовлення виробнику або оптовому постачальнику. Виробник обробляє замовлення та відправляє його покупцю. Інтернет-магазин відшкодовує вартість товару за оптовою ціною та заробляє на націнці, а виробник отримує додатковий ринок збуту.

Пошук товару

Почну я з найважливішого, з чого починається робота у сфері дропшипінгу – це аналіз конкурентів та пошук товару. Для цього рекомендую користуватися інструментом - Top Ads.

У цьому сервісі можна побачити рекламу з найкращими показниками. Країну вибираємо – USA, тому що рекламодавці показують рекламу для користувачів з Америки. Індустрію можете вибирати будь-яку, все залежить від обраного напряму.

Важливо! Необхідно вибирати індустрію, яка зараз у рекомендаціях "популярна" серед аудиторії.

Вибираємо робочий товар

Найприбутковіша ніша – дитячі товари. Саме на такий товар батьки готові витрачати гроші. Ця ніша буде затребувана завжди, тому що ці речі не сезонні і такий товар можна продавати цілий рік. Цей товар забезпечить - емоційну покупку, яка якраз потрібна нам у дропшипінгу!

Плюс таких товарів: він не ламатиметься, відсоток повернення буде мінімальним.

Формування цін на товар

Правило: "що вище ціна, тим набагато складніше його продати".

Ніша дитячих товарів дуже різноманітна і дорога, оскільки товар роблять для дітей, відповідно він має бути якісним та корисним. На старті не завищуйте ціну, беріть нижче ціни на такий самий товар, ніж у конкурентів.

Підбираємо майданчики для дропшипінгу

Однією з найвідоміших і незмінних майданчиків є AliExpress. На даному майданчику є спеціалізований товар для дропшипінгу, в якому можна вибрати відповідний товар і вже домовитися про продаж з постачальником.

Важливо! Завжди переглядайте відгуки та коментарі, фото/відео контент! Завжди аналізуйте той самий товар у різних постачальників.

Який конструктор вибрати? Наповнення та конструювання магазину

Коли товар та постачальник знайдено, можна приступати до створення інтернет-магазину. Для цього нам знадобиться конструктор зі створення дропшипінг-магазину – Shopify.

План роботи на платформі:

1) Проходимо реєстрацію акаунта в конструкторі;

2) Після реєстрації, заходимо до розділу "Apps" та встановлюємо додаток "Oberlo";

За допомогою "Oberlo" буде автоматизовано процес обробки замовлень.

3) Реєструємо обліковий запис у додатку "Oberlo" (валюта має бути в доларах);

4) Після реєстрації нам будуть показані товари, що знаходяться в тренді, вибираємо категорію - "baby nest", країну отримання - USA.

5) Додаємо товар у сторінку для імпорту. Забираємо всі зайві кольори товару.

6) Змінюємо назву товару. Пишемо ключові слова, за якими шукатимуть товар покупці на майданчику.

7) Додаємо фото до товару. Брати фотографії можна у постачальників. Це не заборонено. Головне - красиві та якісні.

8) Переробляємо вид опису товару. Можна замовити послуги копірайтера або взяти існуюче у постачальника.

9) Конструктор товару готовий. Можна публікувати.

Наповнюємо магазин контентом

Найголовніше у продажу - красиво та грамотно подати себе та свій товар. Тому ми розпочнемо оформлення магазину. Почнемо ми з фотографії, обкладинка магазину має бути високої якості, яка підходить до обраної ніші. Фото можна взяти у постачальника, або у відкритих джерелах.

Далі приступаємо до закріплення товару на головній сторінці:

Обов'язково додаємо посилання на соціальні мережі, бажано зроблені спеціально під дропшипінг.

Додаємо відгуки

На даному етапі ми будемо працювати з кількома сайтами - Judge.me і AliExpress Review Importer. Дані програми працюють у парі, робота однієї програми без іншої неможлива. За допомогою цих програм ви можете додавати відгуки з AliExpress до вас на сайт.

Відстеження посилок

Відстежувати товар найважливіше, що можливо, є ймовірність того, що товар не доїде до одержувача, тому необхідно тримати ситуацію на контролі і якщо що робити дії.

Відстежувати доставку ми будемо за допомогою програми - Parcel Panel Order Tracking.

Після завантаження програми необхідно прикріпити посилання на програму, на створеному сайті в розділі "навігація", щоб у покупців був їхній персональний трекер, за яким вони зможуть відстежувати доставку замовлення.

Крок №9 - Домен та лого

Буду стислим, ідей щодо створення фірмового логотипу та домену дуже мало, практично скрізь вони однакові або схожі, але для виділення магазину я пораджу сайт - namelix.com.

За допомогою даного сервісу ви зможете згенерувати фірмову назву, яка вразить покупців та виділить вас серед усіх магазинів.

Домен можна купити прямо в конструкторі Shopify, там буде показано які і скільки є у продажу.

Висновок

Ця інструкція приведе вас до популярного заробітку, конкуренція маленька, тому що ніхто не хоче морочитися з налаштуванням і стикатися з труднощами. Якщо ви налаштовані рішуче та серйозно, то дропшипінг це ваш старт в отриманні великого прибутку! Якщо йти за кроками з інструкції, то ваш дохід через 2-3 місяці покаже неймовірний результат.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

625.1KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Андрій. Поцікавтесь дропшип в Промі. Там легше.

Вам також сподобається